Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

New York på 4* hotel i hippe SoHo

 • Storbyferie
 • 4, 5, 6, 7 eller 8 overnatninger
 • New York
Pris fra kr. 4.599,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Nyd en ferie i New York: 3, 4, 5, 6 eller 7 overnatninger på 4* hotel i SoHo med adgang til tagterrassen, gratis cykelleje og fly tur-retur

Glæd jer til et storbyeventyr i New York - byen der aldrig sover. Hvert et øjeblik i New York byder på indtryk, oplevelser og spænding, og det er umuligt ikke at forelske sig hovedkulds i den imponerende metropol. I bor på det moderne, 4-stjernede boutiquehotel Arlo SoHo i hippe SoHo. New york fortryller med sit enorme udvalg af seværdigheder, shoppemuligheder, spisesteder og kulturelle oplevelser. Se lysene på Times Square, tag ud og besøg Frihedsgudinden, få jer en god, klassisk burger på en sportsbar, og kig efter kendisser på 5th Avenue. God tur til the Big Apple!

Inklusive
 • Arlo SoHo: 3, 4, 5, 6 eller 7 overnatninger
 • uden forplejning
 • Fly fra Billund, København til New York tur-retur
 • Håndbagage
 • Fri adgang til The Dog Pound fitnesscenter
 • Gratis yoga-lektioner på tagterrassen om sommeren
 • Adgang hotellets tagterrasse
 • Gratis leje af cykler (afhængigt at tilgængelighed)
I want to be a part of it - New York!

Hvad end I drømmer om at shoppe, spise, danse, feste eller tage på sightseeing, så har New York, hvad I leder efter. Det kan være svært at vælge, hvilke oplevelser der skal øverst på dagsordnen, men fortvivl ikke, for den ægte new-yorker-feeling kommer fra gaderne. Lad benene styre ruten og øjnene suge til sig af de uendelige indtryk - for byen er så fuld af oplevelser. Få det meste ud af ferien med en tidlig morgenkaffe 'to go', og sus afsted til fods, med metroen eller i en yellow cab til en af New Yorks must-see-attraktioner: Central Park, Brooklyn Bridge, Metropolitan Museum, Empire State Building, Frihedsgudinden, Times Square - blot for at nævne nogle få. Husk de gode vandresko, og glem ikke at kigge op, for New Yorks skyline er storslået både på afstand og nært hold. Velkommen til New York!

Hotel Arlo SoHo

 • Hotel
 • New York, USA
Queen room

Dette 4-stjernede botiquehotel ligger i bydelen SoHo og kombinerer design og komfort, så I kan nyde jeres ferie i New York. Hotel Arlo SoHo har en tagterrasse, hvor I kan nyde en fantastisk udsigt over Manhatten og Hudson River. Derudover finder I en cocktailbar, en restaurant og et bibliotek på hotellet, og det er muligt at leje cykler (afhængigt af tilgængelighed) samt at deltage i yogatimer på terrassen om sommeren.

 • +5
Læs mere
Queen room

Queen-size værelse

2 voksne per værelse

Queen-size værelset er omkring 14 m² stort. Værelset er indrettet med en queen-size seng, et minikøleskab, radio og et TV. Derudover har værelset privat badeværelse med hårtørrer.

King room

King-size værelse

2 voksne per værelse

King-size værelset er omkring 14 m² stort og er indrettet med en king-size seng. Derudover har værelset et minikøleskab, et TV, en radio samt er badeværelse med hårtørrer.

På opdagelse i SoHo

SoHo — der står for "South of Houston Street" — har gennem tiden udviklet sig til et kunstnerisk distrikt og til et af ​​byens mest elskede områder. Lige uden for jeres hotel finder I masser af spændende spisesteder, butikker og gallerier:

 • SHOPPING: I finder utallige trendy butikker og luksusdesign, men også kendte kæder i SoHo. Derudover er der Bloomingdale stormagasin, hvor I kan tilbringe mange timer. I kan også besøge MoMa Design Store, hvor alverdens sjove ting kan købes.
 • MAD & DRIKKE: Der er masser af lækre steder at spise i SoHo. i kan besøge Everyman Espresso for en god kop kaffe, og hvis I skal have lidt til den søde tand, kan I f.eks. gøre holdt ved Eileen's Special Cheesecake. Black Tap, Jack's Wife Freda eller Le Cou Cou Restaurant.
 • KULTUR: I SoHo er der utallige gallerier og kunstbutikker, hvor I kan gå på opdagelse i alle mulige slags kunstværker. I kan f.eks. besøge Eden Fine Art, Rotella eller Artists Space.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
 • Omkostninger til ESTA-visum
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 personer per Queen-size værelse
Maks. 2 personer per King-size værelse

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

The Dog Pound Gym

Dette fitnesscenter ligger på 1 Renwick Street, blot 180 meter fra hotellet. Mens I bor på hotellet, har I gratis adgang til The Dog Pound Gym

Visumregler

Ved indrejse til USA skal der ikke søges visum for ophold på under 90 dage. Dog skal der under alle omstændigheder søges om indrejsetilladelse. ESTA (Electronic System for Travel Authorization) opkræver et administrationsgebyr, og indrejsetilladelsen skal søges i god tid. Læs om kravene og reglerne for indrejse til USA på Udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk, som også indeholder et direkte link til ESTA's hjemmeside.

Vær opmærksom på, at der er kommet nye indrejseregler i USA. Er du statsborger fra Sudan, Iran, Yemen, Syrien eller Libyen, bør du tage kontakt til det Danske Udenrigsministerium for opdaterede regler om indrejse i USA, inden du booker din ferie.

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside. Bemærk venligst, at antallet af overnatninger, der ses i afsnittet ‘’Inklusive’’, er antallet af overnatninger på destinationen, men at der kan forekomme en overnatning på ud- og/eller hjemrejsen. Dette vil fremgå af flytiderne, som I ser i bookingprocessen

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice