Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med lejebil

Toscana med lejebil og madoplevelser

 • Oplevelse
Pris fra kr. 7.429,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tilbring 5, 7 eller 9 overnatninger på hotel Agriturismo Diacceron i Toscana inkl. morgenmad, madoplevelser, gaveæske med lokal vin, lejebil og fly fra København

Toscana fortryller med sine milelange vinmarker og olivenlunde, sit fænomenale køkken og den afslappede kultur, der er en ægte livsnyder værdig. Nu har I muligheden for at bo på en rigtig agriturismo i det toscanske landskab, hvor I kan tilbringe op til en uges ferie i de skønneste omgivelser. Med lejebilen kan I nemt komme rundt i hele regionen, hvor både romantiske Firenze og den idylliske kyst bør udforskes. Aftenerne kan bruges på det hyggelige hotel, som jævnligt arrangerer temaaftener, hvor I blandt andet kan lave jeres egen pizza eller pasta. Der er altså lagt op til en skøn ferie med plads til masser af kvalitetstid sammen. Andiamo!

Inklusive
 • 5, 7 eller 9 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 3 voksne og 1 barn 0-2 år) på Agriturismo Diacceroni***
 • Morgenmadsbuffet af regionale råvarer
 • Fly tur-retur fra København til Bologna
 • Håndbagage
 • Lejebil (VW Polo eller lignende)
 • Musik- og velkomstaften (kun på lørdage)
 • Pizzaaften (kun på tirsdage)
 • Pastaaften (kun på torsdage)
 • Leje af sengelinned og håndklæder
 • Gaveæske med 1 flaske vin og en pakke pasta
 • Adgang til swimmingpool (åben fra april til oktober)
 • Slutrengøring
Tilvalg
 • Madlavningskursus
 • Ridetime med underviser (1 time)
 • Olivenoliesmagning
 • Vinsmagning "Strade del Vino" ('Vinens veje')
Bellissima Toscana & Peccioli

Agriturismo Diacceroni er beliggende i byen Peccioli i Toscana. Området er kendt for de udsøgte Chianti- og Vernaccia-vine og selvfølgelig for det lækre, toscanske køkken. Regionen er kendt for at producere økologisk vin, olivenolie og honning, og I har mulighed for at komme ud på gården og se, hvordan nogle af de lækre specialiteter bliver produceret.

Agriturismo Diacceroni er kun ca. en times kørsel fra Pisa, Firenze, Siena og Lucca – så det er nemt at udforske det omkringliggende område med lejebilen. Endnu tættere på har I de antikke byer Volterra og San Gimignano, som bestemt begge er et besøg værd, når man endelig er i det historiske Italien. Middelhavet er desuden inden for rækkevidde – den nærmeste strand i den smukke kystby Livorno er kun 50 km væk.

Agriturismo Diacceroni

 • Hotel
 • Province of Pisa, Italien
Panieracci - Hotel

Med sine 250 hektarer og fire flotte bygninger kan man mærke roen sænke sig, så snart man kører ind på gårdspladsen ved Agriturismo Diacceroni. Her fremstilles pasta, olivenolie og vin, og gæsterne kan selv komme med ud og plukke druer og oliven. Børnene kan komme helt tæt på heste, geder og æsler i børne-zoo'en. Der er desuden flere workshops og udflugter, som I kan melde jer til mod betaling, hvor I f.eks. kan ride på hesteryg, tage på vinsmagning eller fordybe jer en hel dag i den toscanske kogekunst. Dette ophold er et unikt alternativ til en typisk ferie, hvor I kan opleve en hel særlig side af Italien.

 • +-4
Læs mere
Double room

Dobbeltværelse

3 voksne per værelse

I bor på et af hotellets rummelige dobbeltværelser, som har plads til maks. 3 voksne og 1 barn 0-2 år. Værelset er indrettet i rustik, toscansk stil og har minikøleskab/minibar, aircondition (5 € per dag), gratis WiFi og eget badeværelse med toilet og bruser. Derudover har I mulighed for at benytte fællesarealerne, som inkluderer et køkken og en møbleret terrasse.

Oplev det autentiske italienske køkken

Hver uge afholder ejeren Massimiliano spændende temaaftener, som altid lægger op til en festlig aften. Om lørdagen bliver der budt på prøvesmagning af delikatesser produceret på gården. Tirsdag aften er pizzaaften, hvor I kan spise friske hjemmelavede pizzaer. Om torsdagen inviteres I til en pastaworkshop, hvor I kan få lov til at lave jeres egen pasta!

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Benzin
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 3 voksne og 1 barn 0-2 år

Børnerabat

Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Babyseng

En babyseng kan lånes gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Sted

Agriturismo Diacceroni ligger i Toscana ca. 22 km fra den historiske by Volterra og ca. 85 km fra Firenze. Landsbyen Villa Magna ligger 6 km fra hotellet, hvor der bl.a. er et supermarked og et bageri, og fra lufthavnen er der ca. 175 km til hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice