Vinterferie

Knitrende sne under fødderne, glitrende vinterlandskaber og råhygge med familien – tag med TravelBird på den skønneste vinterferie!

Tilbud

Vælg udrejsedato
13 Tilbud
Efter juleræset har lagt sig, er det som om at vintermånederne bliver lidt koldere og mørkere, selvom vi faktisk er på vej ind i en lysere tid. Derfor glæder mange sig til den årlige vinterferie.

Det var faktisk først i 1970’erne, at vinterferien blev indført nogle steder i det danske land. Det var pludselig blevet smart at spænde tagboksen på bilen og køre nordpå til de norske og svenske fjelde. Men danskerne manglede også et pusterum i den mørke tid mellem julen og påske, hvor der ellers ikke var lagt nogen ferietid ind, og derfor blev der i kommunerne indført en fast uge i februar, hvor familierne kunne tage på ferie sammen.

Nu er vinterrejser en fast del af danskernes ferieplaner, og mange glæder sig mere til denne ferie end sommer- eller efterårsferien! Mange tager på skiferie eller opsøger sydens sol og varme, mens andre tager på “staycation” og holder ferien hjemme eller lejer et sommerhus. Uanset hvad I vælger, så er der lagt op til en skøn uge med masser af gode oplevelser, afslapning og familiehygge!

Skiferie

En ferie med sne, is og brædder på fødderne er uden tvivl danskernes foretrukne måde at tilbringe vinterferien på!

Mere end 400.000 danskere vælger hvert år at tage på skiferie, og for mange er dette årets absolutte højdepunkt.

Og det er der vel ikke noget at sige til – et vildt adrenalinrush, når man suser ned af pisterne; frisk bjergluft og knejsende bjergtinder; for ikke at tale om det hyggelige after-ski, hvor man kommer hinanden og de andre skigæster ved! Selvom det længe har været de populære skisportssteder i Østrig, Italien og Frankrig, der har trukket de fleste danske skigæster, så begynder vores naboer mod nord, både Norge og Sverige, at tiltrække flere og flere sneglade gæster. Her ligger bl.a. flere børnevenlige skisportssteder, og så skader det heller ikke, at kursen for os danskere er blevet mere favorabel mod nord, mens priserne er steget mange steder syd for den danske grænse.

Samtidig tager flere og flere på kortere skiferier, f.eks. med kollegerne eller vennerne, enten fordi vi nu tager af sted flere gange på en vintersæson, eller fordi mange ikke har tid til at bruge en hel uge på at tage på skiferie. Derfor tilbyder vi også en række destinationer overalt i Europa, hvor I kan tilbringe alt fra et par dage til en uge med at suse ned ad pisterne!

Børnevenlige ferier

Uanset om de er store eller små, så har vi masser af børnevenlige tilbud hos TravelBird.

De yngste i familien har ofte en bestemt holdning til, hvad ferien skal bruges på – og også hvad de helt sikkert ikke gider!

Når snakken falder på vinterens første ferie, så vægter børnenes ønsker og drømme højere, end de tidligere har gjort. Især når børnene er gamle nok til at dele deres ferieoplevelser med hinanden på skolen og på de sociale medier, inspirerer de hinanden med nye aktiviteter og feriedestinationer. Det giver nye og sjove oplevelser for hele familien, og der undgås alt for mange sure miner, når alle kan være med til at bestemme, hvordan I tilbringer ferien sammen.

Rigtig mange feriesteder tilbyder børnevenlige feriepakker, hvor der f.eks. er all-inclusive, tropisk badeland eller sjove aktiviteter inkluderet i prisen. Så kan I også være sikre på, at der er noget at lave for alle, uanset om I tager på badeferie, skiferie eller bare en hurtig smuttur til nogle af vores europæiske naboer.

Vinterrejser til varmere himmelstrøg

Er I trætte af vinterens lange, mørke dage? Så er en ferie i syden måske svaret!

Efter flere måneders sne, sjap og kulde, er der ikke noget at sige til, at mange danskere vælger at tage forskud på sommerferien, når vi når til uge 7 og 8.

Især hvis sommeren er gået i vasken, er der mange, der ikke orker flere måneder med regn og grå skyer. Derfor vælger danskerne i stigende grad at hoppe i badetøjet frem for skitøjet, når vi kommer om på den anden side af jul. Hvert år flyver vi mod solskinsdestinationer som Madeira, Gran Canaria og Tenerife, hvor temperaturen stadig er behagelig i vintermånederne, men også de mere eksotiske destinationer som Thailand og Dubai bliver mere og mere populære. Især elsker vi, når der er all-inclusive eller helpension samt strand- og pooladgang med i pakken – så bliver det ikke meget mere luksus!

Men også storbyferier vinder frem som en populær måde at holde ferie på i februar. Især metropoler som New York, London og Paris ligger højt på listen, selvom vejret ikke ligefrem kan siges at være bedre på denne tid af året, end det er i Danmark. Men til gengæld er disse storbyer propfyldt med spændende oplevelser, lækre spisesteder og smuk arkitektur.

Uanset hvad I vælger, så har vi hos TravelBird helt sikkert den perfekte vinterferie til jer!

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice