• Med fly
 • Med indkvartering
 • Med oplevelse

Hotel & entré til Roms største vidundere

 • Storbyferie
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Rom
Pris fra kr. 1.339,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 24 gange

3-5 nætter på Hotel Osimar i Rom inkl. morgenmad og billet til Colosseum, Forum Romanum og Palatinerhøjen samt fly fra København eller Hamborg

Man siger, at alle veje fører til Rom, og den italienske hovedstad har altid været en vidunderlig storby, der bare må opleves! Antikke monumenter, snoede gader, utallige Vespa-scootere, butikker med lækre designervarer og uimodståelige kulinariske fristelser — Rom er en unik storby med alt, hvad hjertet kan begære. Vi har sørget for både fly og spring-over-køen-billetter til nogle af den italienske hovedstads absolutte højdepunkter, Colosseum og Forum Romanum, så det er bare med at komme afsted!

Inklusive
 • 3, 4 eller 5 overnatninger i enkelt-, dobbelt-, 3-personers- eller familieværelse (maks. 4 voksne + 1 baby 0-2 år) på Hotel Osimar***
 • Morgenmad
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Rom
 • Spring-over-køen-billet til Colosseum, Forum Romanum og Palatinerhøjen
 • Håndbagage
Rom

Hvis I tager en slentretur gennem Roms smalle gader, vil I helt sikkert komme forbi nogle af byens kulturskatte. På hvert et gadehjørne kan I beundre smuk arkitektur eller historiske monumenter. Se templet Pantheon, sid på Den Spanske Trappe og oplev den storslåede Peterskirke. Glem endelig ikke at man efter sigende vender tilbage til byen, hvis man kaster en mønt i Trevi-fontænen! Når I får brug for at hvile benene, kan I glæde jer over byens utallige barer og restauranter. Hvis I er til shopping, er Rom også byen for jer. Her finder I nemlig et hav af lange shoppinggader med mærkevarebutikker fra berømte italienske og internationale designere.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

Hotel Osimar

 • Hotel
 • Rom, Italien
Hotel

Komfortabelt, stilfuldt og roligt – Hotel Osimar tilbyder et afslappet miljø i pæne rammer og med en rigtig god beliggenhed tæt på offentlig transport. I kommer nemt ind til byens centrum med enten tog eller metro, og så kan I gå ombord i morgenbuffeten, som giver jer en god start på dagen hver morgen.

 • +3
Læs mere
Room 2

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Dobbeltværelset er indrettet med klassiske møbler og en dobbeltseng eller to sammenstillede enkeltsenge. Værelset har TV, klædeskab, WiFi, minibar (mod gebyr) samt eget badeværelse med hårtørrer.

Room 3

Enkeltværelse

1 voksen per værelse

Enkeltværelset er indrettet med klassiske møbler og en dobbeltseng eller to sammenstillede enkeltsenge, da det oprindeligt fungerer som dobbeltværelse. Værelset har TV, klædeskab, WiFi, minibar (mod gebyr) samt eget badeværelse med hårtørrer.

Room

3-personersværelse

3 voksne per værelse

3-personersværelset er indrettet med klassiske møbler og en dobbeltseng og en enkeltseng eller 3 enkeltsenge. Værelset har TV, klædeskab, WiFi, minibar (mod gebyr) samt eget badeværelse med hårtørrer.

Family

Familieværelse

4 voksne per værelse

Familieværelset er indrettet med klassiske møbler og to dobbeltsenge eller 4 enkeltsenge. Værelset har TV, klædeskab, WiFi, minibar (mod gebyr) samt eget badeværelse med hårtørrer.

Colosseum, Forum Romanum og Palatinerhøjen

Inkluderet i jeres ophold er billetter til de mest ikoniske monumenter fra Romerrigets storhedstid. I det 2000 år gamle amfiteater Colosseum, der oprindeligt kunne rumme hele 50.000 tilskuere, kan I leve jer tilbage til gladiatorernes tid. Forum Romanum var Romerrigets politiske centrum igennem mange århundreder, og det var her, det romerske senat holdt møder, og de vigtige beslutninger blev taget. Palatinerhøjen er den mest centrale af de syv høje, som Rom blev bygget på. Legenden fortæller, at det var her, skaberne af Rom, Romulus og Remus, blev fundet af en hunulv, som reddede deres liv. Palatinerhøjen byder på en imponerende udsigt over byen.

I får udleveret jeres billetter ved check-ind på hotellet. Her omveksles jeres værdibeviser fra TravelBird, som I skal huske at printe ud hjemmefra. Værdibeviserne ombyttes til jeres officielle billetter, som giver gratis entré og lader jer springe køen over.

Billet til Colosseum, Forum Romanum og Palatinerhøjen uden at stå i kø:

 • Billetterne kan benyttes hver dag mellem kl. 09.30 og kl. 15.30
 • Besøg de 3 monumenter over en 2-dages periode
 • Kun 1 besøg tilladt per monument
 • Besøg er ekskl. guide. Det er muligt at tilkøbe en audioguide for 7 € per stk.
Vælg en afgangsdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
 • Turistskat: 4 € per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 11:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Enkeltværelse: Maks. 1 voksen + 1 baby 0-2 år
Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne + 1 baby 0-2 år
3-personersværelse: Maks. 3 voksne + 1 baby 0-2 år
Familieværelse: Maks. 4 voksne + 1 baby 0-2 år

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-2 år: Bor gratis på hotellet
Børn i alderen 3-17 år får rabat på hotelopholdet afhængigt af opholdets varighed og sæson

Babyseng

Det er muligt at leje en babyseng for 10 € per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

Det er muligt at booke enkeltværelser

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hele hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. Hvis I ikke har udfyldt de personlige oplysninger indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser.

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Billet til Colosseum, Forum Romanum og Palatinerhøjen

I modtager jeres værdibevis til Colosseum, Roman Forum og Palatinerhøjen ved check-ind på hotellet.

Bemærk venligst, at billetterne skal printes ud og medbringes til billetkontoret, hvor de omveksles til officielle entrébilletter.
Billetkontorets adresse er:

Piazza dei Colosseo 1, Rom.

I springer køen over ved indgangen til Colosseum, men ikke ved billetkontoret

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotel Osimar ligger i bydelen Nomentano i Rom, ca. 10 minutters gang fra Piazza Bologna og metrostationen Bologna (linje B) og 15 minutter fra metrostationen Tiburtina (linje B). Fra Tiburtina kan I tage metroen til Roma Termini station, hvorfra der går tog til lufthavnen.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice