• Med fly
 • Med indkvartering

Rejse til Malaysia, Singapore & Thailand

 • Rundrejse
 • 16 eller 17 overnatninger
 • Malaysia, Thailand, Singapore
Pris fra kr. 13.049,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer

Kuala Lumpur, Singapore og Thailand: 15 overnatninger på drømmerundrejse inkl. morgenmad, al transport på rejsen og fly fra København eller Hamborg

Tag med til en fantastisk rundrejse i Sydøstasien! Indbydende strande med azurblåt hav, ekstravagante og frodige landskaber, ø-livets tilbagelænede atmosfære og imponerende storbyer — her vil I opleve lidt af det hele og mere til. Rejsen begynder i hovedstaden Kuala Lumpur, lige i hjertet af fascinerende Malaysia. Herefter går turen til metropolen Singapore, som er et stort hit blandt Asiens besøgende. I slutter rejsen af i smukke Thailand, hvor I vil nyde en blanding af de eksotiske øer og storbyuniverset i Bangkok.

Inklusive
 • Rundrejse med 14 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 2 voksne og 1 barn 3-12 år + 1 baby 0-2 år):
 • 3 overnatninger på Metro Hotel i Kuala Lumpur inkl. morgenmad
 • 2 overnatninger på Hotel ibis Singapore on Bencoolen i Singapore inkl. morgenmad
 • 2 overnatninger på Sugar Marina Resort på Phuket inkl. morgenmad
 • 2 overnatninger på Phi Phi Erawan Palms Resort på Koh Phi Phi inkl. morgenmad
 • 3 overnatninger på Deevana Plaza Krabi Resort inkl. morgenmad
 • 2 overnatninger på Bangkok City Hotel i Bangkok inkl. morgenmad
 • 1 overnatning i bus fra Krabi til Bangkok
 • Al transport under rejsen (færge og bus)
 • Indenrigsfly fra Singapore til Phuket inkl. 20 kg indchecket bagage og 7 kg håndbagage
 • Fly fra København eller Hamborg til Kuala Lumpur
 • Fly fra Bangkok retur til København eller Hamborg
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Tilvalg
 • Dagsudflugt til historiske Melaka - dag 3
 • Udflugt til Phuket - dag 7
 1. Dag 1 - 3: Kuala Lumpur

  Midt i Malaysias frodige natur ligger storbyen Kuala Lumpur, som vil tage jer med på en rejse gennem utallige nye dufte, farver og smage. Her går det østlige og vestlige udtryk hånd i hånd, hvilket gør de koloniale bygninger og den moderne arkitektur endnu mere interessant. Gennem de atmosfæriske gader vil I se de hyggelige og travle markeder, hvor I kan forkæle smagsløgene med specialiteter fra det asiatiske køkken. Kig op og se de imponerende Petronas Twin Towers, som er to ens skyskrabere bygget lige ved siden af hinanden. Sammen med mange andre høje og majestætiske bygninger udgør de to skyskrabere Kuala Lumpurs skyline, som giver byen et helt specielt udtryk.

  I vil opleve den malaysiske hovedstad med 3 overnatninger. Under opholdet kan I besøge Lake Gardens, som er et stort grønt område med små søer og springvand. Arkitektur fra det 19. århundrede pryder parken, og I vil også kunne finde et farverigt planetarium. På dag 3 kan I også tage den historiske tur gennem byen Melaka, som er valgfri og kan bookes i bookingprocessen.

  Sepang/KL International Airport -> Metro Hotel Bukit Bintang 58.9 km

  room

  Metro Hotel Bukit Bintang eller tilsvarende

  • Hotel
  • Kuala Lumpur, Malaysia
  room

  Det komfortable hotel ligger i byen Kuala Lumpur kun 500 m fra Berjaya Times Square og 700 m fra Jalan Bukit Bintang. Hotellet tilbyder en døgnåben reception, gratis WiFi og en restaurant, der serverer både lokale og internationale retter. I kan afslutte en begivenhedsrig dag i hotellets hyggelige bar.

  Hotellets dobbeltværelser er indrettet med en dobbeltseng og eget badeværelse med bruser, hårtørrer og gratis toiletartikler. Desuden har værelset aircondition, værdiskab (mod betaling), te- og kaffefaciliteter samt TV.

  Læs mere
 2. Dag 4 & 5: Singapore

  På dag 4 skifter I Malaysia ud med nabolandet Singapore. Efter morgenmaden vil I blive hentet af bussen, som vil tage jer med på en ca. 4,5 times køretur til den næste destination. Udforsk den pragtfulde by Singapore, som helt sikkert vil lade jer imponere af sit farverige og lysende udtryk. I den gamle bydel finder I en vidunderlig blanding af den koloniale fortid og asiatisk kultur samt bredden af ​​Singapore-floden, der bugter sig gennem byens centrum. Her kan I besøge hyggelige terrasser, restauranter og butikker. I kan også besøge Singapore Zoo, øen Sentosa og de mange skyskrabere samt naturparken Gardens by the Bay, som er anlagt på indvundet land og fyldt med botanik, biodiversitet og nye teknologier inden for planteverden. I Singapore vil I have 2 overnatninger.

  Metro Hotel Bukit Bintang -> Ibis Singapore on Bencoolen Bencoolen Street Singapore 356.4 km

  exterior 1

  Hotel Ibis Singapore on Bencoolen eller tilsvarende

  • Hotel
  • Singapore, Singapore
  exterior 1

  Hotellet ligger i det sydlige Singapore i shoppingkvarteret Bugis. Her vil I være tæt på attraktionerne Temple of Mercy og Sim Lim Square, og ca. 900 m fra hotellet ligger en metrostation, så I nemt kan komme rundt i byen. Hotellet tilbyder gratis WiFi, en hyggelig bar og en restaurant, der serverer asiatiske og europæiske retter.

  De moderne og lyse værelser er indrettet med trægulve og en dobbeltseng, samt eget badeværelse. Værelset indeholder te- og kaffefaciliteter, TV, minikøleskab og værdiskab (mod betaling).

  Læs mere
 3. Dag 6 & 7: Phuket

  Efter nogle dage med sightseeing og trætte ben er det tid til nogle dage i afslapningsparadiset Phuket i Thailand. Efter morgenmaden vil I blive hentet på hotellet, hvorefter I skal på en lille flyvetur. I vil bo tæt på de hvide sandstrande, krystalklare havvand og svajende palmer, som nok skal opfylde behovet for afslapning og ro i sindet. I kan også fylde de 2 dage på Sugar Marina Resort - Art med undervandsaktiviteter som snorkling eller dykning, romantiske aftener på stranden eller en aftentur i det livlige bybillede. Afprøv også det thailandske køkken, som byder på mange nye og spændende smage og specialiteter. På dag 7 kan I udforske områdets højdepunkter under en dagsudflugt, som er valgfri og kan bookes i bookingprocessen.

  Ibis Singapore on Bencoolen Bencoolen Street Singapore -> Sugar Marina Resort - Art 1361.1 km

  outside

  Sugar Marina Resort - Art eller tilsvarende

  • Hotel
  • Karon, Thailand
  outside

  Kun 500 m fra den lækre strand Karon ligger det moderne og kunsteriske hotel. På hotellet vil I finde spændende kunst og kreative installationer, som vil gøre hoteloplevelsen en anelse anderledes. Hotellet har en udendørs swimmingpool, fitnessrum og restaurant, som serverer internationale retter. Den populære strand Patong ligger kun ca. 9 km fra hotellet, som enten kan nås med offentlig transport eller på cykel, som kan lejes på hotellet (afhængigt af tilgængelighed).

  De lyse og moderne værelser er indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge og privat badeværelse med hårtørrer. Desuden finder I TV, aircondition, minibar og WiFi på værelserne.

  Læs mere
 4. Dag 8 & 9: Koh Phi Phi

  Fra et paradis til et andet! Denne gang går turen til det smukke Phi Phi-øhav, som I måske kender fra filmen "The Beach". I bliver hentet tidligt på hotellet, hvor I skal på en tur med færgen over Andamanhavet, før I når jeres næste hotel. Det thailandske Phi Phi-øhav består af seks øer, og de største øer er Phi Phi Lee og Phi Phi Don, som tilsammen udgør en nationalpark. Stedet er desuden kendt som værende et af ​​Thailands bedste dykkersteder. I vil bo på den nordlige del af Phi Phi Don, der med sine maleriske klippeformationer, kridthvide strande og krystalklare vand samt farverige koralrev er det perfekte sted til snorkling, dykning, solbadning og kajakroning. Oplev også strandparadiset Monkey Beach, hvor I vil kunne opleve de fritgående aber, som ikke er bange for at komme tæt på de besøgende. I vil bo på Phi Phi Erawan Palms Resort i 2 overnatninger, så nyd ferieparadiset så længe det varer.

  Sugar Marina Resort - Art -> Phi Phi Erawan Palms Resort

  pool

  Phi Phi Erawan Palms Resort eller tilsvarende

  • Hotel
  • Ao Nang, Thailand
  pool

  Hotellet har en skøn beliggenhed på det nordlige del af øen Phi Phi Don midt i naturen med udsigt til havet. På hotellet finder I en udendørs swimmingpool og strandbar samt en restaurant, hvor I kan bestille thailandske og europæiske retter, som kan nydes på restaurantens udendørs terrasse.

  De rummelige værelser er indrettet i traditionel thailandsk stil med træmøbler og har en dobbeltseng samt eget badeværelse med bruser. Desuden finder I aircondition, te- og kaffefaciliteter samt minibar (mod betaling) på værelset.

  Læs mere
 5. Dag 10 - 12: Krabi (Ao Nang)

  Ølivet er nu slut, men heldigvis fortsætter jeres eventyrlige rundrejse. Næste destination hedder Krabi, og efter I er blevet hentet på hotellet, krydser I igen Andamanhavet. Thailandske Krabi er kendt for sin smukke kyst med hvide strande, som er omgivet af meterhøje palmer, kalkstensklipper og majestætiske bjerge. Under jeres ophold med 3 overnatninger på Deevana Plaza Krabi Resort bestemmer I selv, hvilke aktiviteter dagene skal fyldes med. Forsæt afslapning og solbadning på de lækre strande, udforsk den mægtige natur, eller kør området tyndt på scooter. Et sjældent, smukt syn er stranden Railay, som er omgivet af jungle, kalkstensklipper og slående blåt havvand. Besøg også Emerald Pool, en naturlig swimmingpool, eller Than Bok Khorani National Park med dens smukke vandfald.

  Phi Phi Erawan Palms Resort -> Deevana Plaza Krabi Aonang Ao Nang Krabi Thailand

  Pool

  Deevana Plaza Krabi Resort eller tilsvarende

  • Hotel
  • Ao Nang, Thailand
  Pool

  Det hyggelige hotel ligger tæt på strandene Aonang og Noppharat Thara og ca. 15 km fra selve byen Krabi. Feriestedet har hele 3 udendørs swimmingpools og en restaurant, der serverer både traditionelle og internationale retter. Hotellet er indrettet i traditionel thailandsk stil, og I vil føle jer hjemme i den hyggelige atmosfære.

  Værelserne er indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge samt eget badeværelse med hårtørrer. På værelset finder I TV, telefon, minibar (mod betaling), te- og kaffefaciliteter og værdiskab (mod betaling).

  Læs mere
 6. Dag 13 - 16: Bangkok

  Jeres rundrejse slutter i fantastiske Bangkok i Thailand. I vil blive hentet på hotellet i Krabi, hvorfra I tager en natbus til den summende storby. Den metropolen by byder på et væld af attraktioner, som bare skal ses. Besøg de eksotiske bådmarkeder og templet Wat Pho, som er kendt for den gigantiske statue, Den Liggende Buddha. Udforsk også de mange grønne oaser midt i byen og de velsmagende gadekøkkener — i Bangkok finder I noget for enhver. Den bedste måde at komme rundt i byen på er at tage en traditionel tuk-tuk eller tage toget, som kører på skinner over byens gader. Efter 2 overnatninger skal I forlade det tropiske klima, og igen vende snuden mod Danmark.

  Deevana Plaza Krabi Aonang Ao Nang Krabi Thailand -> Bangkok City Hotel Bangkok Thailand 789.2 km

  room

  Bangkok City Hotel eller tilsvarende

  • Hotel
  • Bangkok, Thailand
  room

  Bangkok City Hotel ligger i hjertet af Bangkoks shopping- og forretningsområde, hvor I vil være tæt på shoppingmulighederne Mah Boon Kong, Siam Paragon, Siam Square, The Central World Plaza. Hotellet har en indendørs pool, gratis WiFi, døgnåben reception, og i hotellets restaurant kan I få serveret internationale og lokale retter.

  De moderne værelser er indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, samt eget badeværelse med bruser, badekar og hårtørrer. Værelserne har desuden TV, aircondition, minikøleskab, og opholdsområde.

  Læs mere
Valgfrie udflugter

Dagsudflugt til historiske Melaka - dag 3:
Efter morgenmaden bliver I hentet kl. 9.30 på hotellet. Turen til Melaka tager ca. 2,5 time, og på vejen dertil vil der være en kort pause. Når I ankommer til Melaka vil I besøge Skt. Peter kirken, som er den ældste kristne kirke i Malaysia. I vil komme forbi den største kinesiske kirkegård, der ligger udenfor Kina, og det portugisiske fællesskab, hvor portugisiske kultur og traditioner stadig holdes i hævd. Turen går videre til Porta De Santiago, ruinerne af kirken Skt. Paul og de hollandske gravsteder samt pladsen Red Square. Inden frokosten, som I vil spise på en lokal restaurant, besøger I en kristen kirke. Efter frokosten vil I opleve templet Cheng Hoon Teng, og inden turen går tilbage til hotellet, kan I slentre gennem Melakas hyggelige og gamle gader, som ender ud ved Melaka-flodens bredder. Turen tager ca. 8 timer, og frokosten er inkluderet.

Udflugt til Phuket - dag 7:
I bliver hentet på hotellet kl. 9.30, og herefter begynder køreturen gennem byerne Patong, Karon, Kata and Rawai, som ligger langs strandene. I besøger udsigtsposten ved de tre strande Kata Noi, Kata og Karon, som vil fortrylle jer med den smukkeste panoramaudsigt. Herefter går turen til naturskønne Kho Pu Island, inden turens sidste stop — byen Phuket. I Phuket får I lov at udforske den gamle bydel, og se det æstetiske kloster Wat Chalong. Efter nogle timer i den eksotiske by går turen igen hjem til hotellet.

Vælg en afgangsdato
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 barn op til 12 år og 1 baby op til 1 år per værelse

Børnerabat

Børnerabat er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du et tillæg på 50% på hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellerne er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Internet

Gratis WiFi på hotellerne

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Information om grupperejser

På denne rundrejse kan I både komme til at rejse alene, og I kan komme til at rejse sammen med en gruppe. Dette afhænger af antal bookinger på den givne dato. Bemærk, at de andre rejsende i gruppen ikke nødvendigvis er danskere

Information om rejsevaccinationer

Inden afrejse til Kuala Lumpur, Thailand og Singapore kan det være nødvendigt at blive vaccineret mod difteri og tetanus (stivkrampe), hepatitis A og malaria. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer, og dette kan gøres hos egen læge og/eller hos Statens Serums Institut, www.ssi.dk

Information om rejsevisum

Danske statsborgere skal ikke søge visum ved ophold i Kuala Lumpur, Singapore og Thailand på under 30 dage. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle visumkrav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk. Alternativt kan I kontakte det pågældende lands ambassade.

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside. Bemærk venligst, at antallet af overnatninger, der ses i afsnittet ‘’Inklusive’’, er antallet af overnatninger på destinationen, men at der kan forekomme en overnatning på ud- og/eller hjemrejsen. Dette vil fremgå af flytiderne, som I ser i bookingprocessen

Transport mellem lufthavnen og hotellet

En privat chauffør vil kører jer til hotellet, eventuelt sammen med andre TravelBird-rejsende. Jeres chauffør vil holde et skilt med Indochina Legends og TravelBirds logo

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Valgfrie udflugter

De valgfrie udflugter kan tilkøbes i forbindelse med booking, og I vil få tilsendt mere information om eventuelle tilkøbte udflugter med rejsedokumenterne. Udflugten til Melaka er med frokost, og begge udflugter er ekskl. drikkevarer

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice