Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Glashytte, sauna & halvpension i Finland

 • Miniferie
 • Kuusamo
Pris fra kr. 6.459,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Sov under stjernerne i glashytte i Finland: 4 nætter med halvpension, sauna-oplevelse, transfer og fly tur-retur fra København eller Hamborg

Glæd jer til en skøn naturferie i landet med de tusinde søer. På denne rejse bor I i egen glashytte i fantastiske omgivelser blandt krystalklare søer, åbne vidder og høje træer. Omgivet af usædvanlig stilhed og en ekstra sort nattehimmel kan I falde i søvn under stjernes funklende skær. Nyd lange gåture i naturen, se de sneklædte landskaber eller oplev foråretssolens spæde stråler smelte isen væk. I bor 4 overnatniger i egen glashytte med glastag — så hvis I er heldige, kan I endda opleve nordlyset danse over jeres seng. Glashytterne ligger i byen Iisakki i det østlige Finland nær bjergområdet Ruka. Med i opholdet er også halvpension og en ægte finsk sauna-oplevelse. Så er der bare tilbage at glæde sig til et spændende natureventyr i Finland!

Inklusive
 • Med halvpension
 • Fly fra København, Hamborg til Kuusamo tur-retur
 • Guidet finsk sauna-oplevelse
 • Privat transport mellem lufthavnen og hotellet
Iisakki Village

Velkommen til Finland! Iisakki ligger syd for finske Lappland, kun 45 km fra den russiske grænse og 6 km fra centrum af Rika skisportssted. Landsbyen er en genopbygning af den traditionelle landsby Paanajärvi, der engang lå her. Det betyder, at husene er genopført i traditionel stil og at I derfor også kan opleve den typiske finske kultur fra området og smage på det traditionelle køkken.

I vintermånederne kan I opleve et helt fantastisk vinterlandskab når træerne og bygningerne dækkes af et tykt lag sne. Med lidt held kan I endda se nordlysene dansende over himlen! Om foråret og sommeren kan I gå ture i den fantastiske natur og opleve de spejlblanke søer og den ubeskrivelige natur.

Iisakki Village - Glass Village

 • Hotel
 • Kuusamo, Finland
Iisakki Village - exterior 1

Iisakki Village tilbyder komfortabel indkvartering i denne særlige glas-by, som består af 10 glas-villaer nær byen Kuusamo Rukajärvi i det finske Lapland. Glas-villaerne er beliggende i den smukke natur tæt på søen Rukajärvi og den russiske grænse. De store vinduer tilbyder en spektakulær udsigt over den omkringliggende natur, og gennem det store loftsvindue kan I beundre den klare stjernehimmel. Med lidt held kan I endda se nordlyset! I Iisakki Villages er der også en restaurant ca. 100 m fra jeres glas-villa. Her kan I nyde jeres morgenmad og aftensmad. Aftensmaden består af traditionelle finske rette med rensdyr, laks, kartofler og andre lokale produkter. Så kom med og sov under stjernerne, mens I nyder varmen under dynerne!

 • +3
Læs mere
Iisakki Village - bedroom 3

Glashytte

Under opholdet vil I bo i en glashytte midt i den magiske og eventyrlige natur. Med de store vinduesvægge og loftsvinduet kan I putte under de varme dyner, mens I ser på stjerner... måske I er så heldige at se nordlyset eller endda en elg! I Glashytten har I de absolut bedste betingelser for at nyde en ferie i naturen! Glashytten er indrettet med en dobbeltseng, elvarme, tekøkken og badeværelse med toilet og bruser.

Traditionel finsk sauna-oplevelse

Finsk sauna-oplevelse i Finland! På denne tur får I lov at prøve den afslappende effekt af et traditionel træbassin på kanten af søen. Her kan I slappe af og nyde den varme damp, de høje temperaturer og den friske luft. En guide fortæller jer alt om, hvordan en finsk sauna fungerer, og mere om de kulturelle traditioner bag. I får også adgang til det udendørs boblebad, som ligger lige ved siden af søen. Og hvad med en dukkert i søen? Bagefter kan I få varmen i stuen ved den knitrende ild. Ahhh det kan da få enhver til at slappe af!

Bemærk venligst, at det er tilladt at bære et håndklæde eller badetøj i saunaen. Der er separate omklædningsrum og brusere.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 personer per værelse

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Internet

Gratis WiFi

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Flere hytter

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 hytter ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Forplejning

Halvpension består af morgenmad og aftensmad

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Privat transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur er inkluderet

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Iisakki Village er beliggende 28 km nord for Kuusamo lufthavn og 45 km vest for den russiske grænse. Den nærmeste by er Ruka ca. 7 km norvest for Iisakki Village.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice