Weekendophold Jylland

Forkæl dig selv og en du holder af med et weekendophold i dejlige Jylland. Nyd den danske natur, og glæd jer til unikke oplevelser i smukke og alsidige omgivelser.

Tilbud

Vælg udrejsedato
1 tilbud
Frihed, glæde og hygge er at finde i det fantastisk smukke Jylland.

Jylland er et maleri værdigt hjem til historiske byer, hvor man kan nyde stråtækte huse, blomstrende haver og brostensbelagte gader fyldt med små butikker, gallerier og caféer. Den jyske natur er muligvis er den smukkeste i landet og er varieret med lange brede sandstrande, hvor duften af det brusende salte Vesterhav hænger i luften, til store skove med flere hundrede år gamle træer, der majestætisk hæver sig over landet og svajer i vinden, vilde dyr der nyder stilheden og et hav af fuglearter, der suser gennem luften. Det er ikke så underligt at kunstnere elsker at bruge tid på at nyde omgivelserne her.

Jylland har mange spændende aktiviteter, der uden tvivl vil give dig og dine kære ekstra meget at se frem til. Med de mange forskellige forlystelsesparker, hyggelige smalle gader med enestående butikker og stærke vinde der er perfekte til at prøve kræfter med windsurfing, vil et weekendophold i Jylland bringe megen glæde.

Sjov for hele familien

Om det er vandplask inde eller ude gør ingen forskel, det er sjovt uanset hvad.

Med et hav af forskellige forlystelsesparker, zoologiske haver og naturparker er der aktiviteter nok for hele familie.

Overrask børnene og ‘de barnlige sjæle’ med et weekendophold i Jylland fyldt med glæde og sjov. Om man er til eksotiske fugle, vilde rutsjebaner eller elsker at hoppe rundt på nedfaldene træstammer eller oppe i trækronerne, er der noget for enhver smag. Årstiden spiller ingen rolle for muligheden for at have have det sjovt.

Om vinteren er det de danske badelande og det fantastiske Action House i Løkken der hitter. Vær den næste Kevin Magnussen på den indendørs gokartbane, eller skyd dine venner på den udfordrende paintballbane, i Nordjyllands “funcenter”. Snyd dig til troperne og smut en tur i badeland, hvor vandrutsjebaner og bølgebassin hitter for alle aldre.

Om sommeren hitter forlystelsesparkerne og naturlegepladserne. Her er der størst mulighed for at give den hele armen i de vilde rutsjebaner, prøve kræfter med færdselsskolen og få dit helt eget kørekort, eller plaske rundt i vandlandet. Pak en lækker kurv med mad og nyd den i skoven mens børnene løber rundt og hygger sig på de forskellige udfordrende balancebomme, vipper og gynger.

Er børnene lidt ældre og klar på at tage udfordringen op, er der fantastiske forhold for både surfing, kitesurfing og windsurfing. Hvide Sande området og Klitmøller også kaldet “Cold Hawaii” er sande paradiser. Her har man mulighed for virkelig at give den hele armen med en sport man normalt ikke forbinder med Danmark. Vindende er exceptionelt gode og med til at skabe en sand surferkultur, der er med til at give oplevelsen et ekstra kick.

I naturlige omgivelser

Forkæl dine øjne og glæd din krop med en vandretur gennem det smukke landskab

Er man naturelsker, eller bare godt kan lide de skønne omgivelser og den friske luft, så er et weekendophold i Jylland det oplagte valg.

Den smukke natur spænder lige fra flade marker med udsigt lagt ud i horisonten, hvor køerne fredeligt for lov at græsse til Himmelbjerget nær Silkeborg, der med værdighed tårner sig op i landskabet. De frodige skove og små bakker giver landskabet en helt særpræget status. En oplevelse man ikke bør gå glip af, er muligheden for at nyde den danske natur på cykel. Der er flere forskellige ruter, dog anbefales danmarks længste cykelrute “Vestkystruten”, der tager dig gennem marsken, hederne og skovene, over klitterne og forbi fjordene. Ruten går helt fra Rudbøl i syd til Skagen i nord og er 560 km lang. Ifølge dansk Kyst- & Naturturisme er Danmark danskernes favoritdestination for kyst- og naturferier i nordeuropa, så hvorfor ikke booke et weekendophold og oplev det for dig selv?

Romantik og velvære

Der er ikke noget bedre en at pleje forholdet med romantik i det frie

Drop dagligdagens grå noter, og tag et romantisk Kroophold i Jylland, hvor I kan nyde hinandens selskab.

Smid alt hvad I har i hænderne, pak taskerne og tag en weekend i kærlighedens tegn. Jylland byder på mange forskellige indbydende og romantiske destinationer der vil få jeres kærlighed til at blomstre. Snup en picnic ved den funklende Marieagerfjord der uden tvivl er Jyllands smukkeste, og tag en spadseretur i en af de omkringliggende byer, der emmer af glæde og ægte dansk hygge. Sluk telefonerne, book en parmassage og nyd hvordan alt stress og jag forlader kroppen for en stund. Med et Wellness ophold i Jylland er der ingen grænser for hvor lækker kroppen kommer til at føle.

Velvære starter indefra så det er tillige vigtigt at give jer lidt ekstra tid til at forkæle hinanden med en udsøgt 3-retters menu omhyggeligt tilberedt med friske lokale råvare og en tilhørende flaske vin til at sætte prikken over i’et. Smid skoene og tag en lang aftentur langs de lange brede strande ved vesterhavet, mens I nyder udsigten og den smukke solnedgang.

Er man mere til en hyggelig shoppetur, romantisk middag i byen og drinks på en udsøgt cocktailbar, byder Jylland på hyggelige små caféer og udsøgte restauranter. Med de mange forskellige muligheder for at nyde bylivets energi og et væld af unikke og innovative designs og æstetik til den kunst glade, er der vist nok at tage fat i.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice