Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Julehygge i Liseberg

 • Forlystelsespark
 • 1, 2 eller 3 overnatninger
 • Kungälv
kr. 690,- -46%
Pris fra kr. 379,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tag familien med på miniferie nord for Gøteborg! I har 2, 3 eller 4 dage på det hyggelige Hotel Fars Hatt inkl. morgenmad og 1x entré til forlystelsesparken Liseberg

Inviter familien med til jul Nordens største forlystelsespark, Liseberg! Her findes utallige karruseller, rutsjebaner, aktiviteter og boder, som nok skal vække lykke for både store og små. I overnatter i den hyggelige by Kungälv på Hotel Fars Hatt ca. 20 km nord for Gøteborg, hvor I også kan nyde jeres morgenmad. Så pak bilen, og kør afsted mod det svenske og en sjov dag i Liseberg!

Inklusive
 • 1, 2 eller 3 overnatninger i dobbeltværelse eller familieværelse (til maks. 2 voksne og 2 børn 0-12 år) på Hotel Fars Hatt***
 • 1x entré til forlystelsesparken Liseberg per person
 • Morgenmadsbuffet
 • Gratis parkering
Kungälv og Liseberg

Området omkring Kungälv byder på et idyllisk naturlandskab, som er perfekt til vandreture, en picnic, eller bare til at nyde et par dage i fred og ro. I selve byen finder I gamle brostensbelagte gader, små træhuse og floden Göta Älv, som I også kan se direkte fra hotellet. I Kungälv ligger også den storslåede Bohus fæstning, der er over 700 år gammel, og som I ikke må gå glip af.

I forlystelsesparken Liseberg, som ligger omkring 20 km fra jeres hotel, finder I både vilde karruseller, sjove forlystelser og hæsblæsende rutsjebaner samt restauranter, spillehaller og meget mere. I dette tilbud er der inkluderet en hel dags entré til parken, så både børn og barnlige sjæle kan få tilfredsstillet deres eventyrlyst og opnå deres adrenalinsus!

Fars Hatt***

 • Hotel
 • Kungälv, Sverige
Hotel

I hjertet af den lille by Kungälv, omkring 20 km fra Göteborg, ligger Hotel Fars Hatt. Den hyggelige atmosfære forstærkes af hotellets historie, der går helt tilbage til 1600-tallet. Udover selve hotellet huser Fars Hatt både en restaurant og en café, som begge er meget populære blandt lokalbefolkningen. Er I her over en weekend, kan I endda være så heldige, at der er liveorkester på scenen og dans på programmet. I kan også nyde en stille stund på hotellets terrasse.

 • +5
Læs mere
Dubbelrum

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Dobbeltværelserne er indrettet i en hyggelig og hjemlig stil og har en dobbeltseng eller to enkeltsenge, gratis WiFi, TV og privat badeværelse.

Family room

Familieværelse

2 voksne per værelse

Hotellets familieværelser kan rumme maks. 2 voksne og 2 børn. Alle værelser er indrettet i en hyggelig og hjemlig stil og har privat badeværelse, WiFi og TV. Værelserne har en dobbeltseng eller to enkeltsenge samt en sovesofa til 2 personer.

Jul i Liseberg
 • Hvert år i november og december bliver Liseberg forvandlet til et sandt juleparadis. Parken bliver dekoreret med funklende lys og fyldt med duften af kanel og nelliker. Udover de 80 boder, som sælger alt fra julepynt til lækre snacks, kan man også besøge Kaninlandet, Designtorvet, den gamle landsby og se skøjteshows. Her er det virkelig svært ikke at komme i den bedste julestemning!
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Hotell Fars Hatt. Du indgår derfor direkte aftale med Hotell Fars Hatt. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 05:00 - 12:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne
Familieværelse: Maks. 2 voksne og 2 børn på 0-12 år

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-2 år: Gratis
Børn i alderen 3-12 år betaler:
59 DKK (ved 1 overnatning)
119 DKK (ved 2 overnatninger)
169 DKK (ved 3 overnatninger)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WIFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Liseberg

I modtager billetterne til Liseberg ved ankomst til Hotel Fars Hatt

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice