Spanske solstråler kun for voksne

Elba Premium Suites, Lanzarote, Spanien

Kun for voksne Kun for voksne

Dette hotel er kun for voksne

Juniorsuite

Juniorsuite

Suite

Suite

Suite

Rejs mod solrige Lanzarote og boutiquehotel med pool, spa og sportsaktiviteter nær Playa Blanca, inkl. halvpension eller all-inclusive

Vulkanøen Lanzarote har sin helt egen stil med smukke, hvide husfacader, der er pyntet med grønne, brune og blå detaljer i træ. På det firestjernede Elba Premium Suites har man bevaret Lanzarotes helt særlige charme og samtidig skabt et moderne, elegant og luksuriøst hotel – kun for voksne.

Slå dig ned på din egen terrasse med en friskbrygget Nespresso i hånden, og lad hverdagens stress og jag fordufte. Nyd en sen morgenmad ved poolbaren, og gå en dejlig tur til den charmerende Playa Blanca. Gå heller ikke glip af en udflugt til nationalparken Timanfaya med aktive vulkaner og et magisk månelandskab – Lanzarote kan virkelig noget!

Tilbage på hotellet kan du slænge dig på en balinesisk solseng, inden du forkæler dig selv med en herlig spabehandling. Aftenen tilbringes på restauranten El Mirador, som har temaaftener, efterfulgt af en drink under åben himmel på terrassen.

Har du ikke helt bestemt dig endnu?

Reservér dine datoer, mens du beslutter dig for kun 250 kr

  • Betal 250 kr for at reservere dine ønskede datoer indtil tilbuddet udløber
  • Vælger du at gennemføre bookingen, så fratrækkes pengene totalbeløbet. Gennemfører du ikke bookingen inden salgets udløbsdato, så indsættes pengene på din Secret Escapes konto, hvor du kan bruge dem til dit næste køb.

Bemærk venligst, at dette ikke er en booking. Når du reserverer dine ønskede datoer, så forhindrer du blot andre medlemmer i at booke netop disse datoer. Du skal huske at gennemføre resten af bookingen og betalingen inden udløbsdatoen. Secret Escapes er derfor ikke ansvarlig for meromkostninger, hvis disse datoer ikke er ledige på et senere tidspunkt eller hvis en reservation annulleres.

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser