Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Cruise i De Forenede Arabiske Emirater

 • Krydstogt
 • 8 overnatninger
 • Forenede Arabiske Emirater
Pris fra kr. 16.369,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Krydstogt i De Forenede Arabiske Emirater: 7 overnatninger på MSC Splendida og 1 nat på 4* hotel i Dubai inkl. helpension og fly fra København eller Hamborg

Drøm jer væk på et luksuriøst cruise i De Forenede Arabiske Emirater! Når den står på en grå og regnfuld hverdag, så er et lækkert krydstogt under de varme himmelstrøg lige det, I har brug for. I flyver fra København eller Hamborg og spenderer første nat på hotel i Dubai, inden I stævner ud på jeres 7 nætters krydstogt ombord på det flotte krydstogtskib MSC Splendida. I bliver I forkælet med helpension og masser af underholdning ombord på skibet — og har I lyst til mere eventyr, kan I forlænge ferien med 5 overnatninger på et 5-stjernet strandresort i Fujairah!

Inklusive
 • 1 overnatning i dobbeltværelse på 4-stjernet hotel in Dubai inkl. morgenmad
 • 7 overnatninger i 2-personers kahyt ombord på MSC Splendida inkl. helpension
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Dubai
 • Drikkevarepakke ombord (vin, mineralvand, fadøl, sodavand eller saft til frokost og aftensmad)
 • Underholdning og mulighed for deltagelse i arrangementer ombord
 • 20 kg indchecket bagage
 • Håndbagage
 • Havneskatter og sikkerhedsgebyr
 • Bagageservice
 • OBS: Mulighed for at tilkøbe 5 overnatninger på 5-stjernet strandresort i Fujairah
Tilvalg
 • Vælg lufthavn: København eller Hamborg
 • Ekstra 5 overnatninger på 5* hotel på Radisson Blu Fujairah Resort inkl. transfer
Krydstogt i De Forenede Arabiske Emirater

Varme himmelstrøg og milde havbriser er i sigte på dette krydstogt til De Forenede Arabiske Emirater! I starter med 1 overnatning i Dubai, og herefter tilbringer I de følgende 7 overnatninger ombord på MSC Splendida i De Forenede Arabiske Emirater og de omkringliggende lande.
MSC Splendida følger 2 ruter afhængigt af afrejsedato.
I forbindelse med booking kan I vælge at forlænge jeres ophold med 5 overnatninger på det 5-stjernede strandresortet Hotel Radisson Blu Fujairah Resort (inkl. transport og halvpension). Prisen fremgår af bookingprocessen.

Rute A:
Dag 1: Overnatning på 4-stjernet hotel i Dubai
Dag 2: Ombordstigning i Dubai (De Forenede Arabiske Emirater). Afgang kl. 23.00
Dag 3: Abu Dhabi (De Forenede Arabiske Emirater) fra kl. 05.00-23.00.
Dag 4: Sir Bani Yas (De Forenede Arabiske Emirater) fra kl. 09.00-17.00
Dag 5: På havet
Dag 6: Muscat (Oman) fra kl. 08.00-18.00
Dag 7: Khor Fakkan (De Forenede Arabiske Emirater) fra kl. 08.00-18.00
Dag 8: Dubai (De Forenede Arabiske Emirater). Ankomst kl. 13.00
Dag 9: I forlader MSC Splendida i Dubai

Rute B:
Dag 1: Overnatning på 4-stjernet hotel i Dubai
Dag 2: Ombordstigning i Dubai (De Forenede Arabiske Emirater). Afgang kl. 23.00
Dag 3: Abu Dhabi (De Forenede Arabiske Emirater) fra kl. 05.00-23.00
Dag 4: Sir Bani Yas (De Forenede Arabiske Emirater fra kl. 09.00-17.00
Dag 5: På havet
Dag 6: Bahrain (Bahrain) fra kl. 08.00-18.00
Dag 7: Doha (Qatar) fra kl. 08.00-18.00
Dag 8: Dubai (De Forenede Arabiske Emirater). Ankomst kl. 09.00
Dag 9: I forlader MSC Splendida i Dubai

Rute A:
Afrejse 11/1, 25/1, 1/2, 15/2, 22/2, 8/3 eller 15/3 2018
Rute B:
Afrejse: 18/1, 8/2, 1/3 eller 22/3 2018

 1. Dag 1: Ankomst til Dubai

  Velkommen til Dubai! Den første nat i den spændende metropol tilbringer I på et 4-stjernet hotel i Dubai. Byen er i konstant forandring og fornyelse, og her er noget for enhver smag. Er I til kultur og historie, bør I besøge Al Fahidi Fort med det imponerende Dubai Museum, og derefter lægge vejen forbi de travle basarer. Bestig det svimlende høje Burj Khalifa, hvor I bliver belønnet med en enestående udsigt over byen, og shop til I segner i Dubai Mall, der har intet mindre end 1.200 butikker. I kan også nyde en "afternoon tea" på Burj Al Arabs 27. etage. Mulighederne er uendelige!

 2. Dag 2 & 3: Så til søs: Kurs mod Abu Dhabi

  På dag 2 er det endelig tid til at stikke til søs, og første stop på turen er De Forenede Emiraters hovedstad Abu Dhabi. Med 1,5 millioner indbyggere, imponerende arkitektur og uovertruftne shoppingmuligheder har denne storby masser at byde på. Gå shop-amok i Etihad Towers, eller læg vejen forbi den menneskeskabte ø, Yas, hvor I kan boltre jer i det store vandland, se fede Ferrari-biler eller tage et slag golf. I Abu Dhabi finder I desuden et væld af smukke, grønne oaser, hvis I trænger til et pusterum.

  cruise ship 1

  MSC Splendida

  3 Anmeldelser
  • Cruise Ship
  • Dubai, Forenede Arabiske Emirater
  cruise ship 1

  MSC Splendida er en fantastisk oplevelse i sig selv — skibet er flydende luksus! Indretningen er holdt i et elegant og luksuriøst maritimt design. Ombord på skibet finder I 4 udendørs swimmingpools, et indendørs bassin, et badeland samt et veludstyret spa-område. Der er intet mindre end 18 restauranter, som serverer både nationale og internationale retter. Derudover er skibet udstyret med en biograf, et casino, flere barer og forskellige butikker.

  Læs mere
  • +4
 3. Dag 4 & 5: Sir Bani Yas og på havet

  Kl. 09.00 på dag 4 når I Sir Bani Yas, der er De Forenede Arabiske Emiraters største naturlige ø. Her har man de seneste år arbejdet med bevarelsen af Den Arabiske Halvøs oprindelige dyre- og plantearter, og der er således mulighed for at få taget unikke feriefotos med eksotiske dyr som giraffer, gazeller og havskildpadder. I spotter garanteret også nogle af de mange fuglearter som emuer, strudse og flamingoer, der yndefyldt spankulerer rundt og pudser deres fjer. I forlader Sir Bani Yas kl. 18.00, hvor MCS Splendida atter tager jer med over det dybe vand. Jeres rejses 5. dag tilbringes til søs på vej mod næste stop. I dag kan I fordøje de mange nye indtryk, beundre jeres indkøb og deltage i skibets underholdning. I kan også slappe af i poolen, læse en god bog og ikke mindst nyde udsigten over de krystalblå bølger.

 4. Dag 6: Rute A: Muscat, Rute B: Bahrain

  Har I valgt rute A, går turen nu videre mod Omans hovedstad, Muscat, som I ankommer til omkring kl. 08.00. Denne historiske by har masser af spændende seværdigheder at byde på, men I bør særligt ikke gå glip af Sultan Qaboos stormoské. Denne imponerende moské er ikke bare en af verdens største men også landets vigtigste. I kan også slentre gennem den orientalske souk. Som i et arabisk eventyr bliver I mødt af lækre delikatesser, krydderier og traditionelt håndværk. Det kan også anbefales at besøge den gamle bydel og paladset samt nogle af de spændende museer. Kl. 18.00 forlader I Muscat.

  På rute B ankommer I til Bahrain kl. 08.00, og her har I indtil kl. 18.00 til at tage på opdagelse i byen.

 5. Dag 7: Rute A: Khor Fakkan, Rute B: Doha

  På rute A går turen videre fra Muscat til Khor Fakkan, hvor I kaster anker omkring kl. 08.00 på dag 7.
  Kl. 18.00 sætter I kursen tilbage mod Dubai.
  Khor Fakkan er en kystby. Her kan I bruge dagen på at slentre hen ad gaderne i den smukke bugt eller tage en tur til Fujairah, hvor I kan besøge Fujairah Slot. I kan også komme helt ned i gear med en dag på stranden.

  Rute B tager jer i stedet til Qatars hovedstad Doha, hvor I lægger til mellem kl. 08.00 og 18.00.
  Doha er en moderne storby, der byder på imponerende bygninger og en storslået skyline. I byen handles med alt — lige fra guld til kameler. Her kan I få shoppelysten stillet og gå amok i smukke boder og tøjbutikker.

 6. Dag 8 & 9: Tilbage til Dubai

  Sidste stop på jeres rejse er turens udgangspunkt Dubai, hvortil I ankommer om morgenen kl. 13.00 på rute A eller kl. 09.00 på rute B. I har en hel dag til at udforske de seværdigheder, I ikke nåede i første omgang, og den sidste overnatning spenderes i kahytten ombord på skibet. På dag 9 er det tid til at sætte kurs mod Dubais Lufthavn, hvor I flyver hjem fra. Vil I hellere forlænge jeres arabiske eventyr, kan I i forbindelse med booking tilkøbe 5 overnatninger på et 4-stjernet strandresort i Fujairah.

 7. Dag 10 - 13: Valgfrit: Badeferie i Fujairah

  Vælger I at forlænge ferien i Fujairah, kan I rigtigt glæde jer til at dase under den strålende arabiske sol. I tilvælger Fujairah i bookingprocessen, hvor den endelige pris vil fremgå.
  Med 5 overnatninger i badebyen er I sikret et afslappende ophold i luksuriøse omgivelser på det 5-stjernede Radisson Blu Fujairah Resort. Tilbring slutningen af jeres fantastiske ferie med solbadning ved poolen og dasetid på stranden og i bølgerne. Ønsker I at krydre solferien med lidt aktivitet, kan I både dykke, snorkle og dyrke alverdens vandsport i området, som hotellets venlige reception vil hjælpe jer med at arrangere.

  Pool

  Radisson Blu Fujairah Resort

  • Hotel
  • Dibba Al Fujairah, Forenede Arabiske Emirater
  Pool

  Det luksuriøse Radisson Blu Fujairah Resort ligger ved kysten i byen Dibba Al Fujairah. Feriestedet har en privat strand, fem udendørs swimmingpools og et fitnesscenter. Hotellet har også tre restauranter samt en loungebar. For et ekstra gebyr kan I også benytte hotellets spa-område og prøve kræfter med alverdens slags vandsport (snorkling, dykning osv.). Glæd jer til at slappe af i ren luksus!

  Læs mere
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavn og hotel, hotel og MSC Splendida samt mellem MSC Splendida og lufthavnen
 • Eventuelle udgifter til visum
 • Evt. udflugter til lands
 • Drikkepenge (ca. 12 € per person per dag)
 • Drikkevarer der ikke er inkluderet i drikkevarepakken
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 11:00

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Min. og maks. 2 voksne per kahyt/dobbeltværelse

Tilgængelighed

Rejsen er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

WiFi kan benyttes mod gebyr på MSC Splendida

Flere kahytter

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 kahytter ad gangen, såfremt det er samme type (afhængigt af tilgængelighed)

Forplejning

Morgenmad er inkluderet på den 1. nat på 4-stjernet hotel i Dubai.

Ombord på MSC er helpension (morgenmad, frokost og aftensmad) samt en drikkevarepakke (vin, mineralvand, fadøl, sodavand eller saft til frokost og aftensmad) inkluderet. Yderligere drikkevarer skal I selv betale for.

På Hotel Radisson Blu Fujairah Resort (ophold her kan tilkøbes i bookingprocessen) er halvpension (morgen- og aftensmad ekskl. drikkervarer) inkluderet

Information om rejsevaccinationer

Inden afrejse til De Forenede Arabiske Emirater, Oman, Qatar og Bahrain (afhængigt af jeres rute) kan det være nødvendigt at blive vaccineret mod difteri, tetanus (stivkrampe) og hepatitis A. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer, og dette kan gøres hos egen læge og/eller hos Statens Serums Institut, www.ssi.dk

Information om rejsevisum i De Forenede Arabiske Emirater

For personer med dansk pas er De Forenede Arabiske Emirater visumfrit i indtil 90 dage for turistrejser. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle visumkrav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk. Alternativt kan I kontakte det pågældende lands ambassade

Information om rejsevisum i Oman (rute A)

For personer med dansk pas er der visumpligt i Oman. Visum indtil 30 dage kan udstedes ved indrejse. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle visumkrav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk. Alternativt kan I kontakte det pågældende lands ambassade

Information om rejsevisum i Bahrain (rute B)

For personer med dansk pas er der visumpligt i Bahrain. Det anbefales at indhente visum inden afrejse.. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle visumkrav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk. Alternativt kan I kontakte det pågældende lands ambassade

Information om rejsevisum i Qatar (rute B)

For personer med dansk pas er der visumpligt i Qatar. Visum indtil 30 dage kan udstedes ved indrejse. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle visumkrav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk. Alternativt kan I kontakte det pågældende lands ambassade

Pas

Pas skal være gyldigt i 6 måneder udover opholdets varighed

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

- Lufthavne: Fly fra Københavns Lufthavn eller Hamborg Lufthavn til Dubai International Airport (DXB)
- Inkluderet er 20 kg håndbagage og 5-8 kg håndbagage (afhængigt af flyselskab) per person
- TravelBird sender jer en e-mail med information om flytider, eventuelle mellemlandinger, flyselskab og tilladt bagage sammen med jeres øvrige rejsedokumenter, som I modtager senest 14 dage inden afrejse
- Bemærk venligst, at antallet af overnatninger, der ses i afsnittet ‘’Inklusive’’, er antallet af overnatninger på destinationen, men at der kan forekomme en overnatning på ud- og/eller hjemrejsen. Dette vil fremgå af jeres rejsedokumenter. Ankommer I før kl. 06.00 om morgenen, kan I benytte jer af tidlig check-ind på hotellet

Rute

Bemærk venligst, at I kan vælge mellem rute A og rute B. Ruterne kan afvige fra beskrivelsen i dette tilbud afhængigt af vejrforhold eller andre omstændigheder, der ligger uden for TravelBirds kontrol

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice