Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering
 • Med oplevelse

Skiløb i Norditalien med liftkort

 • Skiferie
 • Madonna di Senales
Pris fra kr. 2.319,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Sus ned af de italienske alper med 4, 5 eller 8 dage på Berghotel Tyrol & Firn inkl. halvpension og liftkort til skiområdet Schnalstaler Gletscherbahnen

Se frem til jeres næste skiferie i italienske Sydtyrol. Med et liftkort til Schnalstaler Gletscherbahnen kan I få fuld fart i skiene eller snowboardet, når I suser ned ad de sneklædte løjper. Schnalstaler Gletscherbahnen ligger i et gletsjerområde og har i alt ca. 27 km pister, som er velegnede til både begyndere og rutinerede skiløbere. I vil bo på et hyggeligt alpehotel ca. 9 km fra Schnalstaler Gletscherbahnen, hvorfra der også kører en skibus til pisterne og tilbage. Hvis I får brug for en pause fra sjov på pisterne, tilbyder hotellet ren afslapning i den indendørs swimmingpool eller i den infrarøde kabine.

Inklusive
 • 3, 4 eller 7 overnatninger på dobbeltværelse (maks. 3 voksne) på Berghotel Tyrol & Firn***
 • Halvpension (morgenmadsbuffet og middag)
 • Liftkort til skiområdet Schnalstaler Gletscherbahnen (gyldigt i 2 dage ved 3 overnatninger, i 3 dage ved 4 overnatninger og i 6 dage ved 7 overnatninger)
 • Gratis parkering
 • Adgang til indendørs swimmingpool, sauna og infrarød kabine
Skiområdet Schnalstaler Gletscherbahnen

Oplev skiområdet Schnalstaler Gletscherbahnen i italienske Sydtyrol på grænsen til Østrig. Området ligger på en gletsjer, og her er der ca. 30 km pister og løjper til skientusiaster på forskellige niveauer. I kan komme helt op i en højde på 3.212 m over havets overflade, og herfra kan I nyde den smukke udsigt over landskabet, mens I kører ned mod dalen igen. Området byder desuden på langrendsruter, en kælkebakke og børnepark til de mindste samt pister for eksperterne. Langs pisterne vil I kunne nyde våde forfriskninger og frokostretter på bjergrestauranterne. Fra jeres hotel vil der være ca. 9 km til lifterne i Schnalstaler Gletscherbahnen, og der vil også være skibusser til og fra hotellet.

Berghotel Tyrol***S

 • Hotel
 • Madonna di Senales, Italien
Hotel

Det hyggelige Berghotel Tyrol & Firn ligger ca. 9 km fra skiområdet Schnalstaler Gletscherbahnen, hvor I også finder den nærmeste lift. Hotellet er indrettet i traditionel tyrolsk stil, og på stedet finder I et 80 m² stort wellnessområde med indendørs swimmingpool, sauna og infrarød kabine, hvor det også er muligt at bestille massage mod betaling. I hotellets restaurant serveres den daglige morgenmad, og om aftenen består menukortet af retter med lokalt og internationalt præg.

 • +1
Læs mere
room 2

Dobbeltværelse

Det enkelte og hyggelige dobbeltværelse har plads til maks. 3 voksne og er ca. 20 m² stort. Værelset er indrettet med et siddeområde, en altan eller terrasse og et privat badeværelse med hårtørrer. Desuden indeholder værelset faciliteter som telefon, TV og værdiboks.

Information om Schnalstaler Gletscherbahnen
 • Grønne og blå pister: 8 km
 • Røde pister: 7,6 km
 • Sorte pister: 11,6 km
 • Pister i alt: 27,2 km
 • Lifter: 12
 • Børnepark
 • Kælkebakke
 • Laveste punkt: 2.011 m
 • Højeste punkt: 3.212 m
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: 2,00 € per person fra 14 år per nat (betales på hotellet)
 • Gebyr for kontaktløs liftkort: 5 € per liftkort
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Min. 2 personer og maks. 3 personer per værelse

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-4 år: 90% rabat
Børn i alderen 5-9 år: 40% rabat
Børn i alderen 10-13 år: 15% rabat
Børn fra 14 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering

Wellness

Hotellet har et 80 m² stort wellnessområde med en 12x5 meter stor indendørs swimmingpool, som er åben hver dag fra kl. 07.30 til 19.00. Dampbadet, fitnessrummet, den infrarød kabine og saunaen er åben hver dag fra kl. 15.00 til 19.00

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Forplejning

Halvpensionen omfatter morgenmadsbuffet, og aftensmaden består af en valgfri ret og salatbar (ekskl. drikkevarer). Vegetariske, glutenfrie og laktosefrie retter kan efterspørges på hotellet. Middagen nytårsaften vil være en 6-retters middag med en aperitif og musik, og koster et gebyr på 30 € per person fra 14 år. For børn under 14 år koster middagen et gebyr på 15 €. Desuden er der en påskemiddag på hotellet, som også vil have et gebyr på 30 € per person fra 14 år. For børn under 14 år koster middagen 15 €.

Liftkort til skiområdet Schnalstaler Gletscherbahnen

Ved 3 overnatninger er der inkl. 2 dages liftkort
Ved 4 overnatninger er der inkl. 3 dages liftkort
Ved 7 overnatninger er der inkl. 6 dages liftkort

Liftkortets gyldighed

Bemærk venligst, at liftkortet ikke er gyldigt på ankomst- og afrejsedag

Værdibevis til liftkort

Efter gennemført booking vil I få tilsendt et værdibevis på jeres liftkort. Dette skal udskrives og medbringes til skisportscenteret, hvor det kan ombyttes til et liftkort. Adressen til skisportscenteret vil stå på værdibeviset. Bemærk venligst, at kun udskrevne værdibeviser vil blive accepteret.
Det kontaktløse liftkort koster 5 € per liftkort

Ingen snegaranti

TravelBird giver ikke snegaranti, og rejsen kan derfor ikke refunderes eller ændres på grund af vejrforhold eller lignende

Sted

Jeres hotel ligger omkring 4 km fra centrum af Schnals i det italienske Sydtyrol. Fra hotellet har I ca. 9 km til skiområdet Schnalstaler Gletscherbahnen, og til skibussen er der ca. 50 m. Kører I fra den dansk-tyske grænse, er der ca. 1.300 km til hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice