Trendy og moderne i Split

Briig Boutique Hotel, Split, Kroatien

Eksempel på værelse

Eksempel på værelse

Eksempel på værelse

Splinternyt boutiquehotel med dansk design og pool på tagterrassen – kun et par minutters gang fra stranden, inkl. morgenmad, velkomstdrink m.m.

Ideelt til
Strand Boutique Europa Afslapning Spa By

Gå ikke glip af

Briig Boutiquehotel ligger i hjertet af Split – få minutters gang fra den smukke sandstrand Bačvice og 10 minutters gang fra Diocletians Palads, som er optaget på UNESCO’s verdensarvsliste og utvivlsomt er et af verdens mest imponerende romerske monumenter.

Hotellets centrale beliggenhed gør det enkelt at udforske den kroatiske kystbys charmerende brostensbelagte gader, utallige historiske og religiøse monumenter og traditionelle tavernaer samt resten af den billedskønne Dalmatinerkyst og dens populære øer. Fans af Games of Thrones kan desuden spadsere rundt i Meereens gader, da flere scener af den populære TV-serie er blevet indspillet netop der.

Har du ikke helt bestemt dig endnu?

Reservér dine datoer, mens du beslutter dig for kun 250 kr

  • Betal 250 kr for at reservere dine ønskede datoer indtil tilbuddet udløber
  • Vælger du at gennemføre bookingen, så fratrækkes pengene totalbeløbet. Gennemfører du ikke bookingen inden salgets udløbsdato, så indsættes pengene på din Secret Escapes konto, hvor du kan bruge dem til dit næste køb.

Bemærk venligst, at dette ikke er en booking. Når du reserverer dine ønskede datoer, så forhindrer du blot andre medlemmer i at booke netop disse datoer. Du skal huske at gennemføre resten af bookingen og betalingen inden udløbsdatoen. Secret Escapes er derfor ikke ansvarlig for meromkostninger, hvis disse datoer ikke er ledige på et senere tidspunkt eller hvis en reservation annulleres.

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser