Sommerferie

Drøm jer væk på sommerferie nu med TravelBirds bedste rejsetilbud til sommeren 2018!

Tilbud

Vælg udrejsedato
4 Tilbud
Sol og strand i Sydeuropa, bjerge og natur i Østrig eller en ferie herhjemme spækket med friskplukkede jordbær og gammeldags isvafler?

Længes I også efter de lange, lyse nætter og efter at mærke solens varme stråler på kroppen? Tag et blik på vores mange spændende tilbud både med og uden fly og drøm jer væk på årets sommerferie allerede nu.

Rejser til Sydeuropa er som altid populære hos rejselystne danskere, der vil være sikre på en sommer med sol og gode badevandstemperaturer, og især Mallorca, Kreta og Tyrkiet har de seneste år været blandt danskernes absolut favoritter. Dog er der også en stigende tendens til, at vi satser på det danske sommervejr og holder ferien herhjemme.

Hos TravelBird har vi sommerferier, der passer til enhver smag, så det sværeste er næsten at bestemme sig for, hvor turen skal gå hen!

Den danske sommer

De sidste år har godt halvdelen af danskerne holdt sommerferie inden for landets grænser, og det er især Nord- og Vestjylland der hitter.

Natur, idyl og mange spændende museer og attraktioner findes lige rundt om hjørnet, så der er mange gode grunde til at blive i Danmark til sommer.

For 6 ud af 10 danskere er det skønne naturoplevelser, der lokker dem til at tilbringe ferien herhjemme, og det er ganske forståeligt. Sandstrande, søer, skove, heder, klitområder og en ualmindelig lang kystlinje er altsammen at finde i Danmark, så her er mange og alsidige muligheder for at få den danske natur ind under huden.

For hver tredje dansker er det desuden den korte rejsetid, der er afgørende for valget om at feriere i Danmark. Den korte transporttid gør det nemmere at rejse med børn, og så giver det selvfølgelig også plads til endnu mere kvalitetstid på ferien.

Sommerferie 2018

Planlæg sommerferien nu og glæd jer til sol og sommer!

Sommerferien står ikke just lige for døren, men der er mange fordele ved at bestille allerede nu!

Jo tidligere I er ude, desto større er udvalget. Flere destinationer, hoteller, værelsestyper, ankomstdatoer og opholdslængder giver jer større chance for at finde lige den rejse, der passer til jer. Har I fundet drømmerejsen, er det derfor bare med at slå til, og så har I selvfølgelig også det længere til at glæde jer til sommerens ferie.

Sommer i bjergene

Gå i Dirch Passers fodspor og nyd sommeren i Tyrol!

Strudel, Lederhosen og masser af gæstfrihed tilsat en prægtig baggrund, der leder tankerne hen på The Sound of Music – kan det blive bedre?

Elsker I også imponerende natur, frisk bjergluft og vaskeægte hygge? Så er fortryllende Østrig et oplagt sted at tilbringe sommerferien. Her findes de perfekte ingredienser til en vellykket ferie, hvad enten hele familien skal med, eller om det er en romantisk tur for to, I er på udkig efter. Mange af hotellerne, vi udbyder i Østrig, er familieejede, og ofte er der sørget for maden og adgang til wellnessfaciliteter, så I skal ikke bekymre jer om andet end at få slappet af.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice