9 Tilbud

Ferie i Danmark

Hvad end I har lyst til et kroophold med god mad eller en oplevelsesrig weekend med hele familien, skal I nok få en skøn ferie i Danmark med TravelBird!
Valgte filtre:
9 Tilbud
Filtre Ryd

Ude godt, men hjemme bedst – nogle gange er de bedste ferieoplevelser dem, der ligger lige for næsen af en.

Der er et yndigt land – sådan skrev salige Oehlenschläger, og det lader til, at danskerne er rørende enige i den betragtning. Flere og flere vælger nemlig at holde ferie i Danmark. Det er der imidlertid heller ikke noget at sige til, da det store udbud af danske hoteller og kroer betyder, at der er et hav af muligheder for at stikke af i et par dage. Nyd livet på et wellnessophold ved Vesterhavet, et skønt badeland i Danmark, eller få et pusterum fra hverdagen med et hyggeligt kroophold i Jylland, nyd den danske natur på en golfferie, eller forkæl smagsløgene med et lækkert gourmetophold nær København – der er helt sikkert noget for enhver smag indenfor landets grænser.

Gør som 66% af den danske befolkning og planlæg en ferie i Danmark. Tag på en storbytur til København, nyd den friske luft ved Vesterhavet eller oplev en af de fortryllende danske øer.

Romantik og madoplevelser

Der er ikke noget bedre end et romantisk hotelophold med kæresten på en ferie i Danmark. Tilsæt dertil en lækker gourmetmiddag og I vil få en weekend, der sent går i glemmebogen!

Glem alt om opvasken og dagligdagens stress. Med en romatisk middag og et hotelophold får I rig mulighed for at pleje parforholdet. Hygge og god mad er for mange danskere to sider af samme sag. Kombinér eventuelt jeres ferie med en lækker madoplevelse, og book et gourmetophold. Mange danske hoteller og kroer tilbyder nemlig specielle pakker, der inkluderer et par overnatninger og lækker mad. En middag i stearinlysenes skær med et glas velsmagende vin vil helt sikkert gøre jeres ophold ekstra romantisk. Husk også at bestille brunch til den næste morgen, så I kan sove længe og derved få opladet batterierne, før I tager hjem. Eller hvad med at booke et ophold i jeres helt egen feriebolig?

Det er let at booke et af vores ferieophold i Danmark, og vi tilbyder hotelophold i adskillige danske byer – de fleste tilbud inkluderer ekstra godter, eksempelvis en 3-retters middag, indbydende morgenmad og en flaske vin.

Naturferie

Synes I også, der er så fuld af sjov inde i en skov? Så kan det være, at en naturferie er noget for jer!

Pak picnickurven og begiv jer ud i det grønne – den danske natur har sin helt egen charme. Book et hotelophold i et naturskønt område og brug feriedagene på at udforske landskabet. Ifølge en undersøgelse fra YouGov lægger 71% af de adspurgte, der holder ferie i Danmark, vægt på at opleve smuk natur på deres ferie. Smukke strande, frodige skove, bakke- og hedelandeskaber, søer, marker og klitområder – den danske natur er vidunderlig og varieret med masser af muligheder for at få et naturskønt afbræk fra hverdagen. Har I lyst til en aktiv ferie, er vandsport, en frisk cykel- eller vandretur, golf eller en dukkert i bølgen blå især en underholdende og sund måde at nyde naturen på. Se også nærmere på den danske flora og fauna fra et af landets fugletårne eller snup en sælfie med en spækket sæl ved Vadehavets kyst. Fra netop selv samme kyst kan I komme på en guidet Sort Sol-tur - et unikt naturfænomen hvor himlen fyldes med store stæreflokke, der farver himlen sort. En smuk begivenhed der mest af alt minder om en solformørkelse i bevægelse. Fænomenet er faktisk en konsekvens af, at stærene prøver at undgå rovfugleangreb ved at flytte sig i flok. Gå ikke glip af naturens fantastiske fænomener! I kan også gå på opdagelse blandt skovenes vilde planter.

Vil I forsætte de mange opdagelser i naturen, kan I tage et smut forbi Skandinavisk Dyrepark i Kolind, nær Århus. Her kommer dyrene til jer, så alt I skal gøre er bare at nyde jeres omgivelser mens I ser på imponerende dyr fra Skandinavien. Mød verdens største landrovdyr, de smukke isbjørne, der kan veje op til 800 kilo! Blandt andre dyr som er at finde i dyreparken, er brunbjørne, ulve, dådyr og havørne. Håndfoder de nysgerrige dådyr med dyrefoder eller deltag når dyrepasserne starter deres ørneshow og rovdyrfodring.

Fra Sjælland til Jylland

Udforsk de mange danske byer og steder I normalt ikke besøger på en ferie i Danmark.

Start fra toppen og bevæg jer ned gennem det danske land. Den nordligste by i Danmark er Skagen, som ligger i den øverste spids af Jylland. Her kan I overnatte i hyggelige feriehuse, der ligger tæt på de mange arrangementer, der specielt afholdes i sommerhalvåret. Oplev den smukke solnedgang i fælleskab med Skawboerne, og tag til den ældste danske festival, der byder på festlig stemning i Skagens havn og i byens indre gader. Inden I forlader den viderunderlige by, kan de historieinteressede tage et visit forbi de to skagensmaleres, Michael Ancher og Anna Ancher, gamle hus efterfulgt af et besøg til Skagen Museet. Kør videre til Silkeborg og bestig Himmelbjerget, som er Danmarks højeste punkt, med sine 147 meter hævet over havets overflade.

Turen fortsætter til den ældste danske by, Ribe, der huser Ribe Domkirke - byens varemærke. Ribe er en by af Vikingetiden, hvorfor Ribes Vikinger museum er en oplagt destination på jeres rejse til Ribe. Inden I krydser lillebælt og storebælt, er et besøg på Koldinghus det hele værd! Museet huser de flotteste udstillinger, der får jer til at måbe. Dertil har slottet en helt særlig historie, tilbage fra 1808, hvor slottet brændte. Det er tydeligt at se sporene efter branden, da museet har bevaret så meget som muligt af bygningsværket efter den tragiske begivenhed. Den bagvedliggende historie gør stedet autentisk og levende. En meget smuk oplevelse venter i Kolding.

På Fyn I Odense kan I opleve forfatterens, H.C. Andersen, hjemsted og hans favoritsteder i byen. På et af museerne kan I beundre hans smukke papirsklip og i juletiden købe spændende varer på det udendørs H.C. Andersen marked. Om sommeren kan I se paraden, der emmer af klassiske eventyr skrevet af forfateren.

Videre over storebæltsbroen, finder I København. Hovedstaden i Danmark har et væld af aktiviteter, som forlystelsesparken Tivoli, hvor I kan prøve karruseller og rutsjebaner, nyde synet af de mange detaljer der er at finde i parken, spise sjovtformet slik eller se inde- og udendørskoncerter. Brug flere dage på at se de imponerende bygningsværker i København og shop dagen væk på Strøget.

Wellness og forkælelse

Forkæl krop og sjæl med et wellnessophold. For ekstra afslapning kan I desuden bestille en ansigts- eller kropsbehandling!

Alle har brug for en pause fra hverdagen en gang imellem. I behøver ikke at bruge mere end en dag eller to på et wellnesshotel for at stresse helt af. Tag et kig på udbuddet af wellnesshoteller, hvis I foretrækker ekstra forkælelse og trænger til at komme helt ned i gear med massage- og skønhedsbehandlinger. Både gourmet- og wellnessophold er særdeles populære blandt par, der har brug for en pause fra hverdagens stress og jag. Det kan bestemt også anbefales at tage en ven, veninde eller et familiemedlem med under armen til en forkælende ferie i Danmark, hvor I kan nyde roen og en solid omgang kvalitetstid sammen.

Jeres hjemland er klar til at vise jer den bedste side af sig selv! Fremtidige oplevelser venter lige om hjørnet med en ferie i Danmark.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice