9 Tilbud

Wellness ophold

Forkæl krop og sjæl med et afslappende wellness ophold på et af de herlige hoteller rundt omkring i Europa som TravelBird udbyder – I vender helt sikkert hjem med nyfunden energi!
Se mere:
Valgte filtre:
9 Tilbud
Filtre Ryd

Hvad enten I overvejer et romantisk weekendophold for to eller en hyggelig smuttur med veninderne, så er et ophold med fokus på velvære, sjæl og sanser en perfekt måde at spendere kvalitetstid sammen.

Hvad budgettet i år ikke til en rejse til Caribien, så udforsk et mere nærliggende paradis! Ordet wellness leder tankerne hen på sundhed og velvære, det handler også om at opnå ro i både kroppen og sindet, alt imens man forkæler sig selv med forskellige behandlinger. Begrebet blev først brugt i moderne forstand i sammenhæng med alternativ behandling i 1950'erne, men har i dag fået en bredere betydning og beskriver et helhedsorienteret sundhedskoncept med fokus på at være rask og at have det godt. I dag benyttes ordet dog især om en række aktiviteter i såkaldte wellnesscentre, hvor man forsøger at skabe en altomfattende oplevelse af velvære ved for eksempel at severe sund kost og tilbyde afslappende krops-­ og ansigtsbehandlinger.

Grundet det voksende fokus på sundhed og den moderne dagligdags stress og jag har wellnesscentre opnået en imponerende popularitet på det seneste, ikke mindst blandt danskere. Danskerne er nemlig blevet utrolig glade for wellness ophold, og der er nok at vælge imellem blandt de forskellige former for wellness, der udbydes i udlandet og indenfor landets grænser.

Wellness i Danmark

Sauna, massage, termiske bade og skønhedsbehandlinger — mulighederne for afslapning og forkælelse er mange.

Trænger I til fordybelse og forkælelse, men har I kun et par dage at hive ud af kalenderen? Så er et weekendophold i Jylland eller et weekendophold på Sjælland på et spahotel lige sagen!

Hvis der er tale om et hurtigt weekendophold, kan man glæde sig over, at der i Danmark findes talrige spahoteller, hvor det er muligt at få koblet helt af med en overnatning eller to. Ofte tilbyder hotellerne en wellnesspakke, der inkluderer alle måltider og drikkevarer samt fri afbenyttelse af centerets faciliteter.

De forskellige bassiner og saunaer har efter sigende terapeutiske og helbredende virkninger, mens det ofte er muligt at bestille en massage­ eller en skønhedsbehandling for ekstra forkælelse. Så er tiden knap, er det ikke nødvendigt at søge udenlands for at få en pause fra hverdagen og derved få ladet batterierne helt op. Et spaophold i Danmark er aldrig en dårlig idé!

Wellness udenfor Danmarks grænser

Drager I mod øst, kan I nyde godt af klassiske kursteder og gode wellnessfaciliteter til en lavere pris end i Danmark!

Har I lyst til at kombinere et forkælende ophold med en oplevelsesferie, så er det en god idé at tage til udlandet, hvor der er masser af skønne kurbyer, flot natur og spændende oplevelser i vente.

Ønsker man derimod en wellnessferie på mere end en weekend, kan det være fordelagtigt at rejse lidt længere væk, såsom Østeuropa, hvor pengene rækker længere, og hvor det vrimler med kurbyer og luksuriøse wellnesscentre - eksempelvis byder storbyferie i Budapest på masser af wellness muligheder! Eller hvad med en tur til Østersø­byen Palanga i Litauen, hvor der tilbydes wellness til halv pris i forhold til priserne i Danmark. Denne by, som har et indbyggertal på 18.000, er kendt for sit helbredende mudder og sit mineralholdige vand. Det er netop derfor, at området er blevet et yndet rejsemål blandt sundhedsbevidste turister, dertil kommer også det milde klima, de naturskønne omgivelser og de idylliske sandstrande.

Trend: Wellness i Sverige

Sverige er en populær destination hos ferieglade danskere. Dette gælder både, når vi vil have storslåede naturoplevelser, og når vi leder efter en afslappende miniferie.

Sverige er ikke kun det perfekte sted at tage til for at nyde den skandinaviske natur. Er I på jagt efter et hyggeligt spa- eller wellness ophold, er det værd at overveje at krydse broen.

Hvis man ikke har lyst til at rejse for langt, anbefales det at se nærmere på udbuddet af spaophold i Sverige – det er ikke blot tæt på København, men her er der desuden meget at vælge imellem, og priserne er bedre end i Danmark. Det er der allerede mange der har luret, for ifølge nyhedssiden dagens.dk tager danskerne i stigende grad til Sverige for wellness. Det er der heller ikke noget at sige til, da kvaliteten og udbuddet af forkælende ophold er i top. Smut en tur til Falkenberg, som ligger få timers kørsel København. Her finder man foruden en helt fortryllende natur et udvalg af hyggelig kursteder, der tilbyder wellnesspakker ud over det sædvanlige, og ovenikøbet til en lidt billigere pris end i Danmark.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice