Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Nyd efterårets smukke farver i Skagen

 • Miniferie
 • Skagen
kr. 1.023,- -42%
Pris fra kr. 599,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Efterår ved Skagens smukke kyst: 2 dage i deluxe værelse på Foldens Hotel inkl. velkomstdrink, morgenmad og 1x 3-retters middag

Oplev efterårets vidunderlige farver i Skagen. I bor centralt i byen på Foldens Hotel, hvor I også kan nyde en velkomstdrink, morgenmad samt en 3-retters middag — så rammerne er sat for et dejligt ophold. Lyset er bare noget helt specielt i skagen, hvilket Skagensmalerne også demonstrede igen og igen i deres smukke malerier. På denne miniferie kan I nyde det fascinerende efterårslys, der farver det pragtfulde nordjyske landskab. I kan se havene mødes på Grenen og besøge nogle af de imponerende museer, der udstiller Skagensmalernes værker. Glæd jer til en efterårstur til skagen!

Inklusive
 • 1 overnatning i deluxe dobbeltværelse på Foldens Hotel***
 • Velkomstdrink
 • Morgenmad
 • 1x 3-retters middag per person
Efterår i Skagen

Velkommen til toppen af Danmark, hvor vinden rusker og havene mødes! Skagen byder på masser af skøn natur og kultur. Området omkring byen er kendt for sine karakteristiske, gule huse, mange kunstmuseer, fantastiske fisk og skaldyrskøkken samt smukke dyre- og planteliv.

I kan slentre afsted på øst- eller vestkysten og nyde naturens smukke efterårsfarver. I kan se himmelens fascinerende farver ved solnedgang på molen eller forkæle smagsløgene på en af byens hyggelige restauranter. I kan tage på rundvisning på Skagen Bryghus eller se nogle af Skagensmalernes fine huse. I kan gå eller tage Sandormen til grenen, hvor I kan se de to mægtige have flyde sammen. I kan udforske den smukke og rå natur i Skagen Klitplantage og Bunken Klitplantage eller tage på ørkenvandring i Råbjerg Mile og se den berømte tilsandede kirke, hvis tårn stadig knejser over klitterne. Det kan bestemt også anbefales at tage forbi Michael og Anna Anchers Hus og Skagen Museum, der udstiller nogle af de imponerende malerier fra området. God tur til Skagen!

Foldens Hotel Skagen

 • Hotel
 • Skagen, Danmark
Restaurant

Foldens Hotel Skagen ligger i centrum af Skagen by i gåafstand til stationen, gågaden med masser af shoppingmuligheder, seværdigheder, havnen og ikke mindst den skønne strand (ca. 1 km). Hotellet består af Foldens Hotel hovedbygning og flere andre huse med værelser og lejligheder lige i nærheden. Hotellet råder over en reception samt en restaurant, der har diverse danske retter på menukortet.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +-1
Læs mere
Double room

Deluxe dobbeltværelse

2 voksne per værelse

I bor på et deluxe dobbeltværelse i hotellets hovedbygning. Værelset er hyggeligt indrettet med privat badeværelse.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 49,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Foldens Hotel. Du indgår derfor direkte aftale med Foldens Hotel. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Deluxe dobbeltværelse: Maks. 2 personer

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi

Parkering

Det er muligt at parkere gratis ved hotellet (afhængigt af tilgængelighed)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Foldens Hotel Skagen ligger i hjertet af Skagen, lige overfor Skagen Station. Til stranden er der ca. 1 km og til Grenen ca. 3,5 km. I bil fra Århus er der 225 km og fra København ca. 411 km med Århus-Sjællands Odde færgen.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice