Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Ferielejlighed i Ribe Byferie Resort

 • Miniferie
 • Ribe
Pris fra kr. 2.689,-
 • per arrangement fra
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Oplev Skandinaviens ældste by: 3 eller 4 dage i lejlighed til op til 7 personer i Ribe Byferie Resort, inkl. rabatkort til aktiviteter i Ribe og omegn samt gratis entré til 2 svømmehaller

Tag hele familien med til Ribe, og giv dem et ordentlig skud dansk kultur og spændende danmarkshistorie. Gå på spændende tur med vægteren igennem Ribes middelalderkvarter og Domkirken og hør alt om byens fascinerende historie. Tag ungerne med i svømmehal, som I har helt gratis entré til. Udforsk Vadehavet med alt fra sælsafari og østerssafari, til sjov drageflyvning og vindblæste gåture ved stranden. Slip endelig også ungerne løs i Ribe Vikingecenter, hvor der er masser af sjove muligheder for at lege sej viking.

Inklusive
 • 2 eller 3 overnatninger i lejlighed med plads til op til 7 personer i Ribe Byferie****
 • El, vand, varme og slutrengøring
 • Be Happy Pas: Fordelskort til seværdigheder m.m.
 • Gratis entré i Ribe Svømmebad og på Svømmestadion Danmark i Esbjerg
Velkommen til Skandinaviens ældste by!

Ribe er ikke blot Skandinaviens ældste by, men uden tvivl også en af de mest charmerende. Den årtusindelange historie, de smukke gamle bindingsværkshuse og de naturskønne omgivelser er med til at gøre Ribe til et helt særligt sted. Se den berømte romanske domkirke med de karakteristiske tårne, tag på tidsrejse til vikingetiden på det spændende museum Ribe Vikingecenter, og besøg Vadehavet og Mandø, der blot ligger en halv times kørsel væk. Fra maj til oktober kan I også ganske gratis følge vægteren på sin rundgang i Ribe, hvor han synger og fortæller om Ribes lange og interessante historie. Med dette tilbud bor I i jeres egen ferielejlighed og får bl.a. gratis entré til Svømmestadion Danmark i Esbjerg – så gør jer klar til en uforglemmelig miniferie i dette dejlige hjørne af Danmark!

Ribe Byferie Resort

 • Hotel
 • Ribe, Danmark
Apartments

Det flotte og moderne feriecenter Ribe Byferie Resort ligger i grønne omgivelser kun få minutters gang fra Ribes historiske bymidte. Feriecentret har bl.a. egen café, sauna, spa, spilrum, bordtennis og bordfodbold, så her er masser af aktiviteter for store og små. Under opholdet får I desuden gratis adgang til svømmehallen Ribe Svømmebad og det herlige Svømmestadion Danmark i Esbjerg med børnebassin, vandrutsjebane, boblebad og sauna — ren fornøjelse for alle vandhunde!

 • +5
Læs mere
Apartment A

A-Hus

5 voksne per villa

I bor i en rummelig ferielejlighed på ca. 68 m² med egen gårdhave og plads til 5-7 personer. Lejlighederne har fuldt udstyret køkken, stue med sovesofa, TV og telefon, badeværelse samt soveværelse med dobbeltseng. Der er gratis WiFi i lejligheden, og el, vand, varme og slutrengøring er inkluderet i prisen.

Vi anbefaler

 • Sælhunden: I finder restauranten Sælhunden i en 400 år gammel fredet bygning midt på den smukke Skibbro. Her kan I blandt andet nyde god, friskfanget fisk i de hyggelige lokaler eller foran restauranten, hvor I har udsigt til Ribe Å.
 • Vadehavscenret: Nationalparken Vadehavet er et af Danmarks mest fantastiske naturområder — så fantastisk at den er kommet på UNESCOs Verdensarvsliste. Den 3. februar 2017 åbnede Vadehavscentret i en ny bygning med mere end 1000 kvadratmeters udstilling, hvor I I bl.a. kan få indblik i områdets fantastiske fugleliv på udstillingen Trækfuglenes Vadehav.
 • Weis-stue: Skal I have god, traditionel dansk mad, skal I besøge Weis-stue. Her kan I nyde danske klassikere i en af Danmarks ældste og smukkeste kroer med oprindeligt interiør, som kan dateres helt tilbage til 1700-tallet.
 • Besøg Schackenborg Slot og lad jer betage af den storslåede slotshave — her er der også mulighed for at booke en guidet rundvisning.
 • Østerstur ved Vadehavet: Kom med ud og jagt delikate østers. Ca. 300 meter ude i Vadehavet findes de lækre skaldyr, som I kan samle selv. Tag med en naturvejleder for at få den fulde oplevelse. Husk fornuftigt og varmt tøj samt spand og handsker!
 • Gram Slot: Tag familien med til Gram Slot, hvor der altid er noget på programmet. Her kan I også møde familien Brodersen, der er kendt fra TV-serien "Godsejerne". Slottet byder på uhyggelige 'Ghostwalks', messer og koncerter året rundt.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 49,-
 • Transport
 • Sengelinned og håndklæder (kan lejes for 95 DKK per sæt)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Ribe Byferie. Du indgår derfor direkte aftale med Ribe Byferie. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 10:00

Pris

Prisen er per lejlighed

Lejlighedskapacitet

Lejlighed: Maks. 5 voksne og 2 børn 0-13 år

Babyseng

Det er muligt at leje en babyseng for 100 DKK per ophold (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Tilgængelighed

Hotellet råder over lejligheder egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Kæledyr kan medbringes for 250 DKK per kæledyr per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi i lejligheden

Parkering

Gratis parkering

Sengelinned og håndklæder

Det er muligt at leje sengelinned og håndklæder i feriecenteret for 95 DKK per person per lejlighed. I kan også sagtens medbringe jeres egne

Flere lejligheder

I bookingprocessen er det muligt at booke flere lejligheder ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Ribe Byferie Resort ligger 285 km fra København og 160 km fra Århus. Fra resortet er der ca. 10 km til Vesterhavet og 52 km til den tyske grænse.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice