• Med fly
 • Med indkvartering

Flyv med til vidunderlige London

Storbyferie 2, 3 eller 4 overnatninger London

per person fra kr. 949,-
baseret på 2 personer

Allerede booket 27 gange

Skøn miniferie i London: 2, 3 eller 4 overnatninger inkl. morgenmad og fly tur-retur fra København, Billund, Aalborg eller Aarhus

Det er ikke uden grund, at London er en af Europas mest elskede storbyer! Her er et overflod af spændende seværdigheder, masser af shoppingmuligheder og stribevis af fristende spisesteder. Uanset, om I er til vintage eller high street-fashion, street food eller gourmet, så har den engelske hovedstad det hele! I bor på Hampton by Hilton London Croydon, hvor I let kommer ind til centrum af London med offentlig transport. Så pak kufferten og glæd jer til en herlig storbyferie i fabelagtige London!

Inklusive
 • 2, 3 eller 4 overnatninger i dobbeltværelse eller 3-personersværelse (Maks. 2 voksne, 1 barn (3-12 år) og 1 baby 0-2 år) på Hampton by Hilton London Croydon***
 • Morgenmad
 • Fly tur-retur fra København, Billund, Aalborg eller Aarhus til London
 • Håndbagage
Velkommen til London!

Den engelske hovedstad er ikke blot en af Europas største storbyer, men uden tvivl også en af de mest charmerende. Hvad end I har været her før og allerede set seværdigheder som Big Ben, Tower of London, St Paul's Cathedral og Buckingham Palace, eller det er jeres første London-tur, er her oplevelser i massevis! Er I til historie, kunst eller design, er et af byens mange gratis museer, såsom British Museum, Tate Modern og National Gallery, klart et besøg værd.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

Hampton by Hilton London Croydon

Hotel Croydon, Storbritannien
outside

Velkommen til Hampton by Hilton, et moderne og komfortabelt hotel i Croydon i den sydlige del af Greater London, som danner rammerne for jeres ferie. Hver morgen står I op til morgenmad, og hotellets døgnåbne loungebar og reception er altid klar til at byde jer på en kop te og et par insidertips om byen. Uanset hvad I har lyst til at se i London, har I rig mulighed for det – hotellet ligger nemlig kun 450 meter fra toget, som på under en halv time tager jer helt ind til centrum.

Læs mere
double room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

På jeres dobbeltværelse finder I en dobbeltseng, fladskærms-TV, te- og kaffefaciliteter, gratis WiFi samt eget badeværelse med bruser og toiletartikler.

Room

3-personersværelse

2 voksne per værelse

Værelset til 2 voksne og 1 barn op til 12 år er indrettet med et fladskærms-TV, te- og kaffefaciliteter, gratis WiFi samt eget badeværelse med bruser og toiletartikler.

Vi anbefaler

 • Det antikke marked i Notting Hill til det moderne stormagasin Harrods - London er fuld af interessante seværdigheder. Tag en lang tur langs Themsen eller se byen fra vandet på en bådtur, som blandt andet vil føre jer forbi historiske Tower of London. Hvad med en uforglemmelig tur på et af Europas mest berømte pariserhjul? Træd ind i de futuristiske kapsler i London Eye og nyd den smukke udsigt over byen.
 • Camden Town: Er I til unikt tøj, antikviteter, smykker, brugte ting og andre nips er dette stedet! Her finder I bl.a. The Stables, hvor der er masser af boder med alle mulige sjove ting. Besøg idylliske Notting Hill, hvor I kan tage på Portobello Road gademarked i weekenden. Shop løs af tøj, keramik, plakater, frisk frugt og brød.
 • På en solrig dag skal i lægge vejen forbi byens mange parker. Gør som de lokale og gå en lang tur gennem Hyde Park, St. James' Park eller Kensington Gardens. Trætte fødder? De berømte røde busser kan køre jer til byens største attraktioner. Stå af ved Buckingham Palace og se vagtskiftet, nyd den fortryllende udsigt fra Golden Gallery i St. Pauls Cathedral eller besøg Covent Garden, det hyggelige indendørs marked med flere gode restauranter.
Vælg en afgangsdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vill være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne og 1 baby 0-2 år
3-personersværelse: Maks. 2 voksne, 1 barn (3-12 år) og 1 baby 0-2 år

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-12 år: Bor gratis på hotellet
Børn fra 13 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Flyver I til Gatwick lufthavn, kan I tage med en direkte linje mod London Victoria og stå af ved stationen East Croydon Station, hvorfra I har cirka 6 minutters gang til hotellet. Turen tager cirka 20 minutter.

Flyver I til Standsted lufthavn, kan I komme til hotellet ved at tage et tog til London Liverpool Street, skifte til toget mod Brixton på Tottenham Hale, som I kører med indtil London Victoria. Herfra tager I toget mod Tonbridge, der stopper ved East Croydon Station, som ligger cirka 6 minutters gang fra jeres hotel. Turen tager cirka 1 ½ time.

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Jeres hotel ligger i det rolige område Croydon. Det tager kun 30 minutter at komme med offentlig transport til Londons centrum.