Sol og all-inclusive i Tunesien

Steigenberger Marhaba Thalasso, Hammamet, Tunesien

Sea View-bungalow

Sea View-bungalow

Sea View-bungalow

Spahotel med flere restauranter og smuk beliggenhed direkte ved stranden – all-inclusive

Tilmeld dig gratis for at se vores eksklusive priser
Op til -34% på markedets priser ?
All-inclusive dækker morgenmadsbuffet, frokostbuffet og desserter, kaffe og kage, middagsbuffet og to tematiserede aftener om ugen i en af hotellets restauranter (reservation er påkrævet) samt ubegrænset adgang til lokale drikkevarer i hotellets barer og restauranter (serveret døgnet rundt i udvalgte områder).

Kæledyr kan ikke medbringes i forbindelse med dette tilbud.

Rabatten

Den rabat, vi udbyder på den valgte værelseskategori og de angivne inklusioner, er baseret på pristjeks, der er foretaget på leverandørens hjemmeside eller på markedets sammenlignelige priser, og udgør den højest mulige rabat udbudt i den givne kampagneperiode. Priser og tilgængelighed blev kontrolleret d. 26.06.2019.

Tilbuddet kan ikke refunderes, og det er ikke muligt at ændre datoerne, når først reservationen er gennemført.

Rejsen dertil?

Spahotel med spa og restauranter direkte ved stranden i populær del af Tunesien – med all-inclusive

  • Smag på det tunesiske køkken: Hotellet har fem forskellige restauranter, hvor du kan nyde retter fra flere af verdens forskellige køkkener. Internationale og tunesiske retter serveres i buffetrestauranten Marhaba, og du kan spise italienske klassikere i Bella Vista eller bestille en let frokost i Beach Restaurant.

  • Forkæl dig selv med en tur i spa: Hotellets spaafdeling tilbyder gode muligheder for ren afslapning og lækre behandlinger. Der findes adskillige skønhedsbehandlinger og massager på spa-menuen, og du kan også træne i fitnesscentret eller bruge den indendørs swimmingpool med havvand samt faciliteter som jacuzzi, sauna og hamam.

  • Smukke dage på stranden: Hotellet ligger på en smuk del af kysten med en ti kilometer lang hvid sandstrand og krystalklart vand. Ved poolen kan du låne håndklæder, som du kan medbringe til stranden, hvor der selvfølgelig både er parasoller og liggestole.

Faciliteter

- Restaurant
- Bar
- Pool
- Spa
- Fitness
- Roomservice

Sådan kommer du dertil

Enfidha Hammamet internationale lufthavn ligger 48 kilometer fra hotellet, og det tager cirka en halv time i bil. Hotellet kan hjælpe med at arrangere lufthavnstransport. Du finder også Tunis Carthage Lufthavn omkring 60 kilometer fra hotellet.
Ave Moncef Bey, Hammamet, Tunesien

Vi søger mellem flyrejser fra alle større flyselskaber og lavprisflyselskaber, så du har et udvalg af selskaber, lufthavne og flytider at vælge mellem.

Du kan vælge at tilføje flyrejse, når du booker dette hotel. Du skal blot vælge de datoer, du vil booke i kalenderen, og derefter klikke på "Hotel + fly".

På næste side kan du vælge din foretrukne afrejselufthavn, tidspunkt, flyselskab og pris.

Når du booker hotel og fly via os, er du økonomisk beskyttet under ATOL.

Hvis du har brug for hjælp til at booke denne rejse, kan du ringe til vores kundeservice på +45 78 77 01 64 (9.00-18.00 – alle ugens dage)

Andre udtalelser

  • Besøg hotellets hjemmeside for mere information
  • Læs gæsteanmeldelser på TripAdvisor
  • Sammenlign vores priser med andres på internettet, f.eks. Booking.com

Tilmeld dig gratis nu

... for at se vores priser og ledig kapacitet

Har du ikke helt bestemt dig endnu?

Reservér dine datoer, mens du beslutter dig for kun 250 kr

  • Betal 250 kr for at reservere dine ønskede datoer indtil tilbuddet udløber
  • Vælger du at gennemføre bookingen, så fratrækkes pengene totalbeløbet. Gennemfører du ikke bookingen inden salgets udløbsdato, så indsættes pengene på din Secret Escapes konto, hvor du kan bruge dem til dit næste køb.

Bemærk venligst, at dette ikke er en booking. Når du reserverer dine ønskede datoer, så forhindrer du blot andre medlemmer i at booke netop disse datoer. Du skal huske at gennemføre resten af bookingen og betalingen inden udløbsdatoen. Secret Escapes er derfor ikke ansvarlig for meromkostninger, hvis disse datoer ikke er ledige på et senere tidspunkt eller hvis en reservation annulleres.

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser