Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

Stemningsfuld storbyferie i Zagreb

 • Storbyferie
 • Zagreb
Pris fra kr. 5.759,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tilbring 3 eller 4 overnatninger på The Loop Hotel i Zagreb inkl. morgenmad, transport mellem hotellet og lufthavnen og fly tur-retur fra København

Udover de populære kystbyer byder Kroatien også den kunsteriske hovedstad Zagreb. Her er den moderne nordeuropæiske storbyatmosfære afbalanceret med den afslappende middelhavskultur. Den oversete storby gemmer på spændende museer, hyggelige fortorvscaféer og storslået arkitektur, som afspejler byens interessante historie. I vil bo i Zagreb nær grønne parker og floden Sava, som løber gennem Kroatien og flere nabolande. Tag med på en uforglemmelig og anderledes storbyferie!

Inklusive
 • 3 eller 4 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 3 voksne) på The Loop Hotel***
 • Morgenmad
 • Fly tur-retur fra København til Zagreb
 • Håndbagage
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Den oversete storby Zagreb

Gennem historien har Zagreb fungeret som Kroatiens kulturelle og politiske omdrejningspunkt. Landets historie kan stadig mærkes og ses rundt om i byen, blandt andet ved den skarpe opdeling af arkitekturen. Den ene side af Sava-floden er præget af østrig-ungarsk stil, hvor man finder enestående og detaljeret arkitektur, mens bygningerne på den anden side er bygget i den klassiske kommunistiske stil fra 1960'erne. Desuden finder I inspirerende kunstmuseer som The Museum of Contemporary Art, der er en af byens store stoltheder. Besøg også den flotte og fredfyldte kirkegård Mirogoj, som er en af de smukkeste kirkegårde i Europa. Stedet prydes af elegante mausoleer, pyntede gravsteder og et enestående indgangsparti med elegante kupler, som er tegnet af designeren Herman Bollé. Har I brug for mere rolige omgivelser? Så tag til parken Maksimir, hvor I finder grønne plæner, flotte skulpturer og små søer.

The Loop Hotel

 • Hotel
 • Zagreb, Kroatien
Lobby

The Loop Hotel er enkelt og moderne indrettet med en stil inspireret af 1960'erne. I hotellets bar kan I slappe af i de hyggelige lokaler, hvor der også kan nydes en kop kaffe, smoothie, øl eller vin. Hotellet ligger i kroatiske Zagreb med ca. 3 km til byens midte. I vil bo tæt på lokale restauranter, seværdigheder og grønne parker samt gode muligheder for transport.

 • +-2
Læs mere
Room

Dobbeltværelse

3 voksne per værelse

Hotellets dobbeltværelse er enkelt indrettet i lyse farver. På værelset finder I skrivebord, aircondition, minibar (mod betaling), værdiboks (mod betaling), telefon, TV og WiFi. Desuden har værelset tilhørende badeværelse med toilet og bad samt hårtørrer.

Vi anbefaler
 • Markedet Dolac: Zagrebs måske mest farverig, lokale marked i den øvre bydel, Gornji grad. Markedet har eksisteret siden 1930'er, og folk fra hele Kroatien kommer her for at sælge deres varer. Normalt har markedet åbent fra kl. 07.00 til 14.00, så I har nok tid til at snuse i boderne.
 • Museum of Broken Relationships: Et lidt anderledes museumskoncept. Udstillingerne viser donerede genstande fra ulykkelig kærlighed verden over, og hver genstand har sin helt egen historie at fortælle.
 • Gaden Tkalčićeva: Her vil I finde en af byens mest summende gader, som er fyldt med caféer, restauranter og shoppingmuligheder. Gå en tur i gadens romantiske aftenlys, og slå jer ned på en af de hyggelige caféer.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: 1,50 € per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 3 personer per værelse

Children discount

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-6 år: Bor gratis på hotellet
Den tredje person på værelset fra 7 år får rabat på hotelværelset efter sæson

Babyseng

Det er muligt at leje en babyseng for 15 € per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid på op til 1 time. Køretiden er ca. 1 time

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotellet ligger ca. 3 km fra Zagrebs bymidte, hvor der bydes på shoppingmuligheder, caféer og byens attraktioner. Fra lufthavnen er der ca. 14 km til hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice