• Med fly
 • Med indkvartering

Storbyferie i fortryllende New York

 • Storbyferie
 • 4, 5, 6, 7 eller 8 overnatninger
 • New York
Pris fra kr. 3.469,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 17 gange

Tag afsted og oplev The Big Apple i 3-7 overnatninger på Fairfield Inn & Suites i bydelen Queens inkl. morgenmad og fly tur-retur

Har I også New Yorks pulsende gader og berømte seværdigheder øverst på jeres to-do-liste? Med dette ophold kan I opleve den forunderlige by med al dens prompt og pragt. I vil bo i den vestlige del af Queens, tæt på de ligeså velkendte bydele Brooklyn og Manhatten. Alle tre bydele byder på spændende attraktioner, og førsteklasses sightseeing venter på jer. Slentr rundt i Queens gader, og oplev de mange vinbarer og restauranter, unikke butikker og grønne parker. Begiv jer rundt som en ægte newyorker og tag undergrundsbanen til alle disse vidunderlige oplevelser. Byen, der aldrig sover, venter på jer!

Inklusive
 • Fairfield Inn & Suites by Marriott Queensboro Bridge: 3, 4, 5, 6 eller 7 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Fly fra Billund, København til New York tur-retur
 • Håndbagage
 • Adgang til fitnessrum
Tilvalg
 • Adgangsbillet til One World Observatory
New York - The Big Apple

Lige gyldigt om I har besøgt den forbløffende storby før, eller om det er jeres første besøg, vil I blive fortryllet af de mange muligheder, som byen byder på. New York er byen, alle forbinder med gule taxier, madboder på gadehjørnerne, høje skyskrabere, majestætiske parker og eksklusive shoppingmuligheder. Byen er fyldt med ikoniske varetegn, som kan krydses af must-see-listen, men frem for alt har New York ægte storbystemning. Besøg Central Park, det travle SoHo, Chrysler Building, Rockefeller Center og Empire State Building — listen kan blive ved.

Fairfield Inn & Suites by Marriott Queensboro Bridge

 • Hotel
 • New York, USA
Hotel

Fairfield Inn & Suites by Marriott Queensboro Bridge ligger i det vestlige Queens nær det populære Manhatten. Byhotellet er indrettet med rummelige og lyse lokaler, og her finder I et fitnessrum, en bar og en restaurant, hvor den daglige morgenmad vil blive serveret. Hotellet ligger tæt på kvarterets butikker og restauranter samt gode transportmuligheder, hvor den nærmeste undergrundsstation ligger blot 600 m fra hotellet.

 • +2
Læs mere
Bedroom

Dobbeltværelse

Dobbeltværelset er indrettet med en dobbeltseng og har plads til maks. 2 voksne. På værelset finder I TV, telefon, radio, skrivebord med stol, værdiboks (mod gebyr), minikøleskab, te- og kaffefaciliteter og strygejern samt strygebræt. Der er desuden privat badeværelse med hårtørrer.

room with double beds

4-personersværelse

4-personersværelset er indrettet med 2 dobbeltsenge og et privat badeværelse med hårtørrer. På værelset finder I TV, telefon, radio, skrivebord med stol, værdiboks (mod gebyr), minikøleskab, te- og kaffefaciliteter og strygejern samt strygebræt.

Sprudlende Queens

Start med at udforske Queens kulturelle mangfoldighed blandt de mange museer, kunstudstillinger og sportsbegivenheder. Også i restauranteres madlavning ses denne forskelligartede kultur. Her er nogle tips til Queens:

 • Gantry Plaza State Park: Her vil I få en uforglemmelig udsigt over Manhatten. Parken ligger i Long Island City, ca. 3 km fra hotellet, og var engang en del af New Yorks industrielle havn. Hvis solen skinner kan I lægge jer i liggestolene i parken.
 • The Burger Garage: En af de bedste burgere i byen! Stedet oser af ægte amerikansk dineratmosfære og ligger ca. 1 km fra hotellet på Jackson Avenue.
 • Louis Armstrong House Museum: Besøg en af de mest anerkendte, amerikanske jazz-musikeres hus. Her levede Louis Armstrong sit liv med sin kone, selvom Queens på daværende tidspunkt var et af de udsatte områder i New York. Huset ligger ca. 7 km fra hotellet, og I kan købe dvd'er eller gå en tur i den fine have.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

Valgfri aktivitet

One World Observatory: Kom med op i den højeste bygning på vestlige halvkugle og få en enestående udsigt over New York. One World Observatory ligger i de 3 øverste etager af bygningen One World Trade Center, og turen derop vil overraskende kun tage ca. 60 sekunder. I teatret SEE FOREVER kan I se en video om den pulsende by og New Yorks skyline, og efterfølgende er der mulighed for at spise i skyskraberens restaurant ONE.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • ESTA (indrejsetilladelse)
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 11:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 personer per Dobbeltværelse
Min. 2 personer og maks. 4 personer per 4-personersværelse

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Parkering ved hotellet koster 28 USD (ca. 175 DKK) per dag (betales på hotellet)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Visum (ESTA)

Ved indrejse til USA skal der ikke søges visum for ophold på under 90 dage. Dog skal der under alle omstændigheder søges om indrejsetilladelse. ESTA (Electronic System for Travel Authorization) opkræver et administrationsgebyr, og indrejsetilladelsen skal søges i god tid. Læs om kravene og reglerne for indrejse til USA på Udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk, som også indeholder et direkte link til ESTA's hjemmeside

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside. Bemærk venligst, at antallet af overnatninger, der ses i afsnittet ‘’Inklusive’’, er antallet af overnatninger på destinationen, men at der kan forekomme en overnatning på ud- og/eller hjemrejsen. Dette vil fremgå af flytiderne, som I ser i bookingprocessen

Information om valgfrie aktiviteter

Adgangsbillet til One World Observatory: I køber en adgangsbillet, som kan bruges alle dage i tidsrummene 9.00-11.45, 12.00-17.00 eller 17.15-19.15. I bookingprocessen vælges, hvilket tidsrum I ønsker at bruge adgangsbilletten i. Børn op til 5 år kommer gratis ind og behøver derfor ikke en billet.

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Fra lufthavnen til hotellet skal I tage JFK AirTrain JFK til Jamaica Station. Herefter kan I skifte til E-linjen mod World Trade Center og stå af på Queens Plz. Herfra er der ca. 400 meter til hotellet

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Jeres hotel ligger i Long Island City, som ligger i det vestlige Queens. Fra jeres hotel til Central Park og Rockefeller Center på Manhatten er der ca. 3 km. Til lufthavnen JFK i New York er der ca. 15 km fra hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice