Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering
 • Med oplevelse

Ski på Mælkevejen i Italien & Frankrig

 • Skiferie
 • Soucheres-basses
Pris fra kr. 1.929,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

1 liftkort - 2 lande: Bo på hotel i Italien nær den franske grænse i 4, 6 eller 8 dage og få sne og ski for alle pengene! Inklusive halvpension og liftkort til Via Lattea

Mælkevejen, eller Via Lattea som man siger i Italien, krydser den fransk-italienske alpine grænse og byder på et pittoresk og let navigérbart skisportsområde. Området er perfekt for erfarne skiløbere på udkig efter et stort antal varierede pister, men byder også på en lang række familievenlige bakker og pister tilpasset til nybegyndere. Via Lattea er et relativt roligt skiområde sammenlignet med andre ski-destinationer, og når lyset bryder frem på den sprøde sne, er det svært ikke at blive små-forelsket i Mælkevejen! Jeres hotel Casalpina Don Barra sørger for halvpension, så I kan få mest mulig tid på pisterne. Jeres liftkort dækker både den italienske og den franske side, så med andre ord — den her skiferie har det hele!

Inklusive
 • 3, 5 eller 7 overnatninger i dobbeltværelse, dobbeltværelse med 1 ekstra opredning (maks. 2 voksne og 1 barn 0-14 år) eller dobbeltværelse med 2 ekstra opredninger (maks. 2 voksne og 2 børn 0-14 år) på Casalpina Don Barra***
 • Halvpension (morgenmadsbuffet og 3-retters aftenmenu inkl. 1 lille flaske vin og vand til alle aftenmåltider)
 • Liftkort til Via Lattea (til henholdsvis 2, 4 og 6 dage)
 • Gratis adgang til hotellets ski-opbevaringsrum
 • Parkering (afhængigt af tilgængelighed)
Via Lattea: Sestriere og Pragelato

Skiområdet Via Lattea består af syv områder; seks i Italien og et i Frankrig. Men lad ikke landegrænsen bekymre Jer, for med jeres liftkort kan I nemlig stå på ski frit frem og tilbage mellem de to lande. I den sydlige del af Via Lattea finder I Sestriere og Pragelato, som med en højde på 2000 m er synonym med ski i verdensklasse! En gondol giver jer en hurtig genvej til Sauze og Sansicario, hvilket giver jer mulighed for at stå på ski et enormt område hver dag!

Casalpina Don Barra

 • Hotel
 • Soucheres-basses, Italien
Facade

Casalpina Don Barra ligger i byen Pragelato og er et klassisk italiensk bjerghotel med udsigt over Piemonte-bjergene og byder på en hyggelig og afslappet atmosfære. Hotellet blev bygget i 1946, men har senere gennemgået en større renovering og har øget kapaciteten med flere tilbygninger. Hotellets restaurant Casa dei Sapori serverer klassiske retter fra Piemonte-regionen med et morderne tvist, samt tilbyder et menukort tilpasset til børn og allergikere. Til hotellet er der tilknyttet legerum, sauna samt parkeringsplads. Lige uden for hotellet finder I et busstoppested hvorfra ski-bussen tager jer til Via Lattea ca. 13 km fra hotellet.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +1
Læs mere
Room1

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Dobbeltværelset er udstyret med to enkeltsenge eller en dobbeltseng. Der findes endvidere privat badeværelse med bruser og hårtørrer.

Room3

Dobbeltværelse med 1 ekstra opredning

2 voksne per værelse

Dette værelse har plads til 2 voksne og 1 barn og er udstyret med to enkeltsenge eller en dobbeltseng samt en sovesofa. Der findes et privat badeværelse med bruser og hårtørrer.

Room2

Dobbeltværelse med 2 ekstra opredninger

2 voksne per værelse

Værelset har plads til 2 voksne og 2 børn og er udstyret med to sammenstillede enkeltsenge eller en dobbeltseng, en sovesofa samt en ekstra opredning. På værelset findes der badeværelse med bruser og hårtørrer.

Information om Via Lattea

Området er kendetegnet ved brede, solrige og panoramiske pister. Her finder I spektakulære og udfordrende pister samt bjergrestauranter i massevis.

 • Blå pister: 96 km
 • Røde pister: 220 km
 • Sorte pister: 84 km
 • Lifter: 69
 • Baby Fun Park i Sansicario og Sauze d'Oulx
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 personer per Dobbeltværelse
Min. 3 personer og maks. 2 voksne og 1 barn op til 14 år per Dobbeltværelse med 1 ekstra opredning
Min. 4 personer og maks. 2 voksne og 2 børn op til 14 år per Dobbeltværelse med 2 ekstra opredninger

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-6 år: Gratis
Børn i alderen 7-14 år: 20% rabat
Børn fra 15 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice. I restauranten findes der endvidere højstole til små børn

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Kæledyr kan medbringes for 10 € per kæledyr per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering (afhængigt af tilgængelighed)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Forplejning

Den daglige morgenmadsbuffet serveres med kaffe, brød, frugtjuice, croissanter, oste, kødpålæg m.m. Til aften serveres der en 3-retters menu inkl. 1 lille flaske vin (18 cl) og 1/2 L vandflaske. Der findes menuer til børn

Ingen snegaranti

TravelBird giver ikke snegaranti, og rejsen kan derfor ikke refunderes eller ændres på grund af vejrforhold

Sted

Casalpina Don Barra ligger ca. 13 km fra skiområdet Via Lattea. Hotellet ligger 30 km fra den franske grænse og ca. 100 km fra Torino i regionen Piemonte. Hotellet ligger ca. 1640 km fra København og 1500 km fra Flensborg.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice