3 Tilbud

Wellness Tyskland

Forkæl jer selv med et wellnessophold hos vores naboer mod syd. Wellness Tyskland er et sikkert hit, så er I på udkig efter et lækkert ophold, kan I finde det hos TravelBird!
Se mere:
Valgte filtre:
3 Tilbud
Filtre Ryd

Alle har indimellem brug for at trække stikket ud, geare ned og koble fra, og en oplagt måde at gøre det på, er at bruge et par dage på at forkæle både krop og sjæl med wellness i Tyskland.

Man behøver ikke rejse langt væk for at få en god ferie, og det samme gælder, når der står velvære og forkælelse på programmet. Hos vores naboer mod syd er der masser af mulighed for at sætte farten ned og slappe helt af. Så hvad end I bare vil et smut over grænsen, eller har lyst til at udforske sydens høje bjerge og smukke dale, er Tyskland et hit, når det kommer til wellnessophold.

Tyskerne har nemlig i høj grad overtaget romernes traditioner for wellness- og spaoplevelser, og har i dag en af Europas mest omfattende wellness-kulturer. Ordet ‘spa’ stammer fra latin og betyder bogstaveligt talt ‘sundhed gennem vand’, og i enhver tysk by finder man kursteder med saunaer, forskellige swimmingpools og alverdens forskellige ansigts-, krops- og massagebehandlinger. Alle er de beregnet til netop at gøre noget godt for vores helbred og er en perfekt måde at stresse af og få fornyet energi.

Wellness tæt på Danmark

Et smut over grænsen, og I befinder jer allerede i et rent slaraffenland af wellnessoplevelser

Vil I på en kortere tur, men stadig være sikret afslapning, velvære og forkælelse af højeste kvalitet, er et wellnessophold i det nordlige Tyskland lige noget for jer!

Wellness i Nordtyskland er den perfekte opskrift på en miniferie, hvor I kommer lidt væk hjemmefra og får mulighed for at dykke ned i tyskernes wellness-tradition og mærke dens effekt på egen krop.

For når I vil en tur uden for Danmarks grænser, men ikke har tid eller lyst til at bruge for lang tid på transporten, er byer som Lübeck og områder som Mecklenburg i Nordtyskland gode bud på steder, det er let at komme til, og hvor man ofte kan finde rigtig gode tilbud på spa- og wellnessoplevelser. Her kan I for eksempel tilbringe en enkelt overnatning eller to og kombinere de beroligende saunature og afslappende massagebehandlinger med energigivende gåture i naturen. I Nordtyskland er der også mange byer med navne, der starter med ordet ‘Bad’, hvilket betyder, at der er tale om kurbyer, der blandt andet lever op til strenge kvalitetsstandarder for luft og vand og dermed kan tilbyde behandlinger af høj kvalitet.

Wellness og 4-stjernede luksusophold

Når der alligevel står wellness i Tyskland på programmet, hvorfor så ikke skrue op for graden af luksus med et lækkert hotel?

Et wellness ophold i Tyskland kan gøres ekstra lækkert, hvis I beslutter jer for, at velværen ikke skal begrænses til boblebade og fodmassager.

I Tyskland findes der rigtig mange flotte, og ofte 4-stjernede, hoteller med store wellness-områder, hvor I ikke kun får adgang til store swimmingpools og infrarøde kabiner, men hvor selve hotelopholdet også i sig selv er en oplevelse. Wellness i Tyskland bliver nemlig endnu mere skønt, hvis I for eksempel bor på et af de romantiske slotshoteller, der ligger rundt omkring i det store land, eller på et af de 4-stjernede kurhoteller, hvor der ofte er både behandlinger og 3- og 4-retters middage med i prisen, når man køber et ophold. På denne måde kan I give jeres wellness-ferie en ekstra dimension af luksus og forkælelse, hvor der hverken bliver gået på kompromis med rammerne eller indholdet af ferien.

Et wellnessophold i luksusklassen er også en oplagt mulighed for at skrue lidt ekstra op for romantikken, så inviter din kære med til forkælelse og masser af tid til at være sammen, nyde roen og spise god mad i luksuriøse omgivelser.

Wellness og naturoplevelser

Wellness kan dække over mange ting, og en tur ud i naturen kan gøre underværker for vores velvære

Tyskland er et kæmpestort land med flot og varierende natur, som det er oplagt at udforske sideløbende med de afslappende spa-oplevelser.

Tyskland er kendt for sine kurbyer og lange tradition for wellnessbehandlinger, men landet er også i dén grad rigt på naturoplevelser. Her finder I store søer, høje bjerge og grønne landskaber samt charmerende byer med fine, gamle bygninger og hyggelige restauranter. Så når I vil have wellness i Tyskland, får I som oftest skøn natur med som en sidegevinst.

Wellness i Harzen er et eksempel på en god mulighed for både at få ladet batterierne op med varme, termiske bade og raske gåture i de dybe skove, hvor ikke kun kroppen mærker effekten af den friske luft, men hvor også tankerne kan få lov at trænge lidt i baggrunden, når naturens vidundere gør krav på jeres opmærksomhed. Også Thüringen, Mecklenburg og de mange skønheder mod syd er oplagte muligheder for ro, velvære og afslapning i form af både wellnessbehandlinger, massager og flotte naturoplevelser.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice