• Med fly
 • Med indkvartering

Livlige Hong Kong og naturskønne Vietnam

 • Rundrejse
 • 15 overnatninger
 • Vietnam, Hong Kong
Pris fra kr. 12.169,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 19 gange

Oplev Hong Kong & Vietnam: Rundrejse på 13 overnatninger inkl. morgenmad, udflugter, transport samt fly tur-retur fra København eller Hamborg

Pulserende storbyliv, en natur uden lige og et hav af kulturelle oplevelser. Det og meget mere kommer I til at opleve på denne enestående rundrejse, hvor I besøger både Hong Kong, Ho Chi Minh og Mui Ne Beach. I bor på 3 hoteller undervejs, hvor I hver dag får serveret morgenmad, før den står på spændende udflugter til smukke bjerge, historiske templer og ikoniske udsigter. Skal årets store ferie stå på shopping, historie, natur og fabelagtige strande, er det bare med at pakke kufferten og sætte kursen mod Hong Kong og Vietnam!

Inklusive
 • Rundrejse på 13 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 3 voksne):
 • 2 overnatninger på Metropark Hotel Kowloon**** i Hong Kong
 • 4 overnatninger på Liberty Hotel Saigon Parkview*** i Ho Chi Minh
 • 6 overnatninger på Bamboo Village Beach Resort & Spa**** i Mui Ne Beach
 • 1 overnatninger på Liberty Hotel Saigon Parkview*** i Ho Chi Minh (den sidste nat)
 • Morgenmad
 • Byrundvisning i Hong Kong (halvdagsudflugt på dag 2)
 • Byrundvisning i Ho Chi Minh (heldagsudflugt på dag 6)
 • Udflugt til Ta Cu-bjerget (halvdagsudflugt på dag 8)
 • Transport under turen (mellem lufthavn, hoteller og under udflugter)
 • Fly fra København eller Hamborg til Hong Kong
 • Fly retur fra Ho Chi Minh til København eller Hamborg
Tilvalg
 • Udflugt til Cu Chi tunellerne
 • Udflugt til Mekong Delta og det flydende Cai Be marked
 • Udflugt til Dalat – kærligheds- og blomsterbyen
 • Se solopgangen i Mui Ne
 1. Dag 1 & 2: Hong Kong

  Velkommen til Hong Kong! Efter ankomst i lufthavnen vil jeres engelsktalende rejseleder byde jer velkommen til den pulserende storby. I vil blive kørt til det 4-stjernede Metropark Hotel Kowloon, hvor I tilbringer de næste 2 nætter. Her er det op til jer, om ankomstdagen skal bruges på afslapning i hotellets pool, hvorfra I har udsigt over byen, eller om I hellere vil tage på opdagelse i byen. Jeres hotel er beliggende i Kowloon, der er et af de mest trendy kvarterer i Hong Kong og mest berømt for dette område er Nathan Road og ikke mindst Ladies Market, hvor I kan gå shop amok i alverdens gadgets og sjove souvenirs.

  På rejsens dag to står den på en halvdagsudflugt til Hong Kong-øen, hvor I kommer til at kende Hong Kong lidt bedre. Hong Kong er en tidligere britisk koloni, og på udflugten kommer I til at opleve, hvordan dette har påvirket byens kultur. Jeres guide tager jer med til blandt andet det ikoniske Victoria Peak, der byder på den mest storslåede udsigt over byen, havnen og de utallige omkringliggende øer. Derudover besøger I området Aberdeen, hvor man tydeligt ser den store kontrast mellem det traditionelle Kina med simple fiskerbåde – de såkaldte junker – og den moderne kapitalistiske forretningsby.
  Udflugten inkluderer transport, entré samt engelsktalende guide og varer 4 timer.

  Metropark Hotel Kowloon eller tilsvarende

  • Hotel
  • Kowloon, Hong Kong

  Beliggende i det trendy Kowloon i hjertet af Hong Kong finder I dette 4-stjernede hotel. I hotellets restaurant serveres der hver dag en morgenmadsbuffet, mens I om aftenen kan bestille både asiatiske og internationale retter. Hotellet har også en swimmingpool på taget af hotellet, hvor I kan nyde solens stråler, og er i friske, kan I besøge hotellets motionsrum.
  Jeres dobbeltværelse er indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. På det private badeværelse er der et toilet og en bruser.

  Læs mere
 2. Dag 3: Ho Chi Minh

  Om morgenen på rejsens 3. dag vil I blive kørt til lufthavnen i Hong Kong, hvorfra I flyver til Vietnam. Efter ankomst i Ho Chi Minh går turen til jeres næste hotel, Liberty Hotel Saigon Parkview, hvor I vil tilbringe de næste 4 overnatninger. Som navnet antyder, har I herfra den skønneste udsigt over byens grønne områder, men hotellet ligger heller ikke langt fra byens mange seværdigheder heriblandt Genforeningspaladset. Ho Chi Minh, tidligere kendt som Saigon, er en tidligere fransk koloni, hvilket ses tydeligt i byens kultur og ikke mindst arkitektur. De næste par dage kan I vælge enten at udforske byen på egen hånd eller deltage i et udvalg af spændende udflugter.

  Liberty Hotel Park View Saigon + Room

  Liberty 4 Saigon Hotel eller tilsvarende

  17 Anmeldelser
  • Hotel
  • Ho Chi Minh by, Vietnam
  Liberty Hotel Park View Saigon + Room

  Jeres hotel er centralt beliggende ved en af byens dejlige parker. Området er populært for alle typer af rejsende, og i nærheden af hotellet vil I finde masser af restauranter, barer og butikker. I bor på et af de lyse værelser, der har aircondition, TV, gratis WiFi og eget badeværelse.

  Læs mere
 3. Dag 4: Valgfri tur til Cu Chi tunnelerne og Cao Dai Tempel

  I dag kan I enten vælge at fortsætte med at besøge byens mange parker og pagoder, eller I kan tage med på en valgfri heldagsudflugt til Cu Chi tunnelerne og Cao Dai Tempel. Det berømte tunnelsystem blev udgravet af de vietnamesiske partisaner og blev anvendt som skjulested under Vietnamkrigen. Her får I et indblik i den grusomme krig, hvorefter turen går videre til det verdensberømte Cao Dai Tempel. Templet tilhører caodaist-religionen, som har en stor betydning for Vietnam.
  Udflugten inkluderer transport, entré, engelsktalende guide samt frokost og varer 8 timer.

 4. Dag 5: Valgfri udflugt til Mekong Delta og det flydende Cai Be marked

  På rejsens dag 5 kan I vælge at tage med på en heldagsudflugt til Mekong Deltaet og det flydende Cai Be marked. Efter at have nydt jeres morgenmad med udsigt over det grønne, bliver I hentet af jeres guide. Dagen står på en bådtur på Mekong, hvor I også kan overvære det ikoniske flydende marked, hvor frugt og grønt handles fra båd til båd. Så husk kameraet, så I kan få det perfekte billede til gemmerne!
  Udflugten inkluderer transport, entré, engelsktalende guide samt frokost og varer 8 timer.

 5. Dag 6: Byrundvisning i Ho Chi Minh (inkluderet)

  I dag står den på den officielle byrundtur af Ho Chi Minh, som foregår med jeres engelsktalende guide. Så brug denne lejlighed til at lære mere om den historiske by og oplev det tidligere Saigons smalle gader og den franske stemning fra kolonitiden. I besøger også det vigtige posthus, der er byens smukkeste kolonibygning fra det 19. århundrede, og som sammen med Notre Dame-katedralen blev bygget under det franske herredømme, og som står i stor kontrast til resten af byens bygninger og kultur.
  Udflugten inkluderer transport, entré, engelsktalende guide samt frokost og varer 6 timer.

 6. Dag 7: Mui Ne Beach

  På rejsens 7. dag er det tid til at forlade jeres hotel i Ho Chi Minh og fortsætte rejsen mod strandbyen Mui Ne Beach. Her venter jer det 4-stjernede hotel Bamboo Village Beach Resort & Spa, hvor I vil tilbringe de næste seks overnatninger. Her kan I bruge tiden som I har lyst. Slap af ved poolen omringet af palmetræer eller nyd solen på stranden. I kan også vælge at bruge de næste par dage på at tage med på en eller flere af de mange udflugter i området.
  Turen til det næste hotel varer 6 timer.

  Bamboo Village Beach Resort & Spa eller tilsvarende

  • Hotel
  • Phan Thiết, Vietnam

  Dette 4-stjernede strandresort er omgivet af grønne områder og lige ned til standen. Her kan I tilbringe et par afslappende dage enten på stranden eller på hotellet swimmingpools, der er omgivet af palmer! Hotellet byder på faciliteter som et motionsrum, et wellnessområde og en restaurant, der serverer asiatiske og internationale retter. Hver morgen serveres en stor morgenbuffet.
  De moderne dobbeltværelser er indrettet med en dobbeltseng, fladskærms-TV, gratis WiFi samt en telefon. Derudover har I et privat badeværelse med brusebad og toilet.

  Læs mere
 7. Dag 8: Udflugt til Ta Cu-bjerget (inkluderet)

  I dag står i op til morgenmad, som I nyder i de smukkeste omgivelser på jeres hotel, før jeres engelsktalende guide henter jer på hotellet. Dagens udflugt går til Ta Cu-bjerget. Her vil I ikke blot komme til at opleve de mest spektakulære udsigt til Phan Thiet og den endeløse kystlinje, men I vil også komme til at besøge en lokal gård, hvor der dyrkes dragefrugt, de betagende Po Nagar tårne samt buddhistiske monumenter, der kan dateres tilbage til mellem det 7. og 12. århundrede.
  Udflugten inkluderer transport, engelsktalende guide samt entré og varer 4 timer.

 8. Dag 9: Se solopgangen i Mui Ne (valgfri tur)

  På rejsens dag 9 kan I vælge enten at sove længe og tilbringe dagen på stranden, eller I kan stå tidligt op og tage med til Mui Ne, hvor I kan se solen stå op. I vil tage op i de nærliggende klitter, hvor der venter jer den mest fantastiske solopgang over det vietnamesiske landskab. Har I stadig mere energi efter at være stået tidligt op, er dette en fantastisk lejlighed til enten at tage en cykeltur eller prøve en omgang sand boarding.
  Udflugten inkluderer engelsktalende guide, transport samt en flaske vand og varer 2 timer. Leje af cykling eller sand boards er ekskl. og skal lejes på stedet.

 9. Dag 10: Valgfri udflugt til Dalat – kærligheds- og blomsterbyen

  Skal I have en pause fra den skønne sandstrand, kan I på dag 10 tage med på en valgfri udflugt til Dalat – kærligheds- og blomsterbyen. Den idylliske by er omgivet af skove, vandfald og søer – det er ikke uden grund, at byen også er kendt som byen med det evige forår. Her skal I blandt andet besøge klosteret Truc Lam Zen, som er designet af den samme arkitekt som Genforeningspaladset, som jeres hotel i Ho Chi Minh lå i nærheden af. Dernæst er det videre til den atmosfæriske Tuyen Lam Sø, vandfaldet Datanla, den kinesiske pagode Thien Vuong Co Sat og den historiske togstation i Dalat. Om eftermiddagen går turen tilbage til jeres hotel i Mui Ne Beach. Udflugten inkluderer transport, frokost, engelsktalende guide samt entré og varer 8 timer. Udflugten kan også finde sted på rejsens dag 11 eller 12.

 10. Dag 11 & 12: Afslapning på Mui Ne Beach

  Efter alverdens sanseindtryk fra hektiske storbyer og den fantastiske natur, kan I tilbringe de næste par dage på at koble fuldstændigt at ved stranden. Glem alt om hverdagens stress og jag, sæt jer til rette i strandstolen og nyd de varme solstråler.

 11. Dag 13 & 14: Tilbage til Ho Chi Minh

  På dag 13 er det tid til at sige farvel til den smukke sandstrand. I dag bliver I efter morgenmaden kørt tilbage til Ho Chi Minh og rejsens første hotel Liberty Hotel Parkview, hvor I tilbringer en sidste nat. Resten af ​​dagen er til fri disposition, så nu er det med at få købt de sidste souvenirs og taget de sidste fotografier til mindebogen, før det den næste dag er tid til at vinke farvel til skønne Vietnam og sætte kursen hjemad med bagagen fuld af dejlige minder.

  Liberty Hotel Park View Saigon + Room

  Liberty 4 Saigon Hotel eller tilsvarende

  17 Anmeldelser
  • Hotel
  • Ho Chi Minh by, Vietnam
  Liberty Hotel Park View Saigon + Room

  Jeres hotel er centralt beliggende ved en af byens dejlige parker. Området er populært for alle typer af rejsende, og i nærheden af hotellet vil I finde masser af restauranter, barer og butikker. I bor på et af de lyse værelser, der har aircondition, TV, gratis WiFi og eget badeværelse.

  Læs mere
Vælg en afgangsdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Drikkepenge
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 3 personer per værelse

Børnerabat

Børnerabat er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotellerne (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Rejsen er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellerne

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Information om grupperejser

Denne tur er en individuel tur, og I kommer ikke til at rejse sammen med en gruppe. Udflugterne kan dog foregå sammen med en gruppe. Dette afhænger af antal bookinger på den givne dato. Bemærk, at de andre rejsende i gruppen ikke nødvendigvis er danskere

Information om rejsevaccinationer

Inden afrejse til Hong Kong og Vietnam kan det være nødvendigt at blive vaccineret mod difteri og tetanus (stivkrampe) og hepatitis A. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer, og dette kan gøres hos egen læge og/eller hos Statens Serums Institut, www.ssi.dk.

Information om rejsevisum

For personer med dansk pas er Hong Kong visumfrit i indtil 90 dage for turistrejser. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle visumkrav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk. Alternativt kan I kontakte det pågældende lands ambassade.

Bemærk venligst, at personer med dansk pas, der ønsker at opholde sig i Vietnam i mere end 15 dage, skal have visum før afrejse. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle visumkrav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk. Alternativt kan I kontakte det pågældende lands ambassade.

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside. Bemærk venligst, at antallet af overnatninger, der ses i afsnittet ‘’Inklusive’’, er antallet af overnatninger på destinationen, men at der kan forekomme en overnatning på ud- og/eller hjemrejsen. Dette vil fremgå af flytiderne, som I ser i bookingprocessen

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice