Vælg udrejsedato
23 Tilbud

Vores bedste tilbud – særligt udvalgt til dig

 • Med indkvartering
Ny
Forkælelse ved Østersøen i Tyskland
Hotel 2, 3, 5 eller 7 overnatninger Damp
Kun 1 times kørsel fra den dansk-tyske grænse finder I dette flotte ferieresort, der har den perfekte beliggenhed lige ned til Østersøen. Har I bru...
 • Med morgenmad
 • Resort lige ned til stranden
 • 1x middag
Pris fra per person fra kr. 889,-
baseret på 2 personer
 • Med indkvartering
 • Med oplevelse
Ny
Afslapning i Lübeck med dagsbillet til Holstein Therme
Wellness 1, 2 eller 3 overnatninger Lübeck
Sidste års wellnessfavorit er tilbage! Vover I at tage en dukkert i Østersøens forfriskende vand, eller er I mere til spa, velvære og ren afslaping...
 • Sidste års wellnessfavorit!
 • Dagsbillet til Holstein Therme
 • Med morgenmad
Pris fra per person fra kr. 439,-
baseret på 2 personer
 • Med indkvartering
Ny
Tysk miniferie nær Rhinen på 4* wellnesshotel
Wellness 1, 2 eller 3 overnatninger Windhagen
Tag på wellness-ophold i det vestlige Tyskland og få en pause fra hverdagens stress og jag. På Dormero Hotel Bonn-Windhagen kan I boltre jer i det ...
 • Morgenmad
 • 4-stjernet hotel
 • Wellness og pool
Pris fra per person fra kr. 259,-
baseret på 2 personer
 • Med indkvartering
Ny
4-stjernet wellnessophold i Tyskland inkl. massage
Hotel 2, 3 eller 5 overnatninger Arnsberg
Snup en velfortjent pause fra den travle hverdag og tag på wellnessophold i 3, 4 eller 6 dage i unikke omgivelser i tyske Sauerland. I bor på det h...
 • 4* hotel i Sauerlands smukke natur
 • Morgenmadsbuffet og middag
 • Adgang til wellnessområde
 • 1x hydrojet-massage per person
Pris fra per person fra kr. 739,-
baseret på 2 personer
 • Med indkvartering
Ny
4-stjernet storbyferie i Hannover
Hotel 1, 2 eller 3 overnatninger Hannover
Trænger I til et kort afbræk fra hverdagen? Så tag et par afslappende dage i Hannover, der er en af Tysklands mest charmerende byer. I bor på det 4...
 • 4* hotel midt i Hannover
 • Morgenmad
 • Ferie perfekt for 2
Pris fra per person fra kr. 339,-
baseret på 2 personer
 • Med indkvartering
(7)
4-stjernet wellnessophold på nordtyske Rügen
Wellness overnatninger Baabe
Tag med på et afslappende ophold på den Nordtyske ferieø Rügen ved Østersøens kyst. Her er kilometerlange sandstrande, uberørt natur og den friskes...
 • Morgenmad
 • Ved Østersøen
 • Wellness-område og finsk sauna
Pris fra per person fra kr. 569,-
baseret på 2 personer

Mere inspiration

Alle har indimellem brug for at trække stikket ud, geare ned og koble fra, og en oplagt måde at gøre det på, er at bruge et par dage på at forkæle både krop og sjæl med et wellnessophold.

Man behøver ikke rejse langt væk for at få en god ferie, og det samme gælder, når der står velvære og forkælelse på programmet. Hos vores naboer mod syd er der masser af mulighed for at sætte farten ned og slappe helt af. Så hvad end I bare vil et smut over grænsen, eller har lyst til at udforske sydens høje bjerge og smukke dale, er Tyskland et hit, når det kommer til wellnessophold.

Tyskerne har nemlig i høj grad overtaget romernes traditioner for wellness- og spaoplevelser, og har i dag en af Europas mest omfattende wellness-kulturer. Ordet ‘spa’ stammer fra latin og betyder bogstaveligt talt ‘sundhed gennem vand’, og i enhver tysk by finder man kursteder med saunaer, forskellige swimmingpools og alverdens forskellige ansigts-, krops- og massagebehandlinger. Alle er de beregnet til netop at gøre noget godt for vores helbred og er en perfekt måde at stresse af og få fornyet energi.

Wellness tæt på Danmark
Et smut over grænsen, og I befinder jer allerede i et rent slaraffenland af wellnessoplevelser
Vil I på en kortere tur, men stadig være sikret afslapning, velvære og forkælelse af højeste kvalitet, er et wellnessophold i det nordlige Tyskland lige noget for jer!

Wellness i Nordtyskland er den perfekte opskrift på en miniferie, hvor I kommer lidt væk hjemmefra og får mulighed for at dykke ned i tyskernes wellness-tradition og mærke dens effekt på egen krop.

For når I vil en tur uden for Danmarks grænser, men ikke har tid eller lyst til at bruge for lang tid på transporten, er byer som Lübeck og områder som Mecklenburg i Nordtyskland gode bud på steder, det er let at komme til, og hvor man ofte kan finde rigtig gode tilbud på spa- og wellnessoplevelser. Her kan I for eksempel tilbringe en enkelt overnatning eller to og kombinere de beroligende saunature og afslappende massagebehandlinger med energigivende gåture i naturen. I Nordtyskland er der også mange byer med navne, der starter med ordet ‘Bad’, hvilket betyder, at der er tale om kurbyer, der blandt andet lever op til strenge kvalitetsstandarder for luft og vand og dermed kan tilbyde behandlinger af høj kvalitet.

Tag dig godt af din krop. Den er det eneste sted, du er tvunget til at leve

– Jim Rohn
Wellness og 4-stjernede luksusophold
Når der alligevel står wellness i Tyskland på programmet, hvorfor så ikke skrue op for graden af luksus med et lækkert hotel?
Et wellness ophold i Tyskland kan gøres ekstra lækkert, hvis I beslutter jer for, at velværen ikke skal begrænses til boblebade og fodmassager.

I Tyskland findes der rigtig mange flotte, og ofte 4-stjernede, hoteller med store wellness-områder, hvor I ikke kun får adgang til store swimmingpools og infrarøde kabiner, men hvor selve hotelopholdet også i sig selv er en oplevelse. Wellness i Tyskland bliver nemlig endnu mere skønt, hvis I for eksempel bor på et af de romantiske slotshoteller, der ligger rundt omkring i det store land, eller på et af de 4-stjernede kurhoteller, hvor der ofte er både behandlinger og 3- og 4-retters middage med i prisen, når man køber et ophold. På denne måde kan I give jeres wellness-ferie en ekstra dimension af luksus og forkælelse, hvor der hverken bliver gået på kompromis med rammerne eller indholdet af ferien.

Et wellnessophold i luksusklassen er også en oplagt mulighed for at skrue lidt ekstra op for romantikken, så inviter din kære med til forkælelse og masser af tid til at være sammen, nyde roen og spise god mad i luksuriøse omgivelser.

Wellness og naturoplevelser
Wellness kan dække over mange ting, og en tur ud i naturen kan gøre underværker for vores velvære
Tyskland er et kæmpestort land med flot og varierende natur, som det er oplagt at udforske sideløbende med de afslappende spa-oplevelser.

Tyskland er kendt for sine kurbyer og lange tradition for wellnessbehandlinger, men landet er også i dén grad rigt på naturoplevelser. Her finder I store søer, høje bjerge og grønne landskaber samt charmerende byer med fine, gamle bygninger og hyggelige restauranter. Så når I vil have wellness i Tyskland, får I som oftest skøn natur med som en sidegevinst.

Wellness i Harzen er et eksempel på en god mulighed for både at få ladet batterierne op med varme, termiske bade og raske gåture i de dybe skove, hvor ikke kun kroppen mærker effekten af den friske luft, men hvor også tankerne kan få lov at trænge lidt i baggrunden, når naturens vidundere gør krav på jeres opmærksomhed. Også Thüringen, Mecklenburg og de mange skønheder mod syd er oplagte muligheder for ro, velvære og afslapning i form af både wellnessbehandlinger, massager og flotte naturoplevelser.