Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering
 • Med oplevelse

Bad Gastein med halvpension og liftkort

 • Skiferie
 • Bad Gastein
Pris fra kr. 2.799,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tilbring skiferien i det østrigske! 4 eller 7 dage på Hotel Weismayr i Bad Gastein inkl. halvpension, adgang til wellnessområde og liftkort til skiområdet Ski Amadé

Nu er det igen blevet tid til at finde den indre sneelsker frem! De sneklædte løjper, aktive dage og afterski venter på jer i de østrigske bjerge. Med et liftkort til skiområdet Ski Amadé kan I se frem til en skiferie, hvor der både er plads til nybegyndere og avancerede skiløbere på pisterne. I vil bo i kurbyen Bad Gastein, som ligger i det vestlige Østrig, og på hotellet vil der blive sørget for morgenmad og middag, så I kan nyde en skiferie med fuld fart på pisterne. Lad de trætte kroppe slappe helt af i hotellets wellnessområde, så I igen er klar til en dag med susende vintersjov.

Inklusive
 • 3 eller 6 overnatninger i dobbeltværelse, 3-personersværelse eller 4-personersværelse på Hotel Weismayr
 • Halvpension (morgenmad og middag)
 • 3 eller 6 dages liftkort til skiområdet Ski Amadé (kan først indløses på rejsens 2. dag)
 • Adgang til wellnessområde
 • Gastein-rabatkort
Skiferie i Bad Hofgastein

Når sneen atter har lagt sig på de høje bjergtinder, som var de skabt af papir, så er det tid til årets skiferie. Området Bad Hofgastein er det skiområde i Ski Amadé, som ligger tættest på hotellet. Her vil I have i alt 87 kilometers pister, som I kan boltre jer på. Udover at tilbyde pister til alpinskiløbere på alle niveauer, har Bad Hofgastein også kilometerlange langrendsstier og en udfordrende funpark. Når sulten melder sig i løbet af dagen, byder pistecaféerne jer varmt velkommen i de hyggelige lokaler eller på terrasserne, hvis vejret er godt. Foruden sjov på pisterne kan I også prøve aktiviteter i området som snescooter-kørsel, skøjteløb, billard og curling.

Hotel Weismayr

 • Hotel
 • Bad Gastein, Østrig
Hotel Weismayr

Hotel Weismayr indbyder til et hyggeligt ophold i 1100 meters højde i kurbyen Bad Gastein. Dette elegante hotel har en lang historie bag sig, og har eksisteret siden 1832. Hotellet er selvfølgelig blevet renoveret siden, og tilbyder nu moderne faciliteter, men den traditionelle indretning er stadig bevaret. Halvpension er inkluderet, så morgenmad og aftensmad sørger hotellet for. Efter en aktiv dag på pisterne, kan I slappe af i det 200 m² store wellnessområde, der består af en indendørs swimmingpool, dampbad, sauna og fitnessrum. Der er desuden mulighed for at bestille skønhedsbehandlinger og massage (mod betaling). Hotellet ligger kun 50 m fra det nærmeste busstoppested, hvor I kan komme til skiområdet Gastein, der ligger 2 km væk.

 • +-4
Læs mere
Hotel Weismayr - Zimmer

3-personersværelse

De hyggelige 3-personersværelser er ca. 30 m² store og traditionelt indrettet med en dobbeltseng og en enkeltseng eller 3 enkeltsenge. Værelset har TV, telefon og eget badeværelse med bruser og hårtørrer.

Hotel Weismayr - Zimmer

Dobbeltværelse

Dobbeltværelserne er ca. 20 m² store og indrettet i typisk alpestil. De råder over en dobbeltseng eller to enkeltsenge, TV, telefon og eget badeværelse med bruser og hårtørrer.

Family room

4-personersværelse

De rummelige 4-personersværelser er ca. 40 m² store og er indrettet med en dobbeltseng og to enkeltsenge, TV, telefon og eget badeværelse med bruser og hårtørrer.

Information om Bad Hofgastein
 • Grønne og blå pister: 30,6 km
 • Røde pister: 52,2 km
 • Sorte pister: 2,6 km
 • Pister i alt: 85,4 km
 • Lifter: 19
 • Laveste punkt: 860 m
 • Højeste punkt: 2.300 m
Gastein-rabatkort

Med Gastein-rabatkortet får I nogle forskellige rabatter på aktiviteter og transport i området. I kan tage busserne i hele Bad Hofgastein området gratis, og I vil få rabatter på flere af de andre lokale busruter i området. I vil også få rabatter på billetter til de omliggende bjergelevatorer og gangbroer i Gastein og til mange andre aktiviteter. Yderligere information om Gastein-rabatkortet får I ved udleveringen af kortet på hotellet.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Liftkort gebyr på 3 €
 • Turistskat: ca. 3 DKK per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 personer per Dobbeltværelse
Min. 2 personer og maks. 3 personer per 3-personersværelse
Min. 2 personer og maks. 4 personer per 4-personersværelse

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-6 år: Gratis
Børn i alderen 7-12 år: 35% rabat
Børn i alderen 13-17 år: 15% rabat
Personer fra 18 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Kæledyr kan medbringes for 12 € per kæledyr per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Der er offentlig parkering nær hotellet, og der kan lejes en undergrundsgarage for 14 € per dag

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Forplejning

Halvpensionen omfatter:
Morgenmad
4-retters middag med salatbar og dessertbar
Nytårsaften d. 31. december serveres der en speciel nytårsmiddag, hvor nytåret fejres efterfølgende. Der vil være et ekstra gebyr for denne aften. D. 1. januar vil der serveres nytårsbrunch

Wellness

Hotellet har et 200 m² stort wellnessområde, hvor I kan slappe af ved den panoramiske indendørs pool, i saunaen eller i dampbadet. Skønhedsbehandlinger og massage kan nyde mod betaling.
Der er adgang for børn over 12 år, hvis de er i følge med en voksen.
Wellnessområdets åbningstider kan ses på hotellet

Ingen snegaranti

TravelBird giver ikke snegaranti, og rejsen kan derfor ikke refunderes eller ændres på grund af vejrforhold

Liftkort

Liftkortet gælder hele skiområdet Ski Amadé, som dækker over områderne Salzburger Sportwelt, Schladming Dachstein, Gastein, Grossarltal og Hochkönig. Børn under 6 år kan benytte skiområdets lifter gratis og får derfor ombyttet værdibeviset til et 'minikort'

Sted

Hotellet ligger i kurbyen Bad Gastein. Kun 50 m fra hotellet kan I tage skibussen, der tager jer skiområdet Gastein, der ligger 2 km derfra. Fra København er der ca. 1.220 km til hotellet, og fra den dansk-tyske grænse er der ca. 1.175 km.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice