Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Rejseguide inkluderet

Flyv med til vidunderlige London

 • Storbyferie
 • 2, 3 eller 4 overnatninger
 • London
11 Anmeldelser
Pris fra kr. 879,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Skøn miniferie i London inkl. morgenmad og fly tur-retur. Bo i Croydon med gode transportmuligheder ind til London centrum

Det er ikke uden grund, at London er en af Europas mest elskede storbyer! Her er et overflod af spændende seværdigheder, masser af shoppingmuligheder og stribevis af fristende spisesteder. Uanset, om I er til vintage eller high street-fashion, street food eller gourmet, så har den engelske hovedstad det hele! I bor på Hampton by Hilton London Croydon, hvor I let kommer ind til centrum af London med offentlig transport. Så pak kufferten og glæd jer til en herlig storbyferie i fabelagtige London!

Inklusive
 • Hampton by Hilton London Croydon: 2, 3 eller 4 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Fly fra Aalborg, Aarhus, Billund, København til London-Gatwick, London-Stansted tur-retur
London

Der er altid meget at se og opleve i Englands livlige hovedstad. Man kan nemt bruge en hel menneskealder på at udforske alle Londons skjulte hjørner, så selv hvis I har været i byen før, er der helt sikkert stadig en masse at se. Hop på en rød dobbeltdækkerbus, eller tag med undergrundsbanen til de forskellige bydele. I den centrale del af byen kan I opleve Big Ben, nyde en vidunderlig panoramaudsigt fra London Eye og shoppe på Oxford Street. Besøg Camden i Nordlondon, der er kendt for sit store marked og sine mange barer og spillesteder. Udforsk gourmet-markedet Borough eller antikmarkederne i det vestlige Notting Hill, og køb tøj i de mange vintagebutikker i Østlondon. Om aftenen kan I smage lækker karry på Brick Lane eller kinesisk mad i Chinatown!

Hampton by Hilton London Croydon

 • Hotel
 • Croydon, Storbritannien
Hampton by Hilton London Croydon front

Velkommen til Hampton by Hilton, et moderne og komfortabelt hotel i Croydon i den sydlige del af Greater London, som danner rammerne for jeres ferie. Hver morgen står I op til morgenmad, og hotellets døgnåbne loungebar og reception står altid klar til at byde jer på en kop te og et par insidertips om byen. Uanset hvad I har lyst til at se i London, har I rig mulighed for det – hotellet ligger 450 meter fra toget, som på under en halv time tager jer helt ind til centrum.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +5
Læs mere
Hampton by Hilton London Croydon double room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

På jeres dobbeltværelse finder I en dobbeltseng, fladskærms-TV, te- og kaffefaciliteter, gratis WiFi samt eget badeværelse med bruser og toiletartikler.

Hampton by Hilton London Croydon double room

3-personersværelse

2 voksne per værelse

3-personersværelset er indrettet med et fladskærms-TV, te- og kaffefaciliteter, gratis WiFi samt eget badeværelse med bruser og toiletartikler.

Vores tips
Se kort
 • En oase midt i byen

  Hvis I også elsker filmen Notting Hill, skal I tage til det berømte antikke marked på Portobello Road, som afholdes om søndagen. Her kan I købe alt fra økologiske produkter til vintage fund.

  Landsby Notting Hill Landsby
 • Oplev London fra en anden vinkel

  Tag en lang tur langs Themsen, og se byen fra vandet på en bådtur, som blandt andet vil føre jer forbi historiske Tower of London og et af Europas mest berømte pariserhjul, der med sine futuristiske kapsler kendes under navnet London Eye.

  Attraktion River Thames Attraktion
 • Camden Market

  Camden Market består af over tusind butikker og stande, hvor der sælges tøj, kunst, musik og mad. Her kan I finde smukke håndlavede smykker, fascinerende brugskunst og alt der i mellem. Markedet er en af de mest populære turistattraktioner i London og lever bestemt op til sit gode ry.

  Marked Camden Market Marked
 • Hyde Park

  På en solrig dag skal i lægge vejen forbi en af byens mange parker. Gør som de lokale, og gå en lang tur gennem Hyde Park, som er en af Londons mest berømte parker. På parkens vestlige side finder I Kensington Palace, og det er også i denne park, at I kan opleve Serpentine Gallery.

  Park Hyde Park Park

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 baby op til 2 år per Dobbeltværelse
Maks. 2 voksne og 1 barn op til 12 år og 1 baby op til 2 år per 3-personersværelse

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Børnerabat

Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Parkering

Der er offentlig parkering nær hotellet (mod gebyr)

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Valuta

Englands valuta er Britiske Pund (GBP).

Sted

Jeres hotel ligger i det rolige område Croydon, 450 meter fra toget, som på under en halv time tager jer helt ind til centrum. Desuden har I 30 km fra Gatwick Lufthavn og 95 km fra Stansted Lufthavn til hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice