Smuk beliggenhed ved Spree

AMERON Hotel Abion Spreebogen, Berlin, Tyskland

Smart Waterside-værelse

Smart Waterside-værelse

Smart Deluxe-værelse

Glæd dig til den enestående udsigt over floden Spree, inklusive morgenmad, adgang til fitness og sauna m.m.

Ameron Hotel Abion Spreebogen i Berlin ligger lige ud til floden Spree, og er et perfekt udgangspunkt for alle slags oplevelser i byen. Tilgængeligheden til mange af byens mest populære attraktioner, som Siegessäule, Schloss Bellevue og Berlin Zoo gør, at du kun er få minutters gang fra de helt rigtige steder.

Efter en lang dag med turistaktiviteter, kan det være rart med en lille spadseretur ved vandet for senere at slappe af på værelset og nyde de moderne faciliteter og bekvemmeligheder, som hotellet har at tilbyde. Læg også vejen forbi hotellets fitnesslokale, eller und dig selv en tur i hotellets spaområde, som blandt andet tilbyder dampbad, finsk sauna og solarium.

Har du ikke helt bestemt dig endnu?

Reservér dine datoer, mens du beslutter dig for kun 250 kr

  • Betal 250 kr for at reservere dine ønskede datoer indtil tilbuddet udløber
  • Vælger du at gennemføre bookingen, så fratrækkes pengene totalbeløbet. Gennemfører du ikke bookingen inden salgets udløbsdato, så indsættes pengene på din Secret Escapes konto, hvor du kan bruge dem til dit næste køb.

Bemærk venligst, at dette ikke er en booking. Når du reserverer dine ønskede datoer, så forhindrer du blot andre medlemmer i at booke netop disse datoer. Du skal huske at gennemføre resten af bookingen og betalingen inden udløbsdatoen. Secret Escapes er derfor ikke ansvarlig for meromkostninger, hvis disse datoer ikke er ledige på et senere tidspunkt eller hvis en reservation annulleres.

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser