Vælg udrejsedato
5 Tilbud

Vores bedste tilbud – særligt udvalgt til dig

 • Med indkvartering
Romantisk miniferie i Paris med sejltur på Seinen
Storbyferie 2, 3 eller 4 overnatninger Paris
Der er en helt særlig stemning i Paris, der med sine glimtende lys, smukke bygninger og lækre bistroer trækker besøgende til fra hele verden. I bor...
 • Morgenmad
 • Sejltur på Seinen
Pris fra per person fra kr. 649,-
baseret på 2 personer
 • Med fly
 • Med indkvartering
Storbyferie i Paris med middag eller sejltur på Seinen
Storbyferie 2, 3, 4 eller 5 overnatninger Paris
Paris er kendt som kærlighedens by, og det er der utallige grunde til. Byen udstråler skønhed og charme, og det vil I hurtigt opdage når I slentrer...
 • Morgenmad
 • Sejltur på Seinen eller middag på Restopolitan
 • Romantik i det kunstneriske kvarter Montparnasse
 • Afrejse fra København
Pris fra per person fra kr. 1.699,-
baseret på 2 personer
 • Med fly
 • Med indkvartering
(7)
Romantik i Paris
Storbyferie 2 eller 3 overnatninger Paris
Gå hånd i hånd langs Seinen og forsejl kærligheden med en hængelås på en af de bedårende gamle broer. Skål i fransk vin på en parisisk fortovscafé,...
 • Morgenmad
 • Afrejse fra Billund eller København
Pris fra per person fra kr. 1.879,-
baseret på 2 personer
 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med oplevelse
(4)
Boutique-hotel i Paris + fly
Storbyferie 2 eller 3 overnatninger Paris
De fleste, som har besøgt Paris, er enige om, at det er en hovedstad udover det sædvanlige! Her fortælles tidligere tiders storhed gennem de enorme...
 • Morgenmad
 • Entrébilletter til Louvre
 • Afrejse fra København
Pris fra per person fra kr. 1.519,-
baseret på 2 personer
 • Med indkvartering
(4)
Tag familien med til Disneyland® Paris
Forlystelsespark 2 overnatninger Paris
Tænk på det bedste du ved... Mød alle dine barndomshelte og gå på opdagelse i Disneylands® eventyrlige og magiske verden! Mød Mickey, Fedtmule og a...
 • Morgenmad
 • Dagsbilletter til Disneyland® Paris
 • Mulighed for familieværelser
Pris fra per person fra kr. 1.459,-
baseret på 2 personer

Mere inspiration

Paris er en yndet feriedestination for forelskede kærestepar, shoppeglade veninder og forventningsfulde familier. Og her er noget for alle!

Den franske hovedstad er det perfekte mix af nyt og gammelt – her ligger ikoniske seværdigheder side om side med moderne kontorbygninger. De flotte museer huser alt fra klassisk kunst til avant-garde fotografier, de hyggelige bistroer og restauranter serverer delikatesser fra både det franske køkken og de fire verdenshjørner, og her mødes klassisk, fransk elegance med de nyeste modetrends.

Skal I på storbyferie til Paris, skal I selvfølgelig tage billeder foran Eiffeltårnet, se de funklende lys på vandet med en rundfart på Seinen, og spise macarons på trapperne foran Sacré-Coeur. I de smukke, overdækkede passager kan I hyggeshoppe i de spændende og finurlige butikker, besøge en vinkælder eller lade mundvandet løbe i en delikatesseforretning. Med metroen kommer I hurtigt rundt i de mange spændende arrondissementer, men byen opleves bedst til fods – hvad franskmændene kalder "flâner".

Men Byernes By har meget, meget mere at byde på, og skal I have den fulde pariseroplevelse, må I gå i de lokales fodspor og opdage byens hemmeligheder.

Paris og kunsternes kunst
Paris var et mekka for spirende kunstnere i 1800- og 1900-tallet, og den parisiske indflydelse kan ses i malerier, fotografier, digte og noveller over hele verden.
I det 19. og 20. århundrede flokkedes kunstnere til Paris. Malere, digtere, forfattere, fotografer… alle fandt de inspiration, berømmelse og forbandelse i de parisiske gader og værtshuse.

Især udenlandske kunstnere drog til Paris, hvor et gennembrud i den franske stad var altafgørende for deres karriere. Her mødtes den kunstneriske elite som Hemingway, Miró, Picasso, Matisse og parret Fitzgerald i Gertrude Steins famøse ‘salon’ for at inspirere, feste og skændes med hinanden. Vil I gå i deres fodspor, bør I udforske kvartererne Montparnasse og Montmartre, som var de kunstneriske samlingssteder i hhv. 1920’erne og i 1800-tallets ‘belle époque’.

Byernes By huser et væld af forskellige museer med alle tænkelige kollektioner, som I kan opleve under jeres storbyferie i Paris. På de mest kendte, som Louvre, Musée d’Orsay og Centre Pompidou, kan I se nogle af verdens største værker. Men det er bestemt også værd at besøge nogle af de mindre kendte, som Musée Bourdelle, som giver et indblik i Montparnasses kunstneriske storhedstid, eller Jardin des Plantes, som huser et naturhistorisk museum, utallige sjældne plantearter og en betagende botanisk have. Paris byder desuden på flere museer, der fokuserer på f.eks. mode eller historiske kuriositeter fra den parisiske dagligdag.

Paris er altid en god idé.

– Audrey Hepburn
Bon appetit!
Kalder alle foodies: den franske madkultur er noget helt for sig. Andeconfit, madeleines, bouillabaise, coq au vin, crème brûlée... Paris har det hele, og mere til!
Det franske køkken er verdensberømt for sine delikate bagværk, lækre kødretter, søde desserter og brugen af gode sæsonvarer.

Her er råvarerne i centrum, og der er fokus på at skabe et harmonisk måltid, der får sanserne til at synge. Selvom Paris kan prale af 66 Michelin-restauranter, er det en meget mere charmerende oplevelse (også for pengepungen) at spise på en af de mange gode bistroer.

Ved en storbyferie i Paris finder I en bager på næsten hvert et hjørne, hvor I kan få en croissant og en kop kaffe. Der er desuden et utal af små patisserier, hvor I kan købe farvestrålende macarons, friskbagte pain au chocolat, fløjsbløde karameller og udsøgte chokolader. For en helt særlig oplevelse kan I nyde et vellavet måltid i (amatør)kokkenes eget hjem. På denne måde kan I møde nye venner, smage nye retter og få en autentisk madoplevelse med andre foodies.

I hvert af TravelBirds tilbud har vi fundet de bedste anbefalinger på gode spisesteder, hvor I kan nyde klassiske franske retter, få en god kop kaffe eller prøve det moderne fusionskøkken.

Rendez-vous i Paris
En storbyferie i Paris byder på masser af gode oplevelser. Især er byen populær hos par, som trænger til lidt dig-og-mig-tid.
Paris er kåret som en af verdens mest romantiske byer, og det er ikke uden grund. De funklende lys, smukke bygninger og hyggelige caféer danner de perfekte rammer for et romantisk rendez-vous.

Riv et par dage ud af kalenderen, og tilbring dem sammen i Lysenes By. Del en baguette, noget ost og en flaske rødvin ved Seinens bred, gå hånd i hånd over Pont des Arts, hvorfra I har en fantastisk udsigt over byen, eller nyd en stille stund sammen på en lille bistro over en kop kaffe og en macaron. Selvom kærlighedslåsene, de moderne kærlighedserklæringer, ikke længere hænger på de parisiske broer, så fortvivl ikke – hver af Paris' gader er et kunstværk og et kærlighedsdigt i sig selv, hvor I kan skabe smukke minder under jeres romantiske storbyferie i Paris.

Skal der pustes til kærlighedens gløder, kan I besøge Pigalle-kvarteret. Her kan I fnise jer gennem Musée de l’érotisme, fange en vovet cabaret og tage en svingom på en af de mange trendy natklubber og cocktailbarer. Skal aftenen tilbringes i et mere roligt tempo, kan I se solen gå ned over byen fra trapperne ved Sacré-Coeur, og derefter slentre gennem det muntre Montmartre, hvor gadekunstnerne sørger for liv og glade dage.

I kan også bare gå en lang tur gennem de mange smukke parker, købe lidt sødt og nyde det på en rundfart på Seinen, eller lade jer rive med at byens berusende stemning og se, hvor den fører jer hen.