Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering
 • Med oplevelse

Miniferie i Blåvand

 • Miniferie
 • Blåvand
kr. 1.470,- -30%
Nu kr. 1.040,-
 • nu
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Værdibevis til 2 overnatninger i Blåvand i lejlighed til 2-5 personer inkl. slutrengøring, lån af ravlygte og rabat på greenfee til Blåvandshuk Golfcenter. Pris per lejlighed!

Trænger I til et forfriskende afbræk fra hverdagens stress og jag, så er dette helt sikkert noget for jer! Tilbring 3 dage i smukke Blåvand på den jyske vestkyst, hvor I kan besøge de mange spændende butikker, dyppe tæerne i Vesterhavet, gå lange ture på stranden, og lade den skønne natur indvirke på sjæleroen. I har jeres helt egen lejlighed til 2, 4 eller 5 personer, og området byder på masser af udflugtsmuligheder – alt fra mountainbikebaner, det nyåbnede Tirpitz museum i Blåvand og golf til Nationalpark Vadehavet! Glæd jer til en miniferie med afslapning, selvforkælelse og kvalitetstid!

Inklusive
 • Værdibevis til 2 overnatninger i lejlighed til 2, 4 eller 5 personer på Motel Garni
 • Lån af ravlygte
 • Slutrengøring
 • Gratis parkering
 • 100 DKK rabat på greenfee til Blåvandshuk Golfcenter
Blåvand

Blåvand er et skønt tilflugtssted for dem, der trænger til et afbræk fra hverdagen i naturskønne omgivelser. Med gåafstand til stranden er det oplagt at gå en lang tur i blæsevejret langs kysten, undersøge de gamle bunkere, der stadig ligger her, og slå vejen forbi fyrtårnet. Man kan komme op i fyrtårnet og nyde udsigten herfra. I har heller ikke langt Nationalpark Vadehavet, hvor I f.eks. kan tage på sælsafari, eller til de spændende byer Esbjerg og Varde – en hyggelig købstad.

I får lov at låne en ravlygte på hotellet, og om aftenen lyser ravet op på en helt særlig måde, når man lyser med lygten i vandet. I nærheden ligger Blåvand Zoo, Bordrup Klitplantage, der har tre mountainbikeruter, samt Blåvandshuk Golfcenter, hvor I får rabat på greenfee.

I kan også besøge det nyåbnede museum Tirpitz i Blåvand. Attraktionen er del af Vardemuseerne og byder blandt andet på de 3 faste udstillinger Tirpitz bunkeren, En hær af beton og Rav - et hav af guld.

Efteråret er også en særlig tid i Blåvand. Her er god mulighed for at se råvildt i de tidlige morgentimer i skoven, og først på efteråret kan I plukke svampe i den frodige skovbund.

Motel Garni

 • Hotel
 • Blåvand, Danmark
Motel Garni

Det hyggelige Motel Garni ligger i rolige omgivelser halvvejs mellem Blåvands centrum og Blåvandshuk Fyr. Herfra har I det ideelle udgangspunkt for en afslappende og sjov ferie på den jyske vestkyst. I området ligger der flere spændende seværdigheder og aktiviteter, og I har kun 700 meter til stranden.

Læs mere
Lejlighed

Værdibevis til 2 overnatninger

2 voksne per Activity (Voucher)

I kan vælge mellem lejligheder til 2, 4 eller 5 personer (afhængigt af booking). Lejlighederne til 2 eller 4 personer er ca. 30 m² store og er udstyret med en dobbeltseng, sovesofa, et lille tekøkken, spisebord, siddeområde med TV, badeværelse med bruser og toilet samt åben terrasse. Lejligheden til 5 personer er ca. 35 m² stor og råder over samme faciliteter samt en yderligere enkeltseng.

Bemærk venligst, at indretningen varierer, og at vi kan derfor ikke garantere, at jeres tildelte lejlighed vil se ud som på billedet. De er dog alle udstyret med de samme faciliteter.

Eksklusive
 • Bookinggebyr kr. 49,-
 • Transport
 • Sengelinned og håndklæder: 60 DKK per sæt (valgfrit, betales på stedet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Indløsning af værdibeviset

Værdibeviset kan bruges til at bestille et ophold på Motel Garni med ankomst indtil d. 24. marts 2018. Værdibeviset indløses ved at kontakte Motel Garni

Bemærk venligst, at det ikke er muligt at rejse henover datoerne: Den 13. til 21. oktober, den 22. december 2017 til 02. januar 2018 eller den 09. februar til 18. februar 2018

Afbestilling

Bemærk venligst, at afbestilles et booket ophold mindre end 7 dage inden forventet ankomst, refunderes beløbet ikke

Pris

Prisen er per lejlighed uanset størrelse

Kapacitet

2-personerslejlighed: Maks. 2 personer
4-personerslejlighed: Min. 3 og maks. 4 personer
5-personerslejlighed: Min. og maks. 2 voksne og 3 børn

Bemærk venligst, at I bliver indlogeret i en lejlighed, alt efter hvor mange I er

Babyseng

I kan låne eller medbringe egen babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Dette aftales direkte, når I booker jeres ophold hos Motel Garni

Tilgængelighed

Lejlighederne er desværre ikke egnede til kørestolsbrugere

Kæledyr

I kan medbringe 1 lille hund for 200 DKK per lejlighed per ophold (betales på stedet). Dette aftales direkte, når I booker jeres ophold hos Motel Garni

Internet

Gratis WiFi på hele hotellet.

Bemærk venligst, at WiFi-signalet kan være ustabilt, da hotellet ligger ved kysten

Parkering

Gratis parkering ved hotellet

Sengelinned

Bemærk venligst, at sengelinned og håndklæder ikke er inkluderet. I kan vælge at medbringe egne eller leje et sæt på hotellet. Dette koster 60 DKK per sæt (lagen, dyne- og pudebetræk samt 1 håndklæde)

Flere værdibeviser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værdibeviser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed).

Bemærk venligst, at der ikke kan garanteres, at værdibeviserne kan bruges i samme tidsrum

Sted

Motellet ligger 700 meter fra stranden og 300 meter fra Blåvands centrum. Herfra har I 7 minutters kørsel til Blåvand Zoo, ca. et kvarters kørsel til Blåvandshuk Golfcenter, ca. 10 minutters kørsel til Bordrup Klitplantage og ca. 40 minutters kørsel til Esbjerg.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice