25 Tilbud

Ferie i Danmark

Hvad end I har lyst til et kroophold med god mad eller en oplevelsesrig weekend med hele familien, skal I nok få en skøn ferie i Danmark med TravelBird!
Tilbud
25 Tilbud
25 Tilbud
Filtre Ryd

Ude godt, men hjemme bedst – nogle gange er de bedste ferieoplevelser dem, der ligger lige for næsen af en.

Der er et yndigt land – sådan skrev salige Oehlenschläger, og det lader til, at danskerne er rørende enige i den betragtning. Flere og flere vælger nemlig at holde en miniferie i Danmark. Det er der imidlertid heller ikke noget at sige til, da det store udbud af danske hoteller og kroer betyder, at der er et hav af muligheder for at stikke af i et par dage. Nyd livet på et wellnessophold ved Vesterhavet, et skønt badeland i Danmark, eller få et pusterum fra hverdagen med et hyggeligt kroophold i Jylland, nyd den danske natur på en golfferie, eller forkæl smagsløgene med et lækkert gourmetophold nær København – der er helt sikkert noget for enhver smag indenfor landets grænser.

Gør som 66% af den danske befolkning og planlæg en ferie i Danmark. Tag på en storbytur til København, nyd den friske luft ved Vesterhavet, eller oplev en af de fortryllende danske øer.

Romantik og madoplevelser

Der er ikke noget bedre end et romantisk hotelophold med kæresten – tilsæt dertil en lækker gourmetmiddag og I vil få en weekend, der sent går i glemmebogen!

Glem alt om opvasken og dagligdagens stress. Med en romatisk middag og et hotelophold får I rig mulighed for at pleje parforholdet.

Hygge og god mad er for mange danskere to sider af samme sag. Kombinér eventuelt jeres ferie med en lækker madoplevelse, og book et gourmetophold. Mange danske hoteller og kroer tilbyder nemlig specielle pakker, der inkluderer et par overnatninger og lækker mad. En middag i stearinlysenes skær med et glas velsmagende vin vil helt sikkert gøre jeres ophold ekstra romantisk. Husk også at bestille brunch til den næste morgen, så I kan sove længe og derved få opladet batterierne, før I tager hjem. Eller hvad med at booke et ophold i jeres helt egen feriebolig?

Det er let at booke et af vores miniferie i Danmark tilbud, og vi tilbyder hotelophold i adskillige danske byer – de fleste tilbud inkluderer ekstra godter, eksempelvis en 3-retters middag, indbydende morgenmad og en flaske vin.

Naturferie

Synes I også der er så fuld af sjov inde i en skov? Så kan det være, at en naturferie er noget for jer!

Pak picnickurven og begiv jer ud i det grønne – den danske natur har sin helt egen charme. Book et hotelophold i et naturskønt område og brug feriedagene på at udforske landskabet.

Ifølge en undersøgelse fra YouGov lægger 71% af de adspurgte, der holder ferie i Danmark, vægt på at opleve smuk natur på deres ferie. Smukke strande, frodige skove, bakke- og hedelandeskaber, søer, marker og klitområder – den danske natur er vidunderlig og varieret med masser af muligheder for at få et naturskønt afbræk fra hverdagen. Har I lyst til en aktiv miniferie i Danmark, er vandsport, en frisk cykel- eller vandretur, golf eller en dukkert i bølgen blå især en underholdende og sund måde at nyde naturen på. Se også nærmere på den danske flora og fauna fra et af landets fugletårne, snup en sælfie med en spækket sæl ved Vadehavets kyst eller gå på opdagelse blandt skovenes vilde planter.

Wellness og forkælelse

Forkæl krop og sjæl med et wellnessophold. For ekstra afslapning kan I desuden bestille en ansigts- eller kropsbehandling!

Alle har brug for en pause fra hverdagen en gang imellem. I behøver ikke at bruge mere end en dag eller to på wellnesshotel for at stresse helt af.

Tag et kig på udbuddet af wellnesshoteller, hvis I foretrækker ekstra forkælelse og trænger til at komme helt ned i gear med massage- og skønhedsbehandlinger. Både gourmet- og wellnessophold er særdeles populære blandt par, der har brug for en pause fra hverdagens stress og jag. Det kan dog bestemt også anbefales at tage en ven, veninde eller et familiemedlem med under armen til en forkælende miniferie i Danmark, hvor I kan nyde roen og en solid omgang kvalitetstid sammen.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice