Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Wellness ved vadehavet i egen feriebolig

 • Miniferie
 • 2, 4 eller 7 overnatninger
 • Rømø
4 Anmeldelser
Pris fra kr. 2.539,-
 • per arrangement fra
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

3, 5 eller 8 dage i egen feriebolig på det luksuriøse Enjoy Resorts Rømø inkl. fiskespa-behandling, slutrengøring samt fri adgang til wellnesscenter og indendørs vandland. Pris per bolig!

På det luksuriøse Enjoy Resorts Rømø er der sørget for, at hele familien får opfyldt feriedrømmene med et 2.600 m² stort wellnessområde for de voksne, indendørs vandland for de små og utallige underholdningsmuligheder for alle aldre. I bor i jeres helt egen feriebolig på knap 100 m² indrettet med moderne faciliteter og slutrengøring inkluderet. Og så er Rømøs smukke sandstrande og Vadehavet lige for døren. Alt i alt en fantastisk familieferie, hvor kærlig kvalitetstid møder luksus og velvære!

Inklusive
 • Enjoy Resorts Rømø: 2, 4 eller 7 overnatninger
 • Uden forplejning
 • Fri adgang til 2.600 m² stort wellnesscenter
 • Slutrengøring
 • Fri afbenyttelse af fitnessfaciliteter
 • Gratis adgang til indendørs vandland
 • 2x fiskespa-behandlinger
Billedskønne Rømø

Rømø byder på Skandinaviens bredeste sandstrande. Den sønderjyske perle i Vadehavet er den ideelle destination for alle, som holder af den danske natur og trænger til at nyde en ferie i rolige, idylliske omgivelser. Her finder I uendelige muligheder for at nyde kysten med blandt andet ridning, børnevenlige natur- og badefaciliteter, windsurfing, havkajak og drageflyvning. Se fårene græsse på den 10 km lange strækning over dæmningen, som forbinder Rømø til fastlandet og lad jer forsvinde ind i drømmeverden af hvide klitter og åbne vidder. Trænger I til frisk havvind i håret og lidt sightseeing, kan I passende tage færgen til Sylt, som afgår fra Havneby på øens sydside, hvor I også finder flere indkøbsmuligheder og den mindre befolkede Sønderstrand.

Enjoy Resorts Rømø

 • Hotel
 • Rømø, Danmark
Park

Det luksuriøse ferieresort Enjoy Rømø har en skøn beliggenhed blot 10 minutters gang fra stranden. Resortets ferieboliger er indrettet i typisk rømøsk byggestil med rødbrune teglsten med stråtag, og de smukke omgivelser byder på klitter og marskland. Resortet har udover sin reception, restaurant og bar et imponerende wellnesscenter på 2.600 m² med terapibade, fodmassager, boblebade, saunaer, aroma- og dampbade, kurbade, troperegnsbad, saltvandskar og indiske svedkamre. Centret har 7 behandlingsrum med et stort udbud af wellnessbehandlinger (mod gebyr) og flere afslapningsrum med liggestole. De aktive kommer heller ikke til at kede sig på Enjoy Resort Rømø, for her er masser af underholdningsmuligheder med og uden gebyr som blandt andet bowling, cykelleje, legeplads, udendørs fitnessaktiviteter, golf og billiard.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +3
Læs mere
Enjoy Resorts Rømø 2

Feriebolig til 4 personer

4 voksne per værelse

Den komfortable feriebolig til 4 personer er ca. 95 m² stor fordelt over 2 etager og er indrettet med 2 dobbeltværelser, en stue og et køkken. Stuen har sofahjørne, pejs, WiFi, fladskærms-TV og musikanlæg og hænger sammen med køkkenet, hvor I finder alle de nødvendige faciliteter til madlavning samt komfur, opvaskemaskine og køleskab. Ferieboligen har desuden en terrasse eller altan, et badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer samt en vaskemaskine med indbygget tørretumbler.

Enjoy Resorts Rømø 1

Feriebolig til 6 personer

4 voksne per værelse

Den komfortable feriebolig til 6 personer er ca. 95 m² stor fordelt over 2 etager og er indrettet med 2 dobbeltværelser, en stue og et køkken. Stuen har sofahjørne, pejs, WiFi, fladskærms-TV og musikanlæg og hænger sammen med køkkenet, hvor I finder alle de nødvendige faciliteter til madlavning samt komfur, opvaskemaskine og køleskab. Ferieboligen har desuden en terrasse eller altan, et badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer samt en vaskemaskine med indbygget tørretumbler. Ferieboligen er indrettet som 4-personersferieboligen, men har soveplads til yderligere 2 personer.

Fiskespa-behandlinger

En fiskespa-behandlinger er en wellnessoplevelse, hvor I bader fødderne i et akvarium med små Garra Rufa-fisk. Fiskene spiser føddernes døde hudceller, og efterlader dem bløde og velplejede. Opholdet inkluderer 2 behandlinger i fiske-spaet. Rejser I mere end 2 personer, kan I tilkøbe behandlinger til resten af deltagerne (bestilles og betales på hotellet).

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 49,-
 • Transport
 • Vand, el og gas (betales på resortet)
 • Sengetøj (dynebetræk, lagen samt hovedpudebetræk) og håndklæder. Dette kan lejes på stedet for 105 DKK per pakke (dynebetræk, lagen, hovedpudebetræk og 2 håndklæder)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Enjoy Resort Rømø. Du indgår derfor direkte aftale med Enjoy Resort Rømø. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 28 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 11:00

Pris

Prisen er per feriebolig

Kapacitet

Maks. 4 voksne og 2 børn op til 16 år per Feriebolig til 6 personer
Maks. 4 personer per Feriebolig til 4 personer

Babyseng

Det er gratis at låne eller medbringe egen babyseng. Kontakt venligst vores kundeservice

Tilgængelighed

Ferieboligerne er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er muligt at medbringe 1 hund (eller mindre kæledyr) for 350 DKK per bolig per ophold (betales på resortet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi i ferieboligerne

Parkering

Gratis parkering ved resortets hovedindgang (afhængigt af tilgængelighed)

Sengetøj og håndklæder

I kan leje dynebetræk, lagen, hovedpudebetræk og 2 håndklæder for 105 DKK per person

Wellnesscenter og vandland

Wellnesscentrets og vandlandets åbningstider:

Mandag til torsdag: Kl. 12.00 til kl. 17.00
Fredag: Kl. 12.00 til kl. 20.00
Lørdag: Kl. 09.00 til kl. 20.00
Søndag: Kl. 09.00 til kl. 16.00

Åbningstiderne varierer efter sæson

Børn og voksne i alle aldre har adgang til det indendørs vandland

Bemærk venligst, at børn under 16 ikke har adgang til wellnesscentret

Flere ferieboliger

I bookingprocessen er det muligt at booke flere ferieboliger ad gangen, såfremt det er samme type (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Enjoy Resorts Rømø ligger blot 10 minutters gang fra Rømø havn. Det er knap 200 kilometers kørsel til Aarhus fra resortet, godt 300 km til Aalborg og ca. 350 km til København.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice