Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

4-stjernet vinterstemning i Gdansk

 • Miniferie
 • Gdansk
Pris fra kr. 619,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Velkommen til den historiske perle og polske kystby Gdansk! Tilbring 2, 3 eller 4 overnatninger på det 4-stjernede Hotel Sadova inkl. morgenmad

En skøn, vinterlig getaway venter på den anden side af Østersøen! Oplev unikke Gdansk, som adskiller sig fra andre polske byer med sin internationale atmosfære og kystlige præg. Udforsk de pittoreske pladser, smalle gader og hyggelige byliv, mens I overgiver jer til den polske kultur. I vil bo på et moderne 4-stjernet hotel, hvor I vil få serveret en daglig morgenmad, og der er kort afstand til historiske seværdigheder og transportmuligheder. Gdansk er noget helt specielt når julen banker på og pynter den hyggelige by med dekorationer og julemarkeder.

Inklusive
 • 2, 3 eller 4 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 2 voksne, 1 barn 4-12 år og 1 barn 0-3 år) på Hotel Sadova****
 • Morgenmad (mulighed for at opgradere til halvpension)
 • Adgang til indendørs swimmingpool, fitnessrum og sauna
Den polske perle Gdansk

Når I længes efter at komme væk fra hverdagen, er en smuttur til Gdansk oplagt. Gå en tur på den hyggelige havn, hvor I har udsigt direkte ud til Østersøen. Mange af byens seværdigheder kan I se på en af de populære havnerundfarter. Besøg den gamle plads Długi Targ i byens historiske centrum, som helt sikkert er en af Europas smukkeste pladser. Det farverige torv er omgivet af idyllisk murstens-arkitektur og udsmykkede renæssancehuse samt gader med travle caféer og restauranter. I enden af Długi Targ kan I se det majestætiske rådhus fra det 14. århundrede, som har byens højeste tårn og som samtidig huser et historisk bymuseum. I Gdansk finder I også flere af de 'gule butikker', som blandt andet sælger håndlavede ravsmykker. Rav var tidligere en af Polens største eksportvarer og blev kaldt det baltiske guld. Velkommen til den polske perle Gdansk!

Hotel Sadova

 • Hotel
 • Gdansk, Polen
lobby

Det flotte og 4-stjernede Hotel Sadova er beliggende centralt i Gdansk, ikke langt fra det historiske centrum. Hotellet er moderne indrettet og har egen restaurant samt bar, hvor I kan nyde en drink efter en begivenhedsrig dag. Desuden har hotellet et wellnessområde med fitnessfaciliteter, indendørs swimmingpool og sauna.

 • +-4
Læs mere
twin room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

I bor på et dobbeltværelse med privat badeværelse, WiFi, telefon, TV og aircondition. Det er enten udstyret med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, og booker I til 3 personer, stilles en ekstraseng til rådighed.

Julemarked i Gdansk

I den søde juletid vil I kunne opleve det årlige julemarked på pladsen Targ Weglowy, som holder åbent fra kl. 11.00 til 19.00 hver dag mellem d. 5. og 23. december.

Her kan I være heldige at se julemandens optog, hvor også rensdyrerne Rudolf og Komet vil holde julemanden med selskab. Julemarkedets specialitet er de mange juletræer, som er pyntet efter forskellige landes traditioner. I kan også tage en tur i karrusellen eller besøge de mange juleboder, hvor I kan smage de polske julelækkerier.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Sadowa Sp. z o.o.. Du indgår derfor direkte aftale med Sadowa Sp. z o.o.. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 1 dag før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 barn op til 12 år og 1 baby op til 3 år per Dobbeltværelse
Maks. 2 voksne og 1 baby op til 3 år per Economy dobbeltværelse

Children discount

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-3 år: Gratis
Børn mellem 4-11 år: Rabatten afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Parkering ved hotellet koster 30 PLN (ca. 50 DKK) per dag (betales på hotellet)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Indendørs swimmingpool

Den indendørs swimmingpool har åben året rundt fra kl. 07.00-21.00. I har også adgang til fitnessrummet og saunaen i dette tidsrum

Sted

Hotel Sadova er beliggende i centrum af Gdansk ca. 20 km fra lufthavnen. Fra hotellet til nabobyen Gdynia er der ca. 40 km, og kører I fra den dansk-tyske grænse er der ca. 890 km.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice