Wellness ophold

Forkæl krop og sjæl med et afslappende wellness ophold på et af de herlige hoteller rundt omkring i Europa som TravelBird udbyder – I vender helt sikkert hjem med nyfunden energi!
Vælg udrejsedato
23 Tilbud
Vores bedste tilbud – særligt udvalgt til dig
 • Med indkvartering
4-stjernet wellnessophold i Tyskland inkl. massage
Hotel 2, 3 eller 5 overnatninger Arnsberg
Snup en velfortjent pause fra den travle hverdag og tag på wellnessophold i 3, 4 eller 6 dage i unikke omgivelser i tyske Sauerland. I bor på det h...
 • 4* hotel i Sauerlands smukke natur
 • Morgenmadsbuffet og middag
 • Adgang til wellnessområde
 • 1x hydrojet-massage per person
Pris fra per person fra kr 739,-
baseret på 2 personer
 • Med indkvartering
Luksuriøs solferie på Cypern
Solferie 7 overnatninger
En gyldenrød solnedgang i horisonten, kridhvidt sand mellem tæerne og en iskold drink i hånden, mens en du holder af sidder ved din side — en solfe...
 • Halvpension
 • Stor swimmingpool
 • 5-stjernet hotel
 • Adgang til wellness
Pris fra per person fra kr 3.599,-
baseret på 2 personer
 • Med indkvartering
Wellness og halvpension i det centrale Tyskland
Hotel 3, 5 eller 7 overnatninger Willingen
Frisk bjergluft, dybe søer, eventyrlige skove og tid til at holde i hånd og bare være til — det og meget mere venter jer på en ferie i det smukke, ...
 • Halvpension
 • Swimmingpool, sauna og boblebad
 • Smukke Sauerland
Pris fra per person fra kr 1.139,-
baseret på 2 personer
 • Med indkvartering
4-stjernet wellnesshotel i Prag inkl. massage
Wellness 2, 3, 4 eller 5 overnatninger Prague
Er I splittet mellem ønsket om en afslappende ferie med plads til velvære og forkælelse og higen efter at opleve en spændende storby? På denne stor...
 • Morgenmad
 • 30 minutters fod- eller rygmassage
 • Entré til wellnessområde
Pris fra per person fra kr 599,-
baseret på 2 personer
 • Med indkvartering
Miniferie i Alsace med wellness og middag
Hotel 2, 3 eller 4 overnatninger Grandfontaine
Snup en miniferie i de smukkeste omgivelser i Alsace. I bor højt oppe i bjergene på det yndigste lille hotel, hvor I både kan nyde afslappende well...
 • Morgenmad og 1x 3-retters middag
 • Wellness
 • Minigolf og tennisbaner
Pris fra per person fra kr 569,-
baseret på 2 personer
 • Med indkvartering
Luksuriøs afslapning på 4* slotshotel på tyske Usedom
Wellness 2 eller 3 overnatninger Ostseebad Heringsdorf
Skøn miniferie på en af de smukkeste øer i Tyskland! Usedom, der er omgivet af Østersøen, byder på et betagende naturlandskab, kilometerlange stran...
 • Den tyske ø Usedom
 • Morgenmad og 1x 3-retters middag
 • Adgang til wellnessområde
 • 1 flaske mousserende vin på værelset
Pris fra per person fra kr 789,-
baseret på 2 personer

Opdag mere

Hvad enten I overvejer et romantisk weekendophold for to eller en hyggelig smuttur med veninderne, så er et ophold med fokus på velvære, sjæl og sanser en perfekt måde at spendere kvalitetstid sammen.

Ordet wellness leder tankerne hen på sundhed og velvære, det handler også om at opnå ro i både kroppen og sindet, alt imens man forkæler sig selv med forskellige behandlinger. Begrebet blev først brugt i moderne forstand i sammenhæng med alternativ behandling i 1950'erne, men har i dag fået en bredere betydning og beskriver et helhedsorienteret sundhedskoncept med fokus på at være rask og at have det godt. I dag benyttes ordet dog især om en række aktiviteter i såkaldte wellnesscentre, hvor man forsøger at skabe en altomfattende oplevelse af velvære ved for eksempel at severe sund kost og tilbyde afslappende krops-­ og ansigtsbehandlinger.

Grundet det voksende fokus på sundhed og den moderne dagligdags stress og jag har wellnesscentre opnået en imponerende popularitet på det seneste, ikke mindst blandt danskere. Danskerne er nemlig blevet utrolig glade for wellness ophold, og der er nok at vælge imellem blandt de forskellige former for wellness, der udbydes i udlandet og indenfor landets grænser.

Wellness i Danmark
Sauna, massage, termiske bade og skønhedsbehandlinger — mulighederne for afslapning og forkælelse er mange.
Trænger I til fordybelse og forkælelse, men har I kun et par dage at hive ud af kalenderen? Så er et kort ophold på et spahotel lige sagen!

Hvis der er tale om et hurtigt weekendophold, kan man glæde sig over, at der i Danmark findes talrige spahoteller, hvor det er muligt at få koblet helt af med en overnatning eller to. Ofte tilbyder hotellerne en wellnesspakke, der inkluderer alle måltider og drikkevarer samt fri afbenyttelse af centerets faciliteter.

De forskellige bassiner og saunaer har efter sigende terapeutiske og helbredende virkninger, mens det ofte er muligt at bestille en massage­ eller en skønhedsbehandling for ekstra forkælelse. Så er tiden knap, er det ikke nødvendigt at søge udenlands for at få en pause fra hverdagen og derved få ladet batterierne helt op.

Der er ingen bedre kosmetik for skønhed end lykke.

– Lady Blessington
Wellness udenfor Danmarks grænser
Drager I mod øst, kan I nyde godt af klassiske kursteder og gode wellnessfaciliteter til en lavere pris end i Danmark!
Har I lyst til at kombinere et forkælende ophold med en oplevelsesferie, så er det en god idé at tage til udlandet, hvor der er masser af skønne kurbyer, flot natur og spændende oplevelser i vente.

Ønsker man derimod en wellnessferie på mere end en weekend, kan det være fordelagtigt at rejse lidt længere væk, såsom Østeuropa, hvor pengene rækker længere, og hvor det vrimler med kurbyer og luksuriøse wellnesscentre. Overvej eksempelvis en tur til Østersø­byen Palanga i Litauen, hvor der tilbydes wellness til halv pris i forhold til priserne i Danmark. Denne by, som har et indbyggertal på 18.000, er kendt for sit helbredende mudder og sit mineralholdige vand. Det er netop derfor, at området er blevet et yndet rejsemål blandt sundhedsbevidste turister, dertil kommer også det milde klima, de naturskønne omgivelser og de idylliske sandstrande.

Trend: Wellness i Sverige
Sverige er en populær destination hos ferieglade danskere. Dette gælder både, når vi vil have storslåede naturoplevelser, og når vi leder efter en afslappende miniferie.
Sverige er ikke kun det perfekte sted at tage til for at nyde den skandinaviske natur. Er I på jagt efter et hyggeligt spa- eller wellness ophold, er det værd at overveje at krydse broen.

Hvis man ikke har lyst til at rejse for langt, anbefales det at se nærmere på udbuddet af spaophold i Sverige – det er ikke blot tæt på København, men her er der desuden meget at vælge imellem, og priserne er bedre end i Danmark. Det er der allerede mange der har luret, for ifølge nyhedssiden dagens.dk tager danskerne i stigende grad til Sverige for wellness. Det er der heller ikke noget at sige til, da kvaliteten og udbuddet af forkælende ophold er i top. Smut en tur til Falkenberg, som ligger få timers kørsel København. Her finder man foruden en helt fortryllende natur et udvalg af hyggelig kursteder, der tilbyder wellnesspakker ud over det sædvanlige, og ovenikøbet til en lidt billigere pris end i Danmark