• Med fly
 • Med indkvartering
 • Med oplevelse

Hotel & entré til Roms største vidundere

 • Storbyferie
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Rom
11 Anmeldelser
Pris fra kr. 1.019,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 71 gange
Eksklusivt tilbud
 • Ekstra lave priser lige nu
 • Kun hos TravelBird
 • Samme kvalitet som altid

2-5 nætter på Hotel Osimar i Rom inkl. morgenmad og billet til Colosseum, Forum Romanum og Palatinerhøjen samt fly tur-retur

Man siger, at alle veje fører til Rom, og den italienske hovedstad har altid været en vidunderlig storby, der bare må opleves! Antikke monumenter, snoede gader, utallige Vespa-scootere, butikker med lækre designervarer og uimodståelige kulinariske fristelser — Rom er en unik storby med alt, hvad hjertet kan begære. Vi har sørget for både fly og spring-over-køen-billetter til nogle af den italienske hovedstads absolutte højdepunkter, Colosseum og Forum Romanum, så det er bare med at komme afsted!

Inklusive
 • Hotel Osimar: 2, 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Fly fra Billund, København til Rom tur-retur
 • Håndbagage
 • Billet til Colosseum, Forum Romanum og Palatinerhøjen
Rom

Hvis I tager en slentretur gennem Roms smalle gader, vil I helt sikkert komme forbi nogle af byens kulturskatte. På hvert et gadehjørne kan I beundre smuk arkitektur eller historiske monumenter. Se templet Pantheon, sid på Den Spanske Trappe, og oplev den storslåede Peterskirke. Glem endelig ikke, at man efter sigende vender tilbage til byen, hvis man kaster en mønt i Trevi-fontænen! Når I får brug for at hvile benene, kan I glæde jer over byens utallige barer og restauranter. Hvis I er til shopping, er Rom også byen for jer. Her finder I nemlig et hav af lange shoppinggader med mærkevarebutikker fra berømte italienske og internationale designere.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

Hotel Osimar***

 • Hotel
 • Rom, Italien
Hotel

Komfortabelt, stilfuldt og roligt – Hotel Osimar tilbyder et afslappet miljø i pæne rammer og med en rigtig god beliggenhed tæt på offentlig transport. I kommer nemt ind til byens centrum med enten tog eller metro, og så kan I gå ombord i morgenbuffeten, som giver jer en god start på dagen hver morgen.

 • +3
Læs mere
Room 2

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Dobbeltværelset er indrettet med klassiske møbler og en dobbeltseng eller to sammenstillede enkeltsenge. Værelset har TV, klædeskab, WiFi, minibar (mod gebyr) samt eget badeværelse med hårtørrer.

Vores tips
Se kort
 • Italiensk mad, når det er bedst!

  Carbonara, en restaurant, der som navnet antyder serverer pasta... carbonara. Denne familierestaurant med mere end et århundredes eksistens må I bare opleve! Her tilbydes der traditionelle italienske retter lavet fra bunden — skøn mad, skøn oplevelse!

  Italiensk restaurant La Carbonara Italiensk restaurant
 • Italiensk isbutik med historie

  Den bedste is i Rom får I hos Giolitti! I mere end 100 år har denne isbutik tilbudt dejlige smage og høj italiensk kvalitet af traditionelle produkter. Det sværeste bliver at vælge imellem alle de lækre fristelser. Der er værre i livet, ikke?

  Is Giolitti Is
Vælg en afgangsdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • Turistskat: Ca. 30 DKK per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 11:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne per Dobbeltværelse

Børnerabat

Børnerabat er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at leje en babyseng for 10 € per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hele hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. Hvis I ikke har udfyldt de personlige oplysninger indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser.

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Billet til Colosseum, Forum Romanum og Palatinerhøjen

I modtager jeres værdibevis til Colosseum, Roman Forum og Palatinerhøjen efter bookingen er gennemført.

Bemærk venligst, at værdibeviser fra TravelBird skal printes ud og medbringes til billetkontoret, hvor de omveksles til officielle entrébilletter.

Billetkontorets adresse er:
Piazza dei Colosseo 1, Rom.

I springer køen over ved indgangen til Colosseum, men ikke ved billetkontoret

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotel Osimar ligger i bydelen Nomentano i Rom, ca. 1,2 km fra Piazza Bologna og metrostationen Bologna (linje B) og 1,5 km fra metrostationen Tiburtina (linje B). Fra Tiburtina kan I tage metroen til Roma Termini station.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice