Stilfuld base i indre København

Hotel Skt. Annæ, København

Large Deluxe-værelse

Small Deluxe-værelse

Small Deluxe-værelse

Small Deluxe-værelse

Eksempel på badeværelse

Eksempel på badeværelse

Boutiquehotel inspireret af Københavns gamle baggårde og de fine Hammershøi-farver, inklusive morgenmadsbuffet

Københavns nyeste skud på stammen åbner dørene for et lækkert boutique-ophold med perfekt beliggenhed tæt på Nyhavn, shopping og et utal af cafèer og restauranter. Uanset om du er kommet til staden for lidt weekendhygge, arbejde eller en længere ferie, vil du med garanti nyde Hotel Skt. Annæs lækre faciliteter – naturligvis sammen med storbyen, der venter lige uden for døren.

Både på hotellets værelser, i loungen og i baren er design i fokus. SPACE Copenhagen har sat sit præg på det stilsikre hotel, hvilket giver hotellet et moderne ydre i en til stadighed historisk atmosfære. De har også sneget en skøn farvehyldest ind til den danske maler Vilhelm Hammershøi i form af sorte, hvide og brune nuancer. Hammerhøis kærlighed til vores gamle stad var tydelig, om mon ikke du også forlader hotellet med et solidt crush på byen?

Hotellet udgør en fredelig oase i den pulserende storby, og navnet henviser til Skt. Annæ Plads – med grønne områder, petanguebaner, bænke og haver. Den nyåbnede restaurant Format serverer mad med format – nærmere bestemt nordiske kreationer med kvalitet i højsædet. De går ikke på kompromis med råvarerne, der er produceret med respekt for miljøet. Og ønsker du lidt frisk luft, bør du indtage hotellets tagterrasse, hvor du kan smække benene op og dase hen i de bløde gemakker, mens synet af vores smukke hovedstad omfavner dig.

Har du ikke helt bestemt dig endnu?

Reservér dine datoer, mens du beslutter dig for kun 250 kr

  • Betal 250 kr for at reservere dine ønskede datoer indtil tilbuddet udløber
  • Vælger du at gennemføre bookingen, så fratrækkes pengene totalbeløbet. Gennemfører du ikke bookingen inden salgets udløbsdato, så indsættes pengene på din Secret Escapes konto, hvor du kan bruge dem til dit næste køb.

Bemærk venligst, at dette ikke er en booking. Når du reserverer dine ønskede datoer, så forhindrer du blot andre medlemmer i at booke netop disse datoer. Du skal huske at gennemføre resten af bookingen og betalingen inden udløbsdatoen. Secret Escapes er derfor ikke ansvarlig for meromkostninger, hvis disse datoer ikke er ledige på et senere tidspunkt eller hvis en reservation annulleres.

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser