• Med indkvartering

St. Anton: 4* skiferie med halvpension

 • Skiferie
 • 3, 4 eller 7 overnatninger
 • Saint Anton am Arlberg
kr. 2.390,- -23%
Pris fra kr. 1.849,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 5 gange

Få 4, 5 eller 8 dages skiferie i St. Anton am Arlberg i Østrig på 4* Hotel Kertess med halvpension og gratis adgang til wellnessfaciliteter

Sush, sush, sush! Drømmer I også om at løbe en slalom ned af de smukke tyrolske alper? Lige nu har I muligheden for at få 4, 5 eller 8 dage på løjperne i St. Anton am Arlberg. Det er absolut intet tilfælde, at dette er et af de mest populære skisportssteder i Europa! Det 4-stjernede Hotel Kertess tilbyder den perfekte base for jeres skiferie og byder på halvpension samt gratis adgang til hotellets wellnessfaciliteter. Start dagen med morgendagsbuffet - kom ud og mærk den friske vind suse på toppen af Alperne, og afslut dagen med en 4-retters middag samt et varmt og afslappende hvil i hotellets wellnessområde.

Inklusive
 • 3, 4 eller 7 overnatninger i enkeltværelse, dobbeltværelse eller dobbeltværelse med ekstra opredning på Hotel Kertess****
 • Halvpension (morgenmadsbuffet og 4-retters middag)
 • Gratis adgang til wellnessfaciliteter
 • Gratis parkering
Fortryllende vinterparadis i St. Anton

St. Anton i Østrig byder på sne, blå himmel og lun vintersol. På denne ferie kommer I til Østrigs fortryllende og funklende Alper, der byder på masser af aktiviteter i sneen både for nybegynderne såvel som de erfarne. Sankt Anton am Arlberg er et af Europas mest eftertragtede skisportssteder - også blandt de royale! Stedet er kendt for at være det foretrukne skisportsted blandt de britiske prinser William og Harry, og med god grund! Nyd den spektakulære udsigt fra det 2811 meter høje Valluga bjerg, nyd en kop varm kaffe eller kakao på en af de mange caféer, eller tag på slentretur gennem St. Antons hyggelige by. Drømmer I om at udfordre jer selv, er løjpen Stanskogel (2757m) favoritten blandt de erfarne, som er på udkig efter den ultimative udfordring! St. Anton er stor nok til alle, om man vil tage udfordringen op med de stejle løjper, tage en stille grøn løjpe og nyde naturen langs ruten, eller slappe af sammen med børnene - et skiparadis for alle!

Hotel Kertess

36 Anmeldelser
 • Hotel
 • Saint Anton am Arlberg, Østrig
Exterior winter

Det 4-stjernede Hotel Kertess i St. Anton am Arlberg i Østrig er det ideelle udgangspunkt for en uforglemmelig vinterferie i de tyrolske alper! Fra hotellet kører ski-bussen jer til startstederne RendlBahn, Galzigbahn og Gampenbahn, hvor det vil være muligt at hente jeres skiudstyr fra en af hotellets opbevaringsmuligheder. En nem og hurtig måde at komme ud og starte jeres skiferie! Hotellet er indrettet med en traditionel indretning og en fantastisk panoramaudsigt over de omkringliggende bjergtoppe og landsbyen St. Anton. Start jeres dag med hotellets morgenbuffet, og afslut med et 4-retters måltid til aftensmad. Efter en dag på pisterne har I muligheden for at slappe af i hotellets wellnessområde, som byder på indendørs swimmingpool, dampbad, finsk sauna og andre wellnessfaciliteter.

 • +3
Læs mere
single room

Enkeltværelse

1 voksen per værelse

Enkeltværelserne er 11 til 13 m² store, de er små men hyggelige og inviterer til afslapning. Værelserne er indrettet med klassiske træmøbler, som fylder rummene med varme. Værelserne har TV, et lille skrivebord samt eget badeværelse.

room double

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Dobbeltværelserne er 15 til 20 m² store og har et hyggeligt opholdsområde, TV og eget badeværelse med enten bruser eller badekar.

room2 double

Dobbeltværelse med ekstra opredning

2 voksne per værelse

Dobbeltværelserne med plads til en ekstra opredning er 15 til 20 m² store og har et hyggeligt opholdsområde, eget badeværelse med bruser eller badekar samt TV.

St. Anton am Arlberg

Utallige kombinationsmuligheder for nye skioplevelser hver dag!

 • Samlet km pister: 305 km
 • Sorte pister: 51 km
 • Røde pister: 123 km
 • Blå pister: 131 km
 • Antal lifter: 97
 • Højde: 1000-2811 m
Vælg ankomstdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: 2,6 € per person (over 15 år) per nat (betales på stedet)
 • Drikkevarer under middagen
 • Liftkort
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner RK Group i.G.. Du indgår derfor direkte aftale med RK Group i.G.. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 14 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 10:00

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 1 person per Enkeltværelse
Maks. 2 personer per Dobbeltværelse
Min. 2 personer og maks. 2 voksne og 1 barn op til 17 år per Dobbeltværelse med ekstra opredning

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-2 år: får 100% rabat per overnatning
Børn mellem 13-15 år: får 30% rabat per overnatning
Børn mellem 3-6 år: får 70% rabat per overnatning
Børn mellem 7-12 år: får 50% rabat per overnatning

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Kæledyr kan medbringes for 10 € per kæledyr per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Halvpension

Morgenmadsbuffeten består af en række lokale produkter som ost, pølse og bacon med friskbagt brød og forskellige mejeriprodukter. I det økologiske hjørne kan I finde mysli, nødder og frugt.
Aftensmaden består af en 4-retters middag. En forret, suppe, varierende hovedretter og dessert.

Hotel Kertess byder også på vegetariske eller glutenfri retter såfremt det ønskes

Ingen snegaranti

TravelBird giver ikke snegaranti, og rejsen kan derfor ikke refunderes eller ændres på grund af vejrforhold

Sted

Hotel Kertess ligger i byen St. Anton am Arlberg nær startstederne RendlBahn, Galzigbahn og Gampenbahn. Hvis I er kørende i egen bil ligger hotellet ca. 1050km fra den dansk-tyske grænse.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice