Sommerferie i Danmark

Danmark er noget helt særligt om sommeren, når aftenerne er lyse og jordbærene søde, og TravelBird har masser af gode tilbud på sommerferie i Danmark!

Tilbud

Vælg udrejsedato
0 tilbud
Man behøver ikke altid rejse langt for at få en dejlig ferie, og Danmark byder på rigtig mange gode feriemuligheder, hvad end I vil på ferie i byen, til stranden eller noget helt tredje.

Når sommerferien skal planlægges, tænker mange straks på sydens sol og eksotiske destinationer, men faktisk vælger rigtig mange danskere også at blive i mere hjemlige omgivelser, og udforske Danmark og vores eget lands mange spændende og smukke områder. Og det er der god grund til! I Danmark behøver man nemlig ikke køre langt for at komme væk fra hverdagens rutiner, og med kilometervis af sandstrande hele vejen rundt om landet, heder, skove og hyggelige byer kan man nemt finde både afslapning og underholdning for hele familien.

Om I vil på storbytur til København, slappe af på Fyn eller bade i Vesterhavet er op til jer, for mulighederne er mange. I kan tage hele familien med på campingferie og nyde den danske natur, eller I kan tage på romantisk hotelophold og forkæle jer selv med wellness og lækker mad. Uanset hvad I har lyst til, kan en sommerferie i Danmark helt sikkert give jer masser af gode oplevelser og minder med hjem.

Storbyferie i Danmark

Besøg vores egen hovedstad og gå på opdagelse i byens kultur og historie, eller tag et smut forbi Aarhus, Odense eller Aalborg, og se nærmere på, hvad der gemmer sig af oplevelser her.

København er Danmarks største by og vrimler med liv og muligheder for både at se, spise og shoppe, og også de mindre storbyer kan være med, når det handler om gode spisesteder, spændende museer og flot arkitektur.

I København sidder Den Lille Havfrue ved Langelinie og byder turister og forbipasserende velkomne, og på Rådhuspladsen kan I hilse til manden bag, nemlig H.C. Andersen. I Kasematterne på Kronborg Slot sidder sagnhelten Holger Danske og sover, og på grænsen mellem Valby og Vesterbro vogter fire store stenelefanter foran Carlsberg-bryggerierne. København er fyldt med spændende historie, der både kan ses på museerne og rundt omkring i byrummet, og samtidig er den en livlig og moderne metropol, hvor I kan orientere jer om den nyeste mode, spise gourmetmad på en Michelin-restaurant og sippe cocktails på en trendy bar.

Aarhus er noget mindre end København, men er alligevel Danmark næststørste by og bestemt også en sommerferie i Danmark værdig. Besøg det internationale kunstmuseum ARoS, nyd et måltid mad eller en kold øl på Åboulevarden og rejs tilbage i tiden i Den Gamle By. I Odense kan I selvfølgelig besøge H.C. Andersens Hus, men her er også vikingemuseum, jernalderlandsby og bunkermuseum, og også Aalborg fortjener at blive nævnt, for her har byfornyelsen og -forskønnelsen de seneste år taget fart. På Nytorv kan I beundre de charmerende, gamle bygninger, og på en solskinsdag er der intet som en is på græsset efterfulgt af en frisk dukkert i havnebadet.

Ud i naturen

Danmark er et lille land, men her er gode muligheder for dejlige ferier i naturen, der, trods landets beskedne størrelse, varierer alt efter, hvor man befinder sig

Mod vest er der sandbanker og klitter, i nord skiller Grenen vandene, mod øst stikker grønne bakketoppe op hist og her, og rundt om det hele ligger små og store øer og gør det danske landskab til noget helt særligt.

Sommer i Danmark er et hit, og hele vejen rundt om vores lille land kan man finde lange strande, der lige er sagen på en varm sommerdag. Ligemeget hvor i Danmark, man befinder sig, er der aldrig mere end 50 km til kysten, der både byder på brede strande med fint sand, livreddere og iskiosker, og små stenstrande, hvor man i fred og ro kan nyde en picnic på græsset, fange krabber og kigge på vandmænd.

Danmark er også rig på mange andre naturoplevelser, og her er masser af mulighed for forskellige aktiviteter i det fri. Gå for eksempel tur på heden, cykl fjorden rundt eller tag på kanotur på Gudenåen. Besøg Møns hvide kridtklinter, Vesteuropas største intakte højmose, Lille Vildmose i Nordjylland, og Europas største vandreklitter i Råbjerg Mile ved Skagen. Rold Skov er et af Danmarks største skovområder, og i Dyrehaven nord for København lever omkring 2000 hjorte. I kan også tage på øhop og besøge nogle af de talrige, danske øer i Smålandsfarvandet, Det Sydfynske Øhav eller Vadehavet. Kort fortalt er der masser af muligheder, hvis jeres sommerferie i Danmark skal handle om naturoplevelser.

Romantisk sommer for to

Lad jeres sommerferie i Danmark handle om tosomhed, forkælelse og god mad

Tag på en hyggelig ferie for to, hvor I med god samvittighed kan trække stikket helt ud, glemme alt om hverdagen derhjemme og bare nyde hinandens gode selskab.

Lange, lyse sommeraftener og gåture langs vandet, middage i stearinlysets skær og sen morgenmad i solskinnet på terrassen. Giv jer selv og hinanden lov til at holde en ferie, hvor I laver lige det, I har lyst til, og ikke skal tænke på det sædvanlige ansvar og hverdagens opgaver. Mange hoteller og kroer rundt omkring i Danmark tilbyder hyggelige og romantiske miniophold, der ofte inkluderer både lækre middage og adgang til wellnessområder, så både krop og sjæl kan få sig en velfortjent pause.

Et par enkelte overnatninger kan være nok til at komme helt ned i gear og genfinde energien, men I kan også vælge at være afsted i en længere periode, og måske kombinere de romantiske middage og afslappende saunature med dagsudflugter til nogle af de lokale seværdigheder, strandture eller en picnic i skoven.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice