Sommerstemning og all-inclusive

Fergus Bermudas, Mallorca, Spanien

Op til -46% i dag På udvalgte tilbud.

Bestseller Bestseller

Et af vores mest populære tilbud

Pool View-værelse

Dobbeltværelse

Dobbeltværelse

Juniorsuite

Juniorsuite

Sol, siesta og all-inclusive på firestjernet hotel i Palma Nova – frem til oktober

Tilmeld dig gratis for at se vores eksklusive priser
Op til -46% på markedets priser ?
Bemærk, at der pålægges en miljøskat på op til 4 EUR per person, per dag (afhængig af rejsetidspunkt og hoteltype), som skal betales på hotellet. Miljøskatten gælder for personer over 16 år og nedsættes med 50% fra opholdets niende nat.

Kæledyr kan ikke medbringes i forbindelse med dette tilbud.

Rabatten

Den rabat, vi udbyder på den valgte værelseskategori og de angivne inklusioner, er baseret på pristjeks, der er foretaget på leverandørens hjemmeside eller på markedets sammenlignelige priser, og udgør den højest mulige rabat udbudt i den givne kampagneperiode. Priser og tilgængelighed blev kontrolleret d. 11.07.2019.

Tilbuddet kan ikke refunderes, og det er ikke muligt at ændre datoerne, når først reservationen er gennemført.

Rejsen dertil?

Sol, siesta og all-inclusive på firestjernet hotel lige ved stranden i Palma Nova på Mallorca – ledige værelser og suiter frem til oktober

  • Nyd ferielivet: Pak kufferten og gør dig klar til at nyde livet på en kridhvid strand, mens du indånder den friske brise fra det glitrende Middelhav. Idylliske scenarier som dette er hverdagskost på det familievenlige, firestjernede hotel Fergus Bermudas. Der går med garanti ikke længe, før du mærker den afslappende atmosfære på hotellet.

  • Afslapning og sol: Når du trænger til en siesta fra solen på stranden, kan du tage en dukkert i en af de to pools eller nyde forfriskende drinks i poolbaren på tagterrassen. Du kan også bruge kvalitetstid på at udforske de tropiske planter i hotellets 10.000 kvadratmeter store haveanlæg.

  • Spanske specialiteter på menuen: Hotellet har en rummelig og hyggelig buffetrestaurant, som byder på velsmagende frokost- og middagsretter. Maden kan enten nydes indendørs eller ude i det fri under en parasol. Restauranten byder også på et festligt underholdningsprogram og arrangerer regelmæssigt et madlavningsshow. Du kan også besøge poolbaren på tagterrassen, som kan friste med et bredt udvalg af drikkevarer, småretter og snacks.

Faciliteter

- Restaurant
- Bar
- Pools

Sådan kommer du dertil

Fergus Bermuda ligger cirka 26 kilometer fra Palma de Mallorca Airport, som det tager omkring en halv time at køre til. Du kan tage en bus fra lufthavnen til Palmas centrum. Hotellet har desuden biludlejning, men du ville i så fald skulle finde frem til hotellet selv. Se hotellets hjemmeside for flere oplysninger.
Calle Pinzones 20 07181, Palma Nova, Mallorca

Vi søger mellem flyrejser fra alle større flyselskaber og lavprisflyselskaber, så du har et udvalg af selskaber, lufthavne og flytider at vælge mellem.

Du kan vælge at tilføje flyrejse, når du booker dette hotel. Du skal blot vælge de datoer, du vil booke i kalenderen, og derefter klikke på "Hotel + fly".

På næste side kan du vælge din foretrukne afrejselufthavn, tidspunkt, flyselskab og pris.

Når du booker hotel og fly via os, er du økonomisk beskyttet under ATOL.

Hvis du har brug for hjælp til at booke denne rejse, kan du ringe til vores kundeservice på +45 78 77 01 64 (9.00-18.00 – alle ugens dage)

Andre udtalelser

  • Besøg hotellets hjemmeside for mere information
  • Læs gæsteanmeldelser på TripAdvisor
  • Sammenlign vores priser med andres på internettet, f.eks. Booking.com

Tilmeld dig gratis nu

... for at se vores priser og ledig kapacitet

Har du ikke helt bestemt dig endnu?

Reservér dine datoer, mens du beslutter dig for kun 250 kr

  • Betal 250 kr for at reservere dine ønskede datoer indtil tilbuddet udløber
  • Vælger du at gennemføre bookingen, så fratrækkes pengene totalbeløbet. Gennemfører du ikke bookingen inden salgets udløbsdato, så indsættes pengene på din Secret Escapes konto, hvor du kan bruge dem til dit næste køb.

Bemærk venligst, at dette ikke er en booking. Når du reserverer dine ønskede datoer, så forhindrer du blot andre medlemmer i at booke netop disse datoer. Du skal huske at gennemføre resten af bookingen og betalingen inden udløbsdatoen. Secret Escapes er derfor ikke ansvarlig for meromkostninger, hvis disse datoer ikke er ledige på et senere tidspunkt eller hvis en reservation annulleres.

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser