Smukt strandophold på Mauritius

Tamarina Golf & Spa Boutique Hotel, Tamarin, Mauritius

Deluxe Garden View-værelse

Deluxe Garden View-værelse

Boutiquehotel med spa og egen golfbane på smukke Mauritius, tæt på stranden og byen Tamarin – inkl. halvpension eller all-inclusive samt andre fordele

Tamarina Golf & Spa Boutique Hotel ligger på Mauritius’ vestkyst lige nord for den lille by Tamarin med en smuk udsigt til stranden og havet. Lige ved hotellet ligger der en 18-hullers golfbane, og du har desuden adgang til et fitnesslokale og to tennisbaner. Der er også mulighed for at leje cykler på hotellet.

Hotellet har tre restauranter og tre barer, hvor der blandt andet serveres italienske og lokale specialiteter samt små retter og skaldyr. Til maden kan du vælge at nyde et glas vin fra den velassorterede vinkælder, og om morgenen serveres der en eksotisk morgenmadsbuffet.

Hotellets elegante spa byder på et stort udbud af holistiske behandlinger og ritualer, avancerede ansigtsbehandlinger og afslappende massager. Menuen sigter på at give dig den bedst mulige afslapning. Efter din behandling kan du med fordel slå dig ned i baren ved vandet for at beundre solnedgangen med lidt køligt at drikke.

Har du ikke helt bestemt dig endnu?

Reservér dine datoer, mens du beslutter dig for kun 250 kr

  • Betal 250 kr for at reservere dine ønskede datoer indtil tilbuddet udløber
  • Vælger du at gennemføre bookingen, så fratrækkes pengene totalbeløbet. Gennemfører du ikke bookingen inden salgets udløbsdato, så indsættes pengene på din Secret Escapes konto, hvor du kan bruge dem til dit næste køb.

Bemærk venligst, at dette ikke er en booking. Når du reserverer dine ønskede datoer, så forhindrer du blot andre medlemmer i at booke netop disse datoer. Du skal huske at gennemføre resten af bookingen og betalingen inden udløbsdatoen. Secret Escapes er derfor ikke ansvarlig for meromkostninger, hvis disse datoer ikke er ledige på et senere tidspunkt eller hvis en reservation annulleres.

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser