Sooommer, sommer og sol. Her hos Secret Escapes kan vi ikke få nok af sommeren, og den skønne årstid leder tankerne hen på lune sommeraftener, oplevelser i det blå, is i lange baner, grillhygge og et glas rosévin eller to.

Går du og planlægger dette års sommerferie? Og har du mon taget stilling til, om den skal foregå tæt på hjemmet eller i det store udland? Lad blikket løbe ned over vores favoritter, der har ledige værelser og datoer i sommeren 2019.

Vores håndplukkede hoteller for ticker alle bokse for perfekte sommerferier. Du finder nemlig masser af solrigt vejr, rendyrket afslapning, kilometerlange strande, aktive eventyr og muligheden for at leve lidt mere luksuriøst, end du plejer. Uanset om du er til familiehygge i sommerhus, øhop i det græske øhav eller all-inclusive på Mallorca, har vi noget, der falder i din smag. Så grib kalenderen og planlæg din sommerferie 2019.

Vi arbejder direkte med hotellerne og forhandler os frem til nogle gode rabatter på hoteller, vi synes kan noget særligt. Vi kan tilbyde alt fra fire- og femstjernede resorter i Spanien, Portugal, Frankrig, Italie og Kroatien til charmerende hotelperler i Grækenland. Tilbuddene er eksklusive for Secret Escapes' medlemmer og er typisk tilgængelige i to-tre uger. Husk altså at slå til i tide, inden en anden får fingre i de bedste priser og datoer.

Aktuelle tilbud