• Med fly
 • Med indkvartering
 • Rejseguide inkluderet

Storbyferie i romantiske Budapest

 • Storbyferie
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Budapest
23 Anmeldelser
Pris fra kr. 599,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 139 gange

Flyv sammen afsted til 2, 3, 4, eller 5 overnatninger på Six Inn Hotel Budapest Centrum inkl. morgenmad, velkomstdrink og fly tur-retur

Oplev den drømmende, ungarske hovedstad Budapest, som byder på imponerende seværdigheder, stemningsfyldte gader og fantastiske udsigter over floden Donau. Budapest er kurbadenes by, og glamourøs afslapning kan nydes i historiske og stilfulde omgivelser. Se de historiske paladser, få de bedste panoramaudsigter over byen og tilfredsstil den søde tand med specialiteten Kürtoskalács. Så tag hinanden i hånden og spadser afsted gennem Østeuropas smukkeste storby.

Inklusive
 • Six Inn Hotel Budapest: 2, 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Fly fra Aalborg, Billund, København, Hamborg, Malmø til Budapest tur-retur
 • Håndbagage
 • Bykort
 • 25% rabat på adgang til spabad og infrarød sauna
 • Gratis WiFi på hotellets fællesområder
Tag på opdagelse i Budapest

Velkommen til Ungarns hovedstad Budapest! Klassisk musik, smuk arkitektur, shopping, kurbade, en fascinerende historie og et velsmagende køkken — alt dette og meget mere finder I her! Tag på opdagelse i byens spændende historie, og snup en forfriskning ved den berømte flod Donau. Floden deler byen i de to dele Buda og Pest, og derudover er byen inddelt i en række kvarterer, som hver har sin charme og sine attraktioner. Se det pragtfulde Buda-slot i den vestlige bydel, nyd den flotte udsigt over byen fra Fiskerbastionen, lad jer selv fare vild i labyrinten af små gader, og slap af i en af de hyggelige parker. Tag herefter til den livlige østlige bydel, Pest, hvor de fleste af byens 80 museer ligger.
For en omgang afslappende forkælelse kan det anbefales at prøve et af de termiske bade, som Budapest er kendt for. Et godt sted at gøre dette kunne være i det berømte Gellert-kurbad. Her kan I for alvor slappe af og lade batterierne op i fantastiske omgivelser. Kurbadet kombinerer ægte velvære med de smukkeste mosaikker, farverige glasvinduer og statuer, der kan få enhver i den helt rette stemning.

Six Inn Hotel Budapest

 • Hotel
 • Budapest, Ungarn
Six Inn Hotel Budapest - Lobby

Six Inn Hotel Budapest Centrum ligger i hjertet af Budapest og blot 350 m fra den kendte boulevard Andrássy. Den nærmeste metrostation, Kodály Korond, tager jer nemt og hurtigt rundt til de forskellige bydele. Foruden en ideel beliggenhed byder hotellet på daglig morgenbuffet og wellness. Det mindre wellnessområde byder på spabad og infrarød sauna, som kan benyttes mod betaling. Desuden er der mulighed for massagebehandlinger, der kan bestilles mod betaling.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +2
Læs mere
Room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Det enkelte og elegante dobbeltværelse er ca. 20 m² stort og er indrettet med en dobbeltseng samt privat badeværelse med hårtørrer. På værelset finder I desuden TV, telefon og minibar (mod betaling).

Vi anbefaler

Her er nogle tips til jeres storbyferie i Budapest:

 • Kurbadet Szechenyi: Badeanstalten er beliggende i et gammelt palads i ægte barokstil og har flere pools og spabade samt aromatiske og termiske bade, hvis omgivelser vil imponere alle besøgende. Den store udendørs pool er omgivet af guldbelagte vægge med enestående detaljer fra barokken.
 • Den ungarske Statsopera: Hvis I er kulturinteresserede, er en aften i operaen er en helt særlig oplevelse her! Bygningen er kendt som et af de bedste operahuse i verden, og så koster det tilmed langt under halvdelen, end hvad en lignende koncert ville gøre i Danmark.
 • Petöfi Csarnok-loppemarked: I weekenderne forvandles Petöfi Csarnok-hallen til et kæmpe loppemarked, hvor I kan erhverve jer alt fra vintagetøj og smykker til gamle bøger og souvenirs fra den kolde krig.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • Turistskat: 2,50 € per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 10:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 baby op til 2 år per værelse

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-5 år: Bor gratis på hotellet
Børn fra 6 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellets fællesområder

Parkering

Parkering ved hotellet koster 12 € per dag (betales på hotellet)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Six Inn Hotel Budapest Centrum er placeret i hjertet af Budapest med gåafstand til banegården Nyugati og ca. 350 m fra boulevarden Andrássy. Den nærmeste lufthavn er Budapest Lufthavn, som ligger ca. 25 km fra hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice