Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Velvære og afslapning ved Polens kyst

 • Wellness
 • Kołobrzeg
Pris fra kr. 1.299,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

4 eller 5 dages wellnessophold på 4-stjernet hotel i Polen inkl. morgenmad eller halvpension, adgang til wellnessområde og 10% rabat på wellnessbehandlinger

Slip af med følelsen af stress og udmattelse med et wellnessophold i dejlige Polen. Tilbring nogle afslappende dage i det friske kystklima, hvor Østersøen møder den polske kyst, og forkæl jer selv med tid til wellness i vintermånederne. Det 4-stjernede Sand Hotel by Zdrojowa tilbyder fitnessrum og fitnessaktiviteter, og i wellnessområdet kan I give slip på spændingerne i den indendørs pool, dampbadet, saunaen eller boblebadet. Desuden er det op til jer, om I vil forkæles med morgenmad eller halvpension, som kan tilkøbes i bookingprocessen. Det vil være som at vågne fra en drøm, når det igen er tid til at vende hjem.

Inklusive
 • 3 eller 4 overnatninger i økonomi-, standard dobbeltværelse eller 3-personers værelse på Sand Hotel by Zdrojowa****
 • Morgenmad (halvpension kan tilkøbes i bookingprocessen)
 • Adgang til wellnessområde
 • 10% rabat på skønheds- og wellnessbehandlinger
 • 10% rabat i hotellets restaurant og bar
Afslapning i Kołobrzeg

Den maleriske by Kołobrzeg ligger ca. 8 km fra Grzybowo og ud til Østersøen med et imponerende klitlandskab og brede sandstrande. Her kan I se mange naturparker og en flot, uspoleret natur. Kołobrzeg har også status som kur-by — perfekt til en afslappende ferie. Indånd den friske havluft, og genoplad batterierne, mens I går gennem de grønne fyrreskove. Når himlen bliver lilla om aftenen, og klitterne ses i det behagelige, orangerøde lys i horisonten, er kystlandskabet et særligt og magisk syn. Mulighederne for kulturelle aktiviteter ligger åbne, da området også byder på mange museer og monumenter. Gå en tur på Polens længste mole, besøg det smukke fyrtårn i Kołobrzeg, tilbring nogle timer i Museum of Polish Arms, eller oplev byens smukke kirke.

Sand Hotel by Zdrojowa

 • Hotel
 • Kołobrzeg, Polen
SAND_KOLBERG2B-17.JPG

Det moderne og elegante Sand Hotel by Zdrojowa ligger i havnebyen Kolobrzeg og har et wellness- og fitnesscenter, en restaurant, der serverer fusionsretter og en natklub. Der er også en bar og en solterrasse, hvor I kan tilbringe nogle afslappende timer. Fra hotellet er der blot 150 m til stranden, og der er gode transportmuligheder nær hotellet.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +7
Læs mere
room

Økonomi dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Økonomi dobbeltværelserne er indrettet med en dobbeltseng, fladskærms-tv, værdiboks (mod betaling), minibar (mod betaling) og WiFi. Der er eget badeværelse med hårtørrer og gratis lån af badekåbe og tøfler.

pillow

Standard dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Standard dobbeltværelserne er indrettet med enten en dobbeltseng eller to enkeltsenge samt privat badeværelse med hårtørrer. Værelset er ca. 30 m² stort og har fladskærms-tv, værdiboks (mod betaling), minibar (mod betaling) og WiFi samt gratis lån af badekåbe og tøfler.

pillow

3-personers værelse

3 voksne per værelse

3-personersværelset er indrettet med et soveværelse og en stue med et hyggeligt siddeområde. Værelset er ca. 30-50 m² stort og har en dobbeltseng samt en ekstra opredning. På værelset finder I faciliteterne fladskærms-tv, værdiboks (mod betaling), minibar (mod betaling) og WiFi samt gratis lån af badekåbe og tøfler.

Wellness

Hotellets wellnessområde indeholder faciliteterne:

 • 50 m² stor indendørs swimmingpool
 • Dampbad
 • Sauna
 • Boblebad
 • Mulighed for skønheds- og massagebehandlinger (mod betaling)
 • Fitnessrum og fitnessaktiviteter
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: 1,00 € per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Min. 2 personer og maks. 2 voksne og 0 babyer op til -1 år per Økonomi dobbeltværelse
Min. 2 personer og maks. 2 voksne og 0 babyer op til -1 år per Standard dobbeltværelse
Min. 2 personer og maks. 3 voksne og 0 babyer op til -1 år per 3-personers værelse

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-5 år: Gratis
Børn i alderen 6-12 år: 70% rabat
Børn i alderen 13-17 år: 40% rabat
Personer fra 18 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Kæledyr på maks. 5 kg kan medbringes for mellem 12 og 23 € per kæledyr per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Parkering ved hotellet koster mellem 6 og 12 € per dag (betales på hotellet)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Wellness

Wellnessområdet er tilgængeligt for personer fra 18 år. Børn fra 1 år kan benytte den indendørs pool i følge med en voksen. Wellnessområdet har åbent hver dag fra kl. 09.00 til 21.00. Sørg for at bestille skønheds- og massagebehandlingerne på forhånd, da jeres ønskede tider for behandlingerne kan være booket (betales på hotellet)

Forplejning

Morgenmad eller halvpension (morgenmad og 3-retters middag eller buffet ekskl. drikkevarer) Halvpension kan tilkøbes i bookingprocessen

Sted

Hotellet ligger ved den polske kyst i byen Kolobrzeg, som ligger ud til Østersøen. Fra hotellet er der ca. 1 km til Kolobrzegs centrum og ca. 500 m til den nærmeste bus- og togstation. Fra lufthavnen Szczecin Goleniow er der ca. 100 km til hotellet, og hvis I kører fra den dansk-tyske grænse er der ca. 700 km.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice