• Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

Nyd solen og byliv på Mallorca

 • Solferie
 • 5, 7 eller 9 overnatninger
 • Palma
Pris fra kr. 2.379,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 16 gange

5, 7 eller 9 overnatninger på Hotel Amic Horizonte i Palma de Mallorca med morgenmad eller all-inclusive, transfer mellem lufthavn og hotel samt fly tur-retur

Selvom mange forbinder Mallorca med sol og strand i sommermånederne, er øen også en fantastisk feriedestination resten af året. Varme temperaturer, sightseeing og den spanske kultur — på Mallorca vil I få et herligt afbræk fra hverdagen. I vil bo i øens største by Palma de Mallorca, hvor I kan nyde en gåtur på marinaen, shoppe løs i de mange butikker og tage en dukkert i det blå havvand. Ferien byder også på afslapning ved poolen, fantastisk udsigt og hyggelige omgivelser på hotellet, hvor I vil kan vælge at blive forkælet med morgenmad eller all-inclusive under ferien.

Inklusive
 • 5, 7 eller 9 overnatninger i dobbeltværelse uden eller med havudsigt eller boblebad (maks. 3 voksne og 1 barn 0-12 år) på Amic Hotel Horizonte***
 • Morgenmad (det er muligt at tilkøbe all-inclusive i bookingprocessen)
 • Fly tur-retur fra København, Billund, Aalborg eller Hamborg til Mallorca
 • Håndbagage
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Solrig byferie i Palma de Mallorca

Spanske storbyer er altid et hit, også selvom storbyen ligger på en af De Baleariske Øer. I Palma de Mallorca finder I hyggelige pladser med atmosfæriske caféer og barer, hvor I med sikkerhed kan få serveret traditionelle tapasretter og lækker sangria. Langs den hyggelige havn vil I se de hvide yachter ligge side om side, og I kan nyde lækkerier fra de mange iskiosker under en gåtur i det tempererede klima. Med sine mange seværdigheder og smukke arkitektur er byen er også ideel for kulturinteresserede besøgende.

Hotel Amic Horizonte

 • Hotel
 • Palma, Spanien
Hotel

Hotel Amic Horizonte ligger i et roligt område i Palma de Mallorca tæt på den hyggelige havn. Dog skal I ikke langt for at finde områder spækket med shoppingmuligheder, barer og restauranter. Fra hotellets øverste etager ses en fantastisk udsigt over byens centrum, som ligger ca. 2 km fra hotellet. Slap af i hotellets udendørs swimmingpool, hvor der også findes faciliteter for de mindste. Hotellet råder desuden over en restaurant og en bar, hvor I kan nyde en kold forfriskning.

 • +1
Læs mere
Doppelzimmer

Dobbeltværelse

3 voksne per værelse

Hotellets dobbeltværelse er ca. 18 m² stort og kan rumme maks. 3 voksne og 1 barn (0-12 år). Værelset ligger i en af hotellets sidebygninger og er indrettet med enten en dobbeltseng eller to enkeltsenge samt mulighed for ekstra opredninger. Desuden finder I TV, telefon, aircondition, værdiboks (mod betaling) og skrivebord samt privat badeværelse.

Doppelzimmer mit Meerblick

Dobbeltværelse med havudsigt

3 voksne per værelse

Dobbeltværelset med havudsigt ligger i hotellets hovedbygning og har plads til maks. 3 voksne og 1 barn (0-12 år). Værelset indeholder telefon, TV, værdiboks (mod betaling), skrivebord, aircondition og privat badeværelse. På værelset finder I enten en dobbeltseng eller to enkeltsenge, og der er mulighed for ekstra opredninger.

Superior-Zimmer

Dobbeltværelse med boblebad

3 voksne per værelse

Dobbeltværelset med boblebad ligger på de øverste etager af hovedbygningen og har en flot panoramaudsigt. Værelset har plads til maks. 3 voksne og 1 barn (0-12 år) og er indrettet med enten en dobbeltseng eller to enkeltsenge, og der er mulighed for ekstra opredninger. Værelset indeholder telefon, TV, værdiboks (mod betaling), skrivebord og aircondition. Det private badeværelse har desuden et dejligt boblebad.

Vi anbefaler
 • Palau de l’Almudaina: Det store, kongelige palads i den gamle bydel i Palma de Mallorca. Paladset er opført af muslimske guvernører i det 10. århundrede, og i det 13. århundrede blev paladset bygget om, som symbol på mauernes fald, men har bevaret elementer fra den muslimske oprindelse.
 • Katedralen Le Seu: Den gotiske katedral, som også er kendt som Havets Katedral, er byens vartegn og helt bestemt et besøg værd — det er ikke kun bygningens størrelse, der er imponerende, men også de mange arkitektoniske finurligheder og kunstværker inde i kirken.
 • Joan Mirós museum og atelier: Her kan I finde både malerier, skulpturer, keramik, tegninger samt en del af Mirós personlige bibliotek. Fra bagsiden af museet kan I nyde en fantastisk udsigt over Palma-bugten.
Vælg en afgangsdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: ca. 2,20 € per person over 15 år per nat (maj-okt) eller 0,55 € per person over 15 år per nat (nov-apr). Turistskatten reduceres med 50% ved ophold længere end 7 overnatninger
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 13:00

Check-ud

Indtil 11:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 3 voksne og 1 barn op til 12 år per Dobbeltværelse
Maks. 3 voksne og 1 barn op til 12 år per Dobbeltværelse med havudsigt
Maks. 3 voksne og 1 barn op til 12 år per Dobbeltværelse med boblebad

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-1 år: Bor gratis på hotellet
Børn i alderen 2-12 år: 25% rabat på hotelværelset
Børn fra 13 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Der er offentlig parkering nær hotellet (mod gebyr)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Forplejning

Morgenmad eller all-inclusive. All-inclusive omfatter:
Morgenmadsbuffet inkl. drikkevarer som hentes i buffeten kl. 07.00-10.00
Frokost kl. 13.00-15.00
Middag kl. 20.00-22.00
Der vil være mulighed for snacks mellem måltiderne.
Drikkevarer fra baren er inkluderet mellem kl. 11.00-23.00 og omfatter læskedrikke, te og kaffe, vand og lokale mærker af øl og spiritus (nogle drinks kan være mod betaling)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid på op til 1 time. Køretiden er ca. 1 time

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotellet ligger i Palma de Mallorca ca. 1 km fra byens havn. Fra hotellet har I ca. 2 km til byens centrum, og fra den nærmeste lufthavn er der ca. 15 km til hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice