Strand, vand og sol på Sicilien

PRESIDENT SEA PALACE, Siracusa, Sicilien, Italien

Noto

Standard-værelse

Standard-værelse

Noto

Lido di Noto

Duomo di San Pietro i Modica

Lido di Noto

Resort med pool og spa ved vandet på Sicilien, inklusive helpension, vand og husets vin til måltiderne samt velkomstdrink

Ideelt til
Strand Drinks Foodies Afslapning

Gå ikke glip af

Hotellet ligger ved kysten et kvarters kørsel fra den smukke barokby Noto og cirka 35 minutter fra Siracusa. Her kan du blandt andet opleve den spændende gamle bydel og den berømte arkæologiske park med levn fra oldtiden – herunder et græsk amfiteater. Fra Noto har du også et godt udgangspunkt for ture til de mange andre attraktioner på Sicilien. Længere nordpå finder du Catania, vulkanen Etna og Tormina, der alle er besøg værd. Du kan også besøge små fiskerlandsbyer og bjergbyer, Tempeldalen og de “tyrkiske trapper” ved Agrigento på sydkysten.

Har du ikke helt bestemt dig endnu?

Reservér dine datoer, mens du beslutter dig for kun 250 kr

  • Betal 250 kr for at reservere dine ønskede datoer indtil tilbuddet udløber
  • Vælger du at gennemføre bookingen, så fratrækkes pengene totalbeløbet. Gennemfører du ikke bookingen inden salgets udløbsdato, så indsættes pengene på din Secret Escapes konto, hvor du kan bruge dem til dit næste køb.

Bemærk venligst, at dette ikke er en booking. Når du reserverer dine ønskede datoer, så forhindrer du blot andre medlemmer i at booke netop disse datoer. Du skal huske at gennemføre resten af bookingen og betalingen inden udløbsdatoen. Secret Escapes er derfor ikke ansvarlig for meromkostninger, hvis disse datoer ikke er ledige på et senere tidspunkt eller hvis en reservation annulleres.

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser