Tæt på stranden i Fuengirola

Occidental Fuengirola, Fuengirola, Spanien

Superior Sea View-værelse

Superior Sea View-værelse

Bo ved stranden i Fuengirola – tæt på bymidten og strandpromenaden, inkl. halvpension og sen udtjekning

Ideelt til
Strand Europa Afslapning Sommer

Gå ikke glip af

Occidental Fuengirola ligger centralt i Fuengirola i hjertet af Spaniens Costa del Sol. Hotellet ligger tæt på både strand, strandpromenade og bymidte, hvor du finder et stort udvalg af restauranter, caféer, barer og butikker. Herfra kan du nemt komme til andre destinationer og udflugtsmål i regionen, som for eksempel Gibraltar, Puerto Banus, skønne Marbella eller nogle af de historiske byer oppe i bjergene, som helt klart er et besøg værd. Vi anbefaler at leje en bil og tage på tur i det blå.

Har du ikke helt bestemt dig endnu?

Reservér dine datoer, mens du beslutter dig for kun 250 kr

  • Betal 250 kr for at reservere dine ønskede datoer indtil tilbuddet udløber
  • Vælger du at gennemføre bookingen, så fratrækkes pengene totalbeløbet. Gennemfører du ikke bookingen inden salgets udløbsdato, så indsættes pengene på din Secret Escapes konto, hvor du kan bruge dem til dit næste køb.

Bemærk venligst, at dette ikke er en booking. Når du reserverer dine ønskede datoer, så forhindrer du blot andre medlemmer i at booke netop disse datoer. Du skal huske at gennemføre resten af bookingen og betalingen inden udløbsdatoen. Secret Escapes er derfor ikke ansvarlig for meromkostninger, hvis disse datoer ikke er ledige på et senere tidspunkt eller hvis en reservation annulleres.

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser