All-inclusive i Ras Al Khaimah – fuld tilbagebetaling

The Cove Rotana Resort, Ras Al Khaimah, De Forenede Arabiske Emirater

Op til -52% i dag

Fri afbestilling Fri afbestilling

100% fri afbestilling op til 8 dage før afrejse

One Bedroom-villa

One Bedroom-villa

One Bedroom-villa

Deluxe-værelse

Femstjernet resort ved Den Persiske Golf med restauranter og barer, med all-inclusive

Tilmeld dig gratis for at se vores eksklusive priser
Op til 52% ?

Femstjernet resort ved stranden i Ras Al Khaimah med wellnessafdeling samt all-inclusive og lufhavnstransfer ved længere ophold. Fri afbestilling – book med ro i maven

Vi samarbejder med hotellerne for at sikre, at de overholder sundhedsfaglige anbefalinger og retningslinjer i forbindelse med COVID-19.

  • Autentisk atmosfære: The Cove Rotana Resort har en spændende atmosfære, der kombinerer den traditionelle arabiske charme med den unikke eksotiske kultur. Værelserne, suiterne og villaerne er velindrettet og udsmykket med lokalt design og kultur.

  • Gå aldrig sulten i seng: The Cove Rotana Resort byder på seks forskellige restauranter og barer. I Cinnamon All Day Dining serveres der hver morgen en stor morgenmadsbuffet, og her kan du også nyde frokost eller middag, hvor du kan vælge mellem de mange retter fra buffeten. Vil du have noget lettere at spise, kan du kigge forbi Breeze Bar and Lounge eller Laguna Bay, som også byder på kølige drinks.

  • Velvære i spaen: På resortet kan du nyde godt af en række moderne faciliteter i Bodylines Fitness & Wellness Club, hvor der både er jacuzzi, dampbad, sauna, massagerum og et veludstyret fitnesslokale. Du kan også bestille en skøn kropsbehandling.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Restauranter
- Barer
- Wellnessfaciliteter
- Pools

Sådan kommer du dertil

Dubai International Airport ligger omkring 55 minutters kørsel fra resortet.

Godt at vide

Bemærk, at en "smart-casual"-dresscode gælder i hotellets restauranter; badetøj er ikke tilladt.

På grund af COVID-19 kan der være yderligere adgangskrav, der er gældende for denne destination, og som kan ændres med kort varsel. Hold dig opdateret om den seneste information inden afrejse via Udenrigsministeriets hjemmeside.

Omkostningsfri afbestilling: Med dette tilbud kan du afbestille din booking senest 8 dage før din indtjekningsdato og modtage en fuld tilbagebetaling. Se "Flere oplysninger" for mere information.

Bemærk også, at vi kan ikke garantere adgang til hotellets faciliteter (f.eks. restaurant eller spa), da der kan være ændringer på grund af COVID-19. Vi anbefaler, at du tjekker med hotellet to uger før afrejse. Hvis du vælger ikke at rejse, skal du selv afbestille rejsen. Dette skal som nævnt gøres senest 8 dage før indtjekningsdato for at sikre en fuld tilbagebetaling.
Sheikh Mohammed Bin Salim Road, Al Dhaith South, Ras al-Khaimah, Forenede Arabiske Emirater

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser