Sol, hav og all-inclusive

Ammos Resort, Kos, Grækenland

TIDLIGT UDE TIDLIGT UDE

Bestil din næste ferie i god tid

Classic-værelse med delvis havudsigt

Classic-værelse med delvis havudsigt

Ophold på elegant resort med privat strand og pool tæt på stranden på nordsiden af Kos – med all-inclusive

Ammos Resort er et firestjernet hotel på nordsiden af Kos, tæt på den lille landsby Mastichari. Det elegante resort blev renoveret i 2010 og er omgivet af flotte haver med smukke blomster og en fænomenal udsigt til Det Ægæiske Hav. Værelserne er enkelt indrettet med moderne faciliteter og har alle egen balkon eller terrasse, hvor du kan nyde ferielivet.

Hotellets restaurant forkæler gæsterne med lokale, græske specialiteter og internationale retter, mens poolbaren serverer forfriskninger ved vandkanten. Du har blot få minutters gang til hotellets private sandstrand, som ligger smukt blandt klipperne. Når du ikke ligger og bobler på en strandstol, kan du holde formen ved lige ved at spille tennis, bordtennis eller benytte dig af fitnesslokalet.

Kos er den tredjestørste ø i det græske øhav og byder på smukke sandstrande, turkisblåt hav, frodig natur og masser af historiske monumenter og seværdigheder. Øens mest kendte attraktion er middelalderborgen Nerantziá, som ligger ved indgangen til havnen. Byen Kos er også et besøg værd, og her kan du se vigtige arkæologiske fund, som daterer sig helt tilbage til det 4. århundrede. Er du til historie, bør du prøve at tage plads under det selvsamme træ, hvor Hippokrates underviste sine elever i lægekunsten...

Ideelt til
Strand Afslapning Smukke landskaber Sommer Foodies Familie

Gå ikke glip af

  • At bo på et stilfuldt hotel i den smukke græske natur
  • Valget mellem at hoppe i poolen eller spadsere ned til stranden og nyde havets bølger
  • At tilbuddet inkluderer all-inclusive på hotellets restaurant, som byder på pragtfulde græske retter

Har du ikke helt bestemt dig endnu?

Reservér dine datoer, mens du beslutter dig for kun 250 kr

  • Betal 250 kr for at reservere dine ønskede datoer indtil tilbuddet udløber
  • Vælger du at gennemføre bookingen, så fratrækkes pengene totalbeløbet. Gennemfører du ikke bookingen inden salgets udløbsdato, så indsættes pengene på din Secret Escapes konto, hvor du kan bruge dem til dit næste køb.

Bemærk venligst, at dette ikke er en booking. Når du reserverer dine ønskede datoer, så forhindrer du blot andre medlemmer i at booke netop disse datoer. Du skal huske at gennemføre resten af bookingen og betalingen inden udløbsdatoen. Secret Escapes er derfor ikke ansvarlig for meromkostninger, hvis disse datoer ikke er ledige på et senere tidspunkt eller hvis en reservation annulleres.

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser