• Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

Palma med cykler og pool

 • Storbyferie
 • 3, 5, 7 eller 10 overnatninger
 • Palma
15 Anmeldelser
Pris fra kr. 1.079,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 67 gange

Bo på det 3-stjernede Hotel Amic Horizonte i Palma de Mallorca inkl. morgenmad eller halvpension fly tur-retur & transfer

Mange forbinder Mallorca med sol og strand, varme temperaturer, sightseeing og den spanske kultur — på Mallorca vil I få et herligt afbræk fra hverdagen. I bor i øens største by, Palma de Mallorca, hvor I kan nyde en gåtur på marinaen, shoppe løs i de mange butikker og tage en dukkert i det azurblå havvand. Ferien byder også på afslapning ved poolen, fantastisk udsigt og hyggelige omgivelser på hotellet, hvor I vil kan vælge at blive forkælet med morgenmad eller halvpension under ferien.

Inklusive
 • Hotel Amic Horizonte: 3, 5, 7 eller 10 overnatninger
 • Med morgenmad: Muligt at tilkøbe halvpension i bookingprocessen
 • 4 timers cykelleje
 • Fri entré og et glas cava på Mallorca Casino
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • Fly fra Aalborg, Billund, København, Hamborg til Palma de Mallorca tur-retur
Solrig byferie i Palma de Mallorca

Spanske storbyer er altid et hit, også selvom storbyen ligger på en af De Baleariske Øer. I Palma de Mallorca finder I hyggelige pladser med atmosfæriske caféer og barer, hvor I med sikkerhed kan få serveret traditionelle tapasretter og lækker sangria. Langs den hyggelige havn vil I se de hvide yachter ligge side om side, og I kan nyde lækkerier fra de mange iskiosker under en gåtur i det tempererede klima. Med sine mange seværdigheder og smukke arkitektur er byen er også ideel for kulturinteresserede besøgende.

Hotel Amic Horizonte

 • Hotel
 • Palma, Spanien
Hotel

Hotel Amic Horizonte ligger i et roligt område i Palma de Mallorca tæt på den hyggelige havn. Dog skal I ikke langt for at finde områder spækket med shoppingmuligheder, barer og restauranter. Fra hotellets øverste etager ses en fantastisk udsigt over byens centrum, som ligger ca. 2 km fra hotellet. Slap af i hotellets udendørs swimmingpool, hvor der også findes faciliteter for de mindste. Hotellet råder desuden over en restaurant og en bar, hvor I kan nyde en kold forfriskning.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +1
Læs mere
Doppelzimmer

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Hotellets dobbeltværelser er omkring 18 m² stort. Værelserne ligger i en af hotellets sidebygninger og er indrettet med enten en dobbeltseng eller to enkeltsenge samt mulighed for ekstra opredninger. Desuden finder I en altan, TV, telefon, aircondition, værdiboks (mod betaling) og skrivebord samt privat badeværelse.

Doppelzimmer mit Meerblick

Dobbeltværelse med havudsigt

2 voksne per værelse

Dobbeltværelserne med havudsigt ligger i hotellets hovedbygning.Værelserne har egen altan, telefon, TV, værdiboks (mod betaling), skrivebord, aircondition og privat badeværelse. På værelserne finder I enten en dobbeltseng eller to enkeltsenge, og der er mulighed for ekstra opredninger.

Superior-Zimmer

Dobbeltværelse med boblebad

2 voksne per værelse

Dobbeltværelserne med boblebad ligger på de øverste etager af hotellets hovedbygning, og fra værelsets altan har I en flot panoramaudsigt. Værelserne er indrettede med enten en dobbeltseng eller to enkeltsenge, og der er mulighed for ekstra opredninger. Værelserne har endvidere telefon, TV, værdiboks (mod betaling), skrivebord og aircondition. Badeværelset har desuden et dejligt boblebad.

Vores tips
 • Et mesterværk i sandsten

  Palma de Mallorca Santa Maria-katedralen — bedre kendt som La Seu. Katedralen er byens stolte vartegn og et uundgåeligt syn, når I besøger Mallorcas hovedby, Palma de Mallorca. Den imponerende arkitektur er blændende, både ude og inde, hvilket gør La Seu til en af øens fineste historiske og kunstneriske attraktioner.

  Kirke La Seu Katedralen Kirke
 • Lidt royal har man lov at være

  Det store, kongelige palads i den gamle bydel i Palma de Mallorca. Paladset er opført af muslimske guvernører i det 10. århundrede, og i det 13. århundrede blev paladset bygget om, som symbol på mauernes fald, men har bevaret elementer fra den muslimske oprindelse.

  Slot Royal Palace of La Almudaina Slot
 • Få lidt kreativ inspiration

  Her kan I finde både malerier, skulpturer, keramik, tegninger af kunstneren Joan Miró samt en del af hans personlige bibliotek. Fra bagsiden af museet kan I nyde en fantastisk udsigt over Palma-bugten.

  Museum Miró Mallorca Fundacio Museum
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: Ca. 13,5 DKK per person per nat (betales på hotellet)
 • Drikkevarer til måltiderne
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 13:00

Check-ud

Indtil 11:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Kapacitet

Maks. 2 personer per Dobbeltværelse
Maks. 2 personer per Dobbeltværelse med havudsigt
Maks. 2 personer per Dobbeltværelse med boblebad

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-1 år: får 100% rabat per overnatning
Børn mellem 2-12 år: får 25% rabat per overnatning
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Parkering

Der er offentlig parkering nær hotellet (mod gebyr)

Swimmingpool

Hotellets har en uddendørs swimmingpool, der har åbent hele året i dagstimerne

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Transfer

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid på op til 1 time. Køretiden er ca. 1 time

Sted

Hotellet ligger i Palma de Mallorca ca. 1 km fra byens havn. Fra hotellet har I ca. 2 km til byens centrum, og fra den nærmeste lufthavn er der ca. 15 km til hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice