Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med lejebil

Oplev Maderias natur & byer

 • Solferie
 • 7 eller 14 overnatninger
 • Santa Cruz
Pris fra kr. 4.529,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Oplev blomsterøen Madeira i lejebil: 7-14 overnatninger på det 4-stjernede Santa Cruz Village Hotel inkl. morgenmad, lejebil og fly tur-retur

Glæd jer til at udforske den smukke ø Madeira i lejebil. Den portugisiske ø er et sandt ferieparadis med frodig natur, hvide sandstrande og smukke vandrestier, der bugter sig gennem det eksotiske landskab. Madeira kaldes også Blomsterøen grundet sin fantastiske flora. Udover sin fantastiske natur byder øen også på snesevis af seværdigheder og masser af portugisisk stemning! I bor på det 4-stjernede Santa Cruz Village Hotel, der ligger i byen Santa Cruz på øens østlige kyst, og med jeres lejebil kommer I nemt omkring på øen. Bem-vindo à Madeira!

Inklusive
 • 7 eller 14 overnatninger i standard dobbeltværelse, superior dobbeltværelse, suite til 2 personer eller suite til 3 personer på Santa Cruz Village Hotel****
 • Morgenmad
 • Lejebil (Nissan Micra eller tilsvarende)
 • Gratis parkering
 • Fly tur-retur fra København, Billund eller Hamborg til Madeira
Udforsk blomsterøen Madeira

Velkommen til smukke Madeira: Landskabets frodige, grønne farver og Atlanterhavets blå hav danner en eventyrlig enhed, som får rejsende til at elske den portugisiske ø. Det behagelige klima giver optimale vilkår for planter og blomster, og to tredjedele af øen hører til Madeira Naturpark. Øen byder på skønhed og afslapning og er den ideelle destination for rejsende, som holder af naturoplevelser. De milde temperaturer lægger desuden op til en dejlig strandferie ved Atlanterhavets kyst. Og skulle I have mod på en klatretur, kan I bestige Areeiro og Ruivo, hvor Klatreturen er lige så fantastisk som udsigten.
I kan også tage et smut til øens hovedby Funchal (ca. 18 km), som har en fortryllende gammel bymidte med en labyrint af små gader. Tag en spadseretur ned af strandpromenaden, og besøg blomstermarkederne og de livlige fiskemarkeder.

Santa Cruz Village Hotel****

 • Hotel
 • Santa Cruz, Portugal
swimming pool

Santa Cruz Village Hotel ligger i dejlige omgivelser i hjertet af byen Santa Cruz ca. 50 meter fra strandpromenaden og omkring 18 km fra den større by Funchal. Hotellets 40 værelser blev renoveret i 2017, og stedet huser en restaurant, en bar, en udendørs swimmingpool samt et boblebad.

 • +8
Læs mere
standard room

Standard dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Dette standard dobbeltværelse er indrettet med TV, telefon, aircondition og en værdiboks. Derudover har værelset eget badeværelse med hårtørrer og en altan.

standard room

Superior dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Dette superior dobbeltværelse er indrettet med privat badeværelse med hårtørrer. Derudover har værelset et TV, telefon, aircondition, en værdiboks samt en altan.

standard room

Suite til 2 personer

2 voksne per suite

Denne suite til 2 personer er indrettet med TV, telefon, aircondition og en værdiboks. Derudover har værelset eget badeværelse med hårtørrer og egen altan.

standard room

Suite til 3 personer

3 voksne per suite

Denne suite til 3 personer er indrettet med TV, telefon, aircondition og en værdiboks. Derudover har værelset eget badeværelse med hårtørrer samt en altan.

Vejret på Madeira

Laveste og højeste temperaturer på Madeira:
Januar: 10°C - 15°C
Februar: 10°C - 15°C
Marts: 10°C - 16°C
April: 11°C - 16°C
Maj: 12°C - 18°C
Juni: 14°C - 20°C
Juli: 16°C - 22°C
August: 17°C - 23°C
September: 16°C - 23°C
Oktober: 15°C - 23°C
November: 13°C - 21°C
December: 11°C - 18°C

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: 5 € per person per dag (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 personer per Standard dobbeltværelse
Maks. 2 voksne og 1 barn op til 12 år per Superior dobbeltværelse
Maks. 2 voksne og 1 barn op til 12 år per Suite til 2 personer
Min. 2 personer og maks. 3 voksne og 1 barn op til 12 år per Suite til 3 personer

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-2 år: Bor gratis på hotellet
Børn i alderen 3-12 år: 50% rabat på hotelværelset
Børn fra 13 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering på hotellet (skal reserveres på forhånd)

Swimmingpool

Swimmingpoolen er åben i sommermånederne mellem kl. 10.00 og kl. 19.00

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Santa Cruz Village Hotel ligger i dejlige omgivelser i hjertet af byen Santa Cruz omkring 2 km fra lufthavnen.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice