Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Danskernes skifavorit: Idre Fjäll

 • Skiferie
Pris fra kr. 1.289,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tag på skiferie på familievenlige Idre Fjäll i Sverige med 4, 5 eller 8 dage på Pernilla Wiberg Hotell inklusive morgenmad

Velkommen til danskernes ubetingede skifavorit! Idre Fjäll i Dalarna lokker med sne-forlystelser for både store som små, begyndere som øvede og alle dem midt i mellem. Idre Fjäll er et af de mest familievenlige skiområder i Skandinavien, og her har I både Dalarnas længste pist på 2,8 km, Nordens stejleste pist 'Chocken', snowboardparken Dreampark samt nogle af de bedste skiskoler i Sverige. I skal bo på den tidligere OL- og verdensmester Pernilla Wibergs hotel, hvor I efter morgenmaden træder over dørmåtten og direkte ud i det svenske vinterlandskab. En aktiv dag kan afsluttes i hotellets afslapningsområde eller med en kop varm kakao i biblioteket. Tag til Idre Fjäll — en sand favoritdestination både gamle og nye skientusiaster!

Inklusive
 • 3, 4 eller 7 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 2 voksne, 1 barn 4-15 år og 1 baby 0-3 år) på Pernilla Wiberg Hotell
 • Morgenmad
Idre Fjäll

Idre Fjäll ligger i Dalarna i det nordvestlige Sverige og er et populært skisportssted med hele 60 km pister med både grønne, blå, røde og sorte pister, som tilsammen udgør 40 nedfarter. I Idre Fjäll finder I også 82 km langrendsløjper med 15 ruter på helt op til 15 km. Sus ned ad alpinbakken, som er Dalarnas længste pist (grøn), eller hvis I tør, så kan I også afprøve Dalarnas stejleste bakke 'Chocken' med 46° hældning. Børn under 8 år med hjelm på kører gratis med lifterne. Der findes et hav af børnevenlige faciliteter såsom bob- og hundslæde, after-ski for børn og badeland.

Pernilla Wiberg Hotell

 • Hotel
 • Älvdalen, Sverige
Facade

Efter at have afsluttet sin karriere som alpinskiløber åbnede svenske Pernilla Wiberg i 2003 hotellet, der ligger i Idre Fjäll. Hotellet er bygget i en moderne stil og har den smukke svenske natur og den friske bjergluft lige uden for døren. I hotellets restaurant kan I efter en lang og aktiv dag i fjeldene nyde en middag i hotellets store spisestue, der har en stor, åben pejs. Restauranten serverer mad i gourmetklassen og er til og med nævnt i madguiden "White Guide". Har I lyst til at slappe af, kan I lade jer synke ned i en af de bløde sofaer i biblioteket med en bog i hånden, spille pool, se TV eller sætte jer til rette foran pejsen med en drink. I kan også vælge at slappe af i hotellets afslapningsområde, hvor I kan nyde saunaen eller en dukkert i den kolde pool. I afslapningsområdet kan I også bestille forskellige massagebehandlinger (mod gebyr).

 • +7
Læs mere
Rum

Dobbeltværelse

Hotellets ejer Pernilla har selv stået for indretningen af de ca. 25 m² store værelser, der er udstyrede med en dobbeltseng og er indrettede i skandinavisk stil med lyse og varme farver. Alle værelserne har egen altan, TV og el-kedel. Badeværelset har bruser og hårtørrer. Rejser I med et barn over 4 år, så sover dette på en sovesofa på værelset.

Information om skiområdet

Fra hotellet kan I gå direkte ud til pisterne.

 • Grønne pister: 25 km
 • Blå pister: 15 km
 • Røde pister: 5 km
 • Sorte pister: 15 km
 • Pister i alt: 60 km
 • Slæbelifter: 20
 • Stolelifter: 4
 • Børnelifter: 3
 • Højeste punkt: 892 m
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Liftkort
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Stiftelsen Idre Fjäll. Du indgår derfor direkte aftale med Stiftelsen Idre Fjäll. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 7 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 barn op til 15 år og 1 baby op til 3 år per værelse

Børnerabat

ugyldig

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng på hotellet (afhængigt af tilgængelighed) eller medbringe jeres egen. Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi

Parkering

Gratis parkering (afhængigt af tilgængelighed)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Ingen snegaranti

TravelBird giver ikke snegaranti, og rejsen kan derfor ikke refunderes eller ændres på grund af vejrforhold

Liftkort

Liftkort kan købes på nettet, i hotellets reception, på Skicenter Syd og i skiudlejnings- og aktivitetscenteret i Idre. Liftkort kan desværre ikke købes gennem TravelBird

Sted

Jeres hotel ligger midt i den smukke svenske natur. Fra København er ca. 1000 km over Øresundsbroen og op langs den svenske vestkyst. Fra Aarhus er der ca. 820 km via Hirtshals og Larvik i Norge.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice