Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Eventyrligt slotsophold i Nordtyskland

 • Miniferie
 • Ralswiek
7 Anmeldelser
kr. 1.339,- -42%
Pris fra kr. 789,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Nyd 3, 4 eller 6 dage på det 4-stjernede Schlosshotel Ralswiek i Nordtyskland inkl. morgenmad, 1x 2-retters middag og adgang til swimmingpool samt sauna

Afprøv en kongelig tilværelse for en stund med et slotsophold på det idylliske Schlosshotel Ralswiek. Lev jer ind i eventyret når I får morgenkaffen serveret på den fredfyldte terrasse eller slentrer en tur i den store slotspark. I vil få serveret en 2-retters middag på ankomstdagen, i den elegante, mahogniklædte restaurant, hvor den daglige morgenmad også kan nydes. Slotshotellet byder også på ren afslapning med adgang til den indendørs swimmingpool og sauna. Glæd jer til en ferie i rolige og naturskønne omgivelser!

Inklusive
 • 2, 3 eller 5 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 2 voksne og 1 barn 0-12 år) eller enkeltværelse (maks. 1 voksen og 1 barn 0-12 år) på Schlosshotel Ralswiek****
 • Morgenmad
 • 1x 2-retters middag på ankomstdagen
 • 1x brug af infrarød kabine
 • 20% rabat på wellness- og skønhedsbehandlinger
 • Adgang til indendørs swimmingpool og sauna
 • Leje af badekåbe
 • Gratis parkering
Rügen

Ralswiek ligger på øen Rügen, som er Tysklands største ø og ligger i delstaten Mecklenburg-Vorpommern. På kysten ud til Østersøen finder I hyggelige badebyer som Binz og Sellin, hvor der ligger badehoteller med nostalgi og charme samt hyggelige sandstrande. Langs den lange kystlinje er der en 100 år gammel jernbane, hvorfra ferieglade gæster kan bringes til kystens forskellige badestrande. Besøg Kap Arkona, hvor I vil se den hyggelige fiskerby, og de gamle fyrtårne samt Kongetrappen, der med sine 230 trin vil føre jer op ad den 42 meter høje klint. Med sine store nationalparker og kridtklipper ved Stubbenkammer, er Rügen er også stedet for gå- og cykelture samt klatring.

Schlosshotel Ralswiek

 • Hotel
 • Ralswiek, Tyskland
Hotel

Slottet Ralswiek er et af de mest pragtfulde slotte i området, og det er her, I skal bo. Slottet blev bygget af grev Douglas i 1890'erne, i en stil inspireret af franske renæssanceslotte og har en storslået slotspark. Nu er stedet et 4-stjernet slotshotel med en restaurant, en charmerende rustik bar og et hyggeligt bibliotek. Sidst på dagen kan I tage jer en forfriskende dukkert i poolen, slappe af i saunaen eller synke ned i en af lobbyens lænestole foran den åbne pejs.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
Læs mere

Enkeltværelse

1 voksen per værelse

Enkeltværelset er ca. 18 m² stort og kan rumme maks. 1 voksen og 1 barn (0-12 år). Værelset har udsigt til enten slottet, gården eller parken, og det er udstyret med en enkeltseng samt muligheden for en ekstra opredning. På værelset finder I møbler specielt designet til slotshotellet, og der findes faciliteter som TV, telefon, skrivebord, værdiboks og minibar (mod betaling). Desuden har værelset et privat badeværelse med hårtørrer.

room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Dobbeltværelset er udstyret med en dobbeltseng og mulighed for en ekstra opredning, så der er plads til maks. 2 voksne og 1 barn (0-12 år). Værelset er mellem 27 og 31 m² stort og har udsigt til enten parken eller parkeringspladsen. På værelset finder I møbler specielt designet til slotshotellet, og der findes faciliteter som TV, telefon, skrivebord, værdiboks og minibar (mod betaling). Desuden har værelset et privat badeværelse med hårtørrer.

Nationalparken Jasmund

Oplev Nationalparken Jasmund som ligger i det nordlige Rügen. Parken er karakteriseret af sin spektakulære kyst, som er fyldt med kalkklipper, stenstrande og frodigt planteliv. Se de gamle træer slænge sig ud over klipperne, og de sjældne orkidearter, som vokser vildt i naturen. Desuden trives bestemte arter af ørne og falke på parkens kyst, og hvis man er heldig, kan man se deres veludførte reder oppe på kalkklipperne.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Schlosshotel Ralswiek. Du indgår derfor direkte aftale med Schlosshotel Ralswiek. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 1 dag før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 1 voksen og 1 barn op til 12 år per Enkeltværelse
Min. 2 personer og maks. 2 voksne og 1 barn op til 12 år per Dobbeltværelse

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-3 år: Gratis
Børn i alderen 4-12 år: 50% rabat
Børn fra 13 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Hotellet er beliggende på den tyske ø Rügen, blot 500 meter fra kysten. Hotellet ligger ca. 320 km fra Hamborg, og der er ca. 400 km fra København.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice