Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Julestemning i London

Storbyferie 2, 3 eller 4 overnatninger London

per person fra kr. 1.189,-
baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Oplev Londons magiske julestemning: 2, 3 eller 4 overnatninger på det centrale Columbia Hotel inkl. morgenmad og fly tyr-retur

Enorme museer, kæmpe shoppingcentre og utallige attraktioner – man kan bruge en halv livstid på at udforske London, og stadig har hovedstaden evnen til at overraske! Op til jul tager London sig særligt godt ud med de funklende julelys, pyntede butiksvinduer og oplyste skøjtebaner, og så er det selvfølgelig også det helt rette sted at shoppe julegaver! I har 2, 3 eller 4 overnatninger på det centrale Columbia Hotel lige ved Hyde Park inkl. morgenmad og fly tur-retur. Så glæd jer til masser af julestemning og hygge i London!

Inklusive
 • 2, 3 eller 4 overnatninger i dobbeltværelse på Columbia Hotel London**
 • Morgenmad
 • Fly tur-retur fra Aalborg, København, Billund eller Århus til London
 • Håndbagage
Juleshopping til London

Man kan ikke undgå at komme i julehumør i London. Op til jul pyntes hovedstaden nemlig med funklende lys, og butiksvinduerne fyldes med juledekorationer. Besøg det enorme Winter Wonderland i Hyde Park, der lokker med underholdning, forlystelser og juleboder, og tag på opdagelse i det eksklusive stormagasin Harrods, der især er kendt for sin prægtige juleudstilling. I den søde juletid skyder skøjtebaner også op rundt om i byen, og det kan især anbefales at prøve banen foran det oplyste Somerset House, som skaber den flotteste kulisse til skøjteturen. Skal julegaverne i hus, er Oxford Street, Covent Garden og byens to enorme Westfield-shoppingcentre et oplagt sted at tage på udkig. I kan selvfølgelig også vente med at tage afsted til efter jul og gå på tilbudsjagt i Boxing Day-udsalget, der skydes i gang d. 26. december.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

Hotel Columbia

Hotel London, Storbritannien
Hotel Columbia

Hotel Columbia ligger lige nord for Hyde Park, kun få minutters gang fra de nærmeste undergrundsstationer. Hotellet bestod oprindeligt af fem victorianske byhuse, under 1. verdenskrig fungerede det som hospital, og siden 1975 har det været et hotel. Hotel Columbia er elegant indrettet, og I kan nyde jeres morgenmad i restauranten, de bløde lædermøbler i loungen og en frisk drink i baren.

Læs mere
Double room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

De rummelige dobbeltværelser er charmerende og elegant indrettet i klassisk engelsk stil med fladskærms-TV, telefon og faciliteter til at lave kaffe og te. Desuden har I eget badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

TravelBirds juletips i London

Her har vi samlet et par tip til hyggelige juleoplevelser i den engelske hovedstad:

 • Hyde Park Winter Wonderland (åbent fra d. 17. november til d. 1. januar): Besøg Londons mest berømte park, hvor I kan udforske det enorme julemarked Winter Wonderland. Med de mange boder, sjove forlystelser og store skøjtebane vil selv skeptikerne komme i julestemning!
 • Harrods: Stormagasinet Harrods, som ligger i det eksklusive Knightsbridge, er især kendt for sin overdådige juleudstilling. Her sælges sæsonens mest udsøgte lækkerier og et imponerende udvalg af julepynt.
 • The Hummingbird Bakery: I vintermånederne er der intet bedre end en kop varm kakao. Befinder I jer i det populære Notthing Hill, kan I holde en pause på Hummingbird Bakery, der frister med et udvalg af uimodståelige lækkerier og lune drikkevarer.
 • Winter Festival at Southbank Centre (åbent fra d. 1. december til d. 2. januar): Hvert år fremtrylles der op til jul et julelandskab udenfor Southbank Centre ved Themsens bred. Her kan I se teaterforestillinger og koncerter samt købe julelækkerier og unikke gaver i boderne.
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vill være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 14:30

Check-ud

Indtil 11:30

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Fra lufthavnen i Heathrow kan i tage Heathrow-express til Paddington Station. Herfra er der ca. 10 minutters gang til hotellet.
Fra lufthavnen i Gatwick kan I tage Gatwick-expressen til Victoria Station hvor I skal skife ved Grosvenor Gardens (Stop Q) til bus 148 til Leinster Terrace. Herefter er der ca. 2 minutters gang til hotellet

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Sted

Hotel Columbia ligger blot fem minutters gang fra Lancaster Gate undergrundsstation, hvorfra I nemt og hurtigt kommer rundt til alle byens seværdigheder. Med offentlig transport kan I nå hotellet på ca. 1 time og 15 minutter fra Stansted og Luton og på godt 1 time fra Gatwick.