Weekendophold Nordjylland

Nyd den danske natur, og skab unikke oplevelser i smukke og alsidige omgivelser lige i jeres baghave, med et skønt weekendophold i Nordjylland.

Tilbud

Vælg udrejsedato
0 tilbud
Hvis man siger Nordjylland, så er den første indskydelse typisk relateret til Aalborg eller Skagen - Men Nordjylland er meget mere end det!

Faktisk har Nordjylland meget mere at byde på! Selvfølgelig kommer man ikke udenom Nordjyllands hovedstad og kulturelle epicenter, Aalborg. I hjertet af Nordjylland ligger Aalborg på kanten af Limfjorden. Her i den spirende og kulturelle by, der er Danmarks fjerdestørste findes et utal af oplevelsesmuligheder for alle aldre. Tag familien eller kæresten under armen og besøg Aalborg Zoologiske Have, som er den mest populære i hele Danmark udenfor København. Oplev kultur og arkitektur når I spadserer en tur langs den pulserende havnefront, hvor I kan besøge Musikkens Hus, Utzon Centeret og Nordkraft, eller aflæg et visit hos Aalborgs varetegn Aalborg Tårnet og det nyrenoverede museum for moderne kunst, KUNSTEN.

Foruden et besøg i Aalborg, åbner et weekendophold i Nordjylland op for et væld af oplevelser! Gå på opdagelse i Nordjylland og oplev den lunefulde nordjyske humor og dialekter. Nyd nogle afslappende dage ved Vesterhavet, fantastiske stunder på toppen af Danmark eller udforsk den kuperede fagre natur og de historiske monumenter samt interessante milepæle fra danmarkshistorien. Der er bestemt rigtig mange muligheder for at få en skøn weekend i det nordjyske!

Afslapning ved vesterhavet

Nyd en afslappende weekend ved vesterhavet!

Vestkysten er en naturskøn perle i sig selv med et hav af forskellige spændende attraktioner og seværdigheder!

Den nordjyske del af vestkysten er blandt regionens absolutte top attraktioner. Når man bevæger sig udenfor storbyens pulserende shoppingmiljøer, har man virkelig mulighed for at opleve Nordjylland helt tæt på. Den vestlige del af Nordjylland har flere af regionens største seværdigheder. Her kan I blandt andet opleve de store åbne vidder og den vilde natur ved Danmarks første nationalpark Thy. Er I til friluftsliv eller storslåede omgivelser, så er Nationalpark Thy helt sikkert et besøg værd. Hop på cyklen eller spadser en tur og sug den friske jyske luft dybt ned i lungerne når I navigerer blandt hederne, vandløb, stranden, klitter, skove og store søer.

Oplev også Jyllands eneste klippe, der rejser sig hele 47 meter over havet, når I besøger Bulbjerg Fuglefjeld.

Hvis I har interesse i danmarkshistorien, så er det et must at besøge Nordeuropas største befæstningsanlæg fra Anden Verdenskrig ved Hanstholm. Her bliver man taget tilbage til tiden, hvor tyskerne besatte Danmark, og I kan få et indblik i, hvordan tyskerne anlagde deres bunkers og forsvarsanlæg langs kysterne på Museumscenter Hanstholm.

Ved Klitmøller kan I opleve vesterhavets utrolige kræfter. Besøg Cold Hawaii som er Nordeuropas mest populære destination for windsurfere. Hvert år ligger Cold Hawaii strand til en afdeling af verdensmesterskabsserien i windsurfing. Er I ikke selv til action, kan I som noget særligt under jeres weekendophold i Nordjylland også opleve vesterhavet fra jeres bil med en køretur på nogle af de lange strækninger ved stranden i Blokhus.

På toppen af Danmark

Besøg Danmarks nordligste punkt!

Der er oplevelser for alle på toppen af Danmark. Oplev den smukke natur og de mange seværdigheder når det passer jer!

Besøg den nordligste del af Danmark under jeres weekendophold i Nordjylland. Det nordligste punkt i vores yndige land, Grenen, er en helt unik oplevelse. På Grenen af Danmark, kan I se og opleve den specielle hændelse, når Skagerrak fra vest mødes og kolliderer med Kattegat fra øst. Tæt på Grenen finder I Skagen, som er den nordligste by i Danmark. Skagen er i blandt de største attraktioner, vi har i hele landet, dels grundet den smukke og særprægede natur med det vidunderlige naturlige lys og dels på grund af byens historie. Besøg eksempelvis Skagen Museum hvor nogle af skagensmalerne Krøyer og Anchers populære mesterværker er udstillet. Oplev også de mange skagensgule huse med hvide kanter på tagstenene, der er et af de helt specielle karakteristika for Gammelskagen.

Når I besøger toppen af Danmark, anbefales I også at besøge Den tilsandede kirke og Danmarks største vandreklit Råbjerg Mile, som begge er naturligt skabte seværdigheder, der er opstået på grund af sandflugt fra vestkysten.

Søger I en hyggelig og fascinerende familieudflugt for både store og små under jeres weekendophold i Nordjylland, kan I opleve Nordsøen Oceanarium, som er Nordeuropas største akvarium. Her kan I opleve Nordsøens dyre- og planteliv på helt nært hold, og se de specielle klumpfisk i det gigantiske 4,5 mio. liter akvarium.

På udflugt ved Rold Skov

Besøg nogle af danmarks mest populære naturattraktioner!

I den sydlige del af Nordjylland kan I prøve en af Danmarks bedste mountainbikeruter eller træde i røvere og vikingers historiske fodspor.

Nordjylland byder også på danmarks andenstørste skov, Rold Skov. Skoven, der har en speciel historie og helt særlig sjæl, er i dag utrolig populær for sine mountainbikeruter, der bryster sig af at være nogle af landets bedste. Tidligere var skoven gennem århundreder berygtet som hjemstedet for de udstødte i samfundet, der er kendt som røverne fra Rold. I udkanten af Rold Skov kan I besøge Rebild Bakker, der blev skabt i den seneste istid. Rebild Bakker og Rold Skov er blandt nogle af Danmarks største naturattraktioner. Om I er til trekking, mountainbiking eller hyggelig picnic, så bør I besøge attraktionerne under jeres weekendophold i Nordjylland.

Den sydligste del af Nordjylland har rødder tilbage til vikingetiden. På grund af Mariagerfjord etablerede vikingerne i sin tid vikingebyen Hobro. Er I interesseret i vores forfædres historie, så kan et besøg for enden af Danmarks smukkeste fjord ved Vikingecenter Fyrkat, helt klart anbefales.

Nordjylland er en perle, I virkelig bør opleve! Der findes bestemt oplevelser for enhver, og med et weekendophold i Nordjylland fra TravelBird, har I nu muligheden for at opleve denne fantastiske del af vores smukke land!

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice