• Med fly
 • Med indkvartering
 • Med lejebil

Oplev natur på Mallorca med bolig & bil

Solferie 5, 7 eller 9 overnatninger Sa Ràpita

per person fra kr. 3.449,-
baseret på 2 personer

Oplev naturen på solrige Mallorca med 5, 7 eller 9 overnatninger i jeres egen bolig med privat swimmingpool inkl. lejebil & fly tur-retur

Har I også altid drømt om at holde ferie med familien, men aldrig rigtig fundet det perfekte sted med ro og fred til at nyde hinandens samvær? Så kalder ferieboligerne Paula, Isabel og Karen på jer! I ferieboligerne på det sydlige Mallorca kan I have jeres base i 5, 7 eller 9 nætter med eget køkken, terrasse og swimmingpool, hvorfra I kan tage ud på nye oplevelser. Udforsk den naturrige spanske ø Mallorca med jeres lejebil, der sikrer at I kan komme lige hvorhen I vil, når I vil. Den sydlige del af Mallorca er den tyndest befolkede del og perfekt til en rolig ferie med naturoplevelser. Så pak familien, badetøjet og solbrillerne og gør jer klar til nye oplevelser på Mallorca! I kan vælge at tage fly tur-retur fra København, Aalborg, Billund eller Hamborg.

Inklusive
 • 5, 7 eller 9 overnatninger i feriebolig Paula, Isabel eller Karen (maks. 4 voksne og 1 baby per feriebolig)
 • 1x ugentlig rengøring
 • Lejebil (Mini Cooper One, Seat Leon, VW Golf eller tilsvarende model)
 • Gratis parkering ved ferieboligen
 • Fly tur-retur fra København, Aalborg, Billund eller Hamborg til Mallorca
 • Håndbagage
Sa Ràpita

Den lille, charmerende kystby på Mallorca's sydkyst, Sa Rápita, er den perfekte ferieby til jer der søger afslapning og rolige omgivelser. I Sa Rápita er Iangt fra de store turistgrupper, men tæt på de to smukkeste strande i Mallorca, Freu de Ses Covetes og Es Trenc. Naturen i det sydlige Mallorca er unik, og ca. 30 km øst for ferieboligerne ligger naturreservatet Mondrage, der med dets bugter og azurblå hav bestemt er et besøg værd! Selvfølgelig skal I ikke gå glip af de famøse tapas, lokalfanget, friske fisk og fremragende vine. Sa Rápita tilbyder flere hyggelige restauranter og tapasbarer, hvor I kan nyde lokale retter i spanske omgivelser, og vil I hellere tage tingene i jeres eget tempo, og selv stå for menuen, finder I bare kokkehuen frem, starter grillen på terrassen og kreere lige det mad I bedst kunne tænke jer. Skal I lege turist og have slidt kreditkortet en enkelt dag, har I kun 41 km til Palma, og vil I gerne køre langs kysten, kan I tage turen til langs sydkysten, som er 51 km i jeres lejebil.

Villa Sa Ràpita

Hotel Sa Ràpita, Spanien
Feriebolig Paula swimming pool

Ferieboligerne Karen, Paula og Isabel er indrettet i mallorcansk stil og tilbyder en privat og afslappende ferie for familier eller grupper. Fra ferieboligerne har I kun 600 m til stranden og yderligere har boligerne egen swimmingpool. Boligerne har rummelige opholdsstuer samt grill på terrassen, og der er gratis parkering med plads til jeres lejebil. En pause fra hverdagen i en af ferieboligerne er en fantastisk måde at holde ferie med dem I har kær på, uden at gå på kompromis med pladsen og privatlivet!

 • +1
Læs mere
Feriebolig Karen

Feriebolig Karen

4 voksne per villa

Den hyggelige feriebolig, Karen, har en moderne indretning i traditionel stil med træbjælker i loftet. Det har klinkegulv og rigelig plads til en familie eller gruppe. I ferieboligen er der 4 soveværelser, hver med to enkeltsenge eller en dobbeltsenge. Yderligere har boligen en stor opholdsstue med to sofaer, spisebord og et tilstødende åbent køkken. Køkkenet er fuldt udstyret med mikrobølgeovn og opvaskemaskine. På terrassen er der også et spisebord, en grill og liggestole langs swimmingpoolen. Fra feriebolig Karen har I ca. 950 m til byens centrum. Til stranden har I ca. 600 m.

Feriebolig Paula

Feriebolig Paula

4 voksne per villa

Mallorkansk charme venter jer i ferieboligen Paula. Denne feriebolig har 4 soveværelser, hvoraf 2 af disse værelser har dobbeltsenge og de andre 2 har to enkeltsenge. Boligen har en privat udendørs swimmingpool, hvor I kan tage en forfriskende dukkert. På terrassen finder I grillen, yderligere er der en specialbygget terrasse og private altan. I boligen er der rigelig plads, den er udstyret med et stort køkken, opvaskemaskine og mikroovn, og har desuden en spisestue og en stue med sofa og TV. Centrum ligger ca. 950 m fra ferieboligen, og stranden ligger kun 600 m derfra.

Feriebolig Isabel2

Feriebolig Isabel

4 voksne per villa

I ferieboligen Isabel vil I føle jer hjemme. Med farverige gardiner samt sengelinned har boligen en helt unik charme med et rustikt look. Ferieboligen Isabel har 4 soveværelser indrettet henholdvis med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Udenfor har ferieboligen en terrasse, udendørs swimmingpool og en grill, og indenfor er der en stue og spisebord. Yderligere er der en stor altan, som I kan nå fra det ene af soveværelserne. Feriebolig Isabel ligger ca. 600 m fra stranden og ca. 950 m fra centrum.

Road trip på Mallorca

Kom ud og oplev alle afkroge af Mallorca med jeres lejebil!

 • Mellem landsbyen Randa og byen Llucmajor er den 6 km lange vandrerute, Puig de Randa, der går op til klosteret på toppen af Puig de Randa bjerget. Vandreruten er afsides med et interessant spor, hvor I vil komme til en forladt tunnel og tre klostre. Klosteret i Puig de Randa tilbyder kaffe i dets lille café, hvor de står klar til at betjene vandrere der har fuldført Puig de Randa-ruten.
 • Kom på vandretur fra Ermita de Betlem til Can Picafort. Kystvandring fra Ermita de Betlem, nær den smukke landsby Artà, til Can Picafort, er en af de bedste ruter der findes i den nordøstlige del af Mallorca. Hovedseværdigheden langs vandreruten er de forhistoriske rester af byen Santa Margalida, der går tilbage til omkring 500-10 f.Kr.. Der er rig mulighed for at gå i flere timer langs kysten. På ruten vil I også komme igennem et par små landsbyer. Et lille tip til jer der gerne vil have en pause med en frisk dukkert - husk badetøjet!
 • Ruten fra Felanitx til klosteret i San Salvador i retning af Porto Colom er en 12 km tur, der tilbyder de mere erfarne vandrere en længere og mere udfordrende sti, der til tider byder på klatring. På denne vandring kan I få udsigten over Mallorcas Sydøstkyst og øen Cabrera. Fra jeres feriebolig har I kun 24 km i jeres lejebil til Felanitx.
 • På Playa de Coll Baix får i stranden for jer selv! Playa de Coll Baix er beliggende på nordkysten af Mallorca mellem Pollença-bugten og Alcúdia-bugten nær skov og vandrestier. Gåturen hen til stranden går gennem en tårnhøj og smuk fyrreskov, og på vejen er der en picnic-plads, hvor I kan spise jeres medbragte madpakke.
 • Spring ind i bilen og kør en tur til Cuevas del Drach på østkysten af Mallorca! Dette er en underjordisk grotte, hvor I vil kunne opleve flagermuse og smukke drypstenshuler.

Lejebil inklusive

Nyd friheden ved at have egen bil på rejsen. Vi finder den rette størrelse bil til dig, og vi sørger for, at afhentning og aflevering af lejebilen passer til dit flys afgang- og ankomsttider.

 • Fuld forsikring
 • Fri kilometer
Læs mere

Vigtigt at tjekke

 • I får en Mini Cooper One, VW Golf eller tilsvarende model afhængigt af antal rejsende.
 • Bemærk venligst, at den primære chauffør skal være indehaver af et kreditkort i eget navn med et rådighedsbeløb, der kan dække depositum på maks. € 2500,-. Depositummets størrelse kan variere og afhænger af biltypen. Bemærk venligst, at et Dankort/VisaDankort IKKE kan benyttes til at betale depositum. Medbring i stedet et kreditkort, f.eks Mastercard
 • Den primære chauffør skal besidde et gyldigt kørekort, som er min. 2 år gammelt.
Se alle betingelser
Vælg ankomstdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Eventuel turistskat (betales ved ferieboligen)
 • Depositum på 150 € per bolig (betales ved ferieboligen og returneres ved afrejse)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 16:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per feriebolig

Kapacitet

Maks. 4 voksne og 1 baby op til 1 år per Feriebolig Paula
Maks. 4 voksne og 1 baby op til 1 år per Feriebolig Isabel
Maks. 4 voksne og 1 baby op til 1 år per Feriebolig Karen

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Tilgængelighed

Ferieboligerne er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi i ferieboligen

Parkering

Gratis parkering

Flere ferieboliger

I bookingprocessen er det ikke muligt at booke op til 2 ferieboliger ad gangen

Forplejning

Obs! Venligst vær opmærksom på at der ikke er forplejning inkluderet i dette tilbud.

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Fra jeres feriebolig i Sa Rápita har I ca. 41 km i bil til hovedbyen Palma på Mallorca. Mellem Randa og Llucmajor finder I vandreruten Puig de Randa, som er på 6 km. Til Randa har I kun 23 km i bil. Vil I gerne ud og kigger på grotter, ligger Cuevas del Drachca 52 km. fra ferieboligen ude på østkysten af Mallorca.