Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med lejebil

Madeira med 4* hotel og lejebil

 • Solferie
 • 7 overnatninger
 • Sao Vicente
Pris fra kr. 4.639,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

7, 10 eller 14 overnatninger på 4-stjernede Estalagem do Vale med morgenmad, lejebil og fly tur-retur fra København, Billund eller Hamborg

Ud for Nordafrikas kyst ligger den portugisiske paradisø Madeira. Her finder I enestående og farverige landskaber, hvilket også er grunden til, at øens kælenavn er Blomsterøen. Madeira er en naturperle, og I har rig mulighed for at opleve hele øens herlighed med den inkluderede lejebil. I vil bo på 4-stjernet hotel i den hyggelige landsby São Vicente, midt i naturomgivelser og ikke langt fra kysten. På hotellet kan I nyde den daglige morgenmad og en afslappende dag ved poolen. Der er lagt op til en skøn ferie i det portugisiske!

Inklusive
 • 7, 10 eller 14 overnatninger i dobbeltværelse med eller uden havudsigt (maks. 2 voksne og 1 barn 0-12 år) på Estalagem do Vale****
 • Morgenmad
 • Lejebil (Opel Corsa, Renault Clio eller tilsvarende)
 • Fly tur-retur fra København, Billund eller Hamborg til Madeira
 • Håndbagage
 • Gratis parkering
 • Adgang til udendørs swimmingpool
Smagsfulde Madeira

Oplev naturskønne Madeira, som er kendt for sin betagende natur, smukke kystlinje, venlige befolkning og lækre lokale specialiteter. En af de lokale specialiteter er Madeira vinen, en sød, fyldig og aromatisk hedvin, som ofte nydes til desserter. Madeira vinen er fremstillet gennem generationer, og mange traditioner er forbundet med dyrkningen og høsten. Den endelige høst af druerne er nemlig en selskabelig affære, hvor hele familien deltager, og den afsluttes med fejringer i flere landsbyer. Høsten af druer til Madeira vine begynder i august og slutter i november, hvilket er den længste vinhøstsæson i verdenen. En anden ikonisk drik fra Madeira er Poncho, som er blevet øens signaturdrink. Drinken, der smager af honning og citron, er fremstillet af aguardente de cana — alkohol fremstillet af sukkerrør — og blev ved sin oprindelse drukket af fiskerne, inden de skulle ud på havet. Madeira er også fyldt med kulinariske oplevelser, og på de lokale restauranter vil man ofte kan få serveret frisk fanget fisk.

Estalagem do Vale****

 • Hotel
 • Sao Vicente, Portugal
swimming pool

Jeres 4-stjernede hotel ligger i smukke omgivelser og har tidligere fungeret som skole og sygehus. Bygningen står i dag renoveret og installeret med moderne hotelfaciliteter heriblandt en minigolfbane, bar, restaurant og udendørs swimmingpool. Der er desuden sauna, solarium, tyrkisk bad, fitnessrum og jacuzzi på hotellet, som kan nydes mod betaling.

 • +6
Læs mere
Hotel Estalagem do Vale, Room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Dobbeltværelset er indrettet i traditionel portugisisk stil og udstyret med dobbeltseng eller to enkeltsenge samt TV, aircondition, gratis WiFi og eget badeværelse med toilet og bad samt hårtørrer.

Hotel Estalagem do Vale, Room

Dobbeltværelse med havudsigt

2 voksne per værelse

Dobbeltværelset med havudsigt har faciliteter som TV, aircondition, WiFi og eget badeværelse med toilet og bad samt hårtørrer. Desuden er værelset indrettet i traditionel portugisisk stil og er udstyret med dobbeltseng eller to sammenstillede enkeltsenge.

Vi anbefaler

 • Øen er i sig selv et sandt naturparadis med sit rige planteliv og bakkede terræn. Men Madeiras smukke kystlinje skal også opleves! Gå ikke glip af det gyldne sand og det azurblå hav på stranden Calheta Beach, som ligger ca. 30 km fra hotellet.
 • Et besøg til Madeiras største by Funchal, som ligger på den sydlige del af øen, er bestemt et besøg værd. Her kan I opleve markedet Mercado dos Lavradores, som afholdes i den gamle bydel, eller domkirken Sé de Funchal. Byen, som ligger ca. 33 km fra hotellet, er også spækket med shoppingmuligheder, restauranter og barer.
Vejret på Madeira

Laveste og højeste temperaturer på Madeira:
Januar: 10°C - 15°C
Februar: 10°C - 15°C
Marts: 10°C - 16°C
April: 11°C - 16°C
Maj: 12°C - 18°C
Juni: 14°C - 20°C
Juli: 16°C - 22°C
August: 17°C - 23°C
September: 16°C - 23°C
Oktober: 15°C - 23°C
November: 13°C - 21°C
December: 11°C - 18°C

Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 14:00 - 00:00

Check-ud

Indtil 07:00 - 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 barn op til 12 år per Dobbeltværelse
Maks. 2 voksne og 1 barn op til 12 år per Dobbeltværelse med havudsigt

Children discount

Børn får rabat på hotellet alt efter alder og sæson

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering (afhængigt af tilgængelighed)

Udendørs swimmingpool

Det er muligt at benytte swimmingpoolen året rundt og den vil være overdækket om vinteren

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotel Estalagem do Vale ligger 3 km fra kysten i São Vicente og ca. 30 km fra Funchal lufthavn på den portugisiske ø Madeira.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice